PolupansionNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiRestoranBarKlimaSef

Hotel Albanian Star, Drač

OPIS HOTELA

Položaj hotela: Hotel Albania Star se nalazi u zalivu Drača (deo Golem), na obali mora, 13 km od centra grada, na samoj plaži.

Sadržaj hotela: privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima, restoran mediteranske kuhinje sa terasom, novi otvoreni bazen, parking, wi-fi internet u zajedničkim prostorijama besplatno, fitnes centar, menjačnica i sef na recepciji (uz doplatu), mini klub, živa muzika i animacija u večernjim satima.

Napomena: u hotelu je moguća komunikacija na srpskom jeziku.

Sobe: Hotel ima 127 soba od kojih neke gledaju na more. Moderno opremljene sobe sa modernim nameštajem sadrže dva standardna ili jedan široki (francuski) ležaj, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, minibar, set za pripremu kafe i čaja, TV sa satelitskim kanalima, telefon i 24h room service, wi-fi internet (uz doplatu), fen, kupatilo i balkon.

Usluga: polupansion: doručak (samoposluživanje), večera – izbor više jela iz hotelskog menija.

Ukratko o Draču

Drač (albanski Durrës) je grad i luka na obali Jadranskog mora, 33 km zapadno od Tirane, jedan je od najstarijih gradova u Albaniji. Ovaj grad su osnovali Grci 627. god. pne. i nazvali ga Epidamnos. Tokom rimske vladavine preimenovan je u Dirahion. Sačuvan je venecijanski toranj i delovi gradskih zidina. Najzanimljiviji spomenik u gradu je amfiteatar iz II veka. U okviru amfiteatra se nalazi i jedna ranohrišćanska kripta sa interesantnim mozaicima. Danas je Drač lep grad sa 114.000 stanovnika, turistički centar i najveća luka u Albaniji. Uz Valonu i Sarandu je najveće turističko mesto. Ispod starog grada razvio se novi sa lepim zgradama, bulevarima i šetalištima. Na južnom delu, nedaleko od centra je velika peščana plaža duga 40 km koju okružuju novoizgrađeni kvalitetni hoteli sa povoljnim cenama, diskoteke, restorani, kafei… Nekoliko feribota saobraća svaki dan sa Italijom na relacijama Bari i Ankona.

Drač je poznat i po morskim specijalitetima. Sve to uz gostoprimstvo njegovih stanovnika i neobična arhitektura sa fasadama jarkih boja čini ga privlačnim za turiste iz čitavog sveta. U blizini se nalazi moderni aerodrom, a povezan je auto putem sa Tiranom (33 km).

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene po osobi dnevno na bazi polupansiona

*Dinarski deo aranžmana iznosi 3.900 rsd za odrasle i 2.900 rsd za decu od 0 – 12 godina. 

*Dinarski deo aranžmana plaćaju svi putnici bez obzira na izabranu vrstu usluge i prevoza do letovališta. 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Izabrane pansionske usluge i broj noćenja (minimalno 5 noćenja) u hotelu prema tabeli. Putnici sami biraju termin i broj dana.
– Servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– Boravišnu taksu: Odrasle osobe 1 euro dnevno. deca do 18 godina ne plaćaju. Plaćanje u agenciji prilikom rezervacije.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

–Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BV/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova