Hotel Arena Inn, Egipat-El Gouna

All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiRestoranBarKlimaSefKablovska TV

Hotel Arena Inn, Egipat-El Gouna

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/hurgada-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U HURGADI!

OPIS HOTELA

El Gouna, na svojoj plaži/laguni 250m od centra Tamr Hena 4km od Abu Tig marine 25km od aerodroma i Hurgade

Opšti podaci
Lepo uređen hotel sa nekoliko zgrada u kojima se nalaze smeštajne jedinice, dva bazena za decu i odrasle, teren za odbojku. U blizini hotela se nalazi mali centar Tamr Hena gde se nalazi veliki broj restorana i kafića.

Plaža
Ima malu privatnu plažu u laguni koja se koristi za sunčanje i sportove na vodi. Iz lagune, na oko 300m od hotela, brodić vozi besplatno nekoliko puta u toku dana do poznate Zeytona plaže na kojoj gosti ovog hotela mogu da koriste uplaćenu hotelsku uslugu, kao i suncobrane i ležaljke. Plaža je prostrana i lepo uređena. Jedan manji deo preko pontona je sa koralnim grebenom i dubokom vodom za plivanje, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet Crvenog mora, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom (oko 500m). Preporučuje se obuća za plažu.

Smeštaj
Hotel ima 144 smeštajne jedinice.

Standardna soba je dvokrevetna soba, opremljena sadržajima potrebnim za fin i ugodan odmor (SAT-TV, sef, klima uređaj, fen za kosu, mini bar (korišćenje sadržaja uz doplatu), aparat za čaj i kafu, TWC, telefon, prozor od poda do plafona i uz doplatu wi-fi internet). Veći broj smeštajnih jedinica je okrenut ka golf terenima i ulici a u ponudi su i sobe sa pogledom na lagunu uz doplatu. U nekim sobama se nalazi i sofa na razvlačenje, što je idealno za porodice koje imaju dete.

Hrana i piće
Usluga: All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Glavni hotelski obroci se služe u glavnom restoranu a uz obroke je uračunato i piće. Užina se služi na baru pored bazena. Na Zeytona plaži je moguće koristiti bezalkoholna pića i sendvič, pizza-u, paste ili hamburger za ručak uz prethodnu rezervaciju na recepciji. Gosti hotela mogu za vreme boravka da koriste uslugu “Dine around” (da koriste određeni obrok u nekom od drugih hotela u mestu El Gouna uz prethodnu rezervaciju). Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto se naknadno naplaćuje. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama. Pića koja su obuhvaćena ovom uslugom predstavljaju: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u predviđeno vreme, i to: voda sa dispanzera, sokovi, voda, filter kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića. Alkoholna pića se naplaćuju posle ponoći.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji – sport – SPA
Bazen za odrasle i decu (greje se zimi), restoran, bar, odbojka, a uz doplatu: internet wi-fi, bilijar na terasi, room service i sadržaji koji se nalaze u blizini hotela: golf teren, diving i aqua centar, fudbal, boćanje…

Hurgada

Hurgada je najpopularnije egipatsko letovalište na obalama Crvenog mora, 500 kilometara jugoistočno od glavnog grada Kaira. Na svetskoj turističkoj mapi pristuna je od 70-tih godina prošlog veka kada su njene prelepe peščane plaže i božanstvenu floru i fauna mora s hiljadu i jednim koralnim sprudom svetu promovisali holandski i italijanski surferi odnosno ronioci.

Danas je Hurgada moderan turistički centar sa oko 150 vrhunskih hotela. Turistička zona rasprostire sa praktično na dužini od 70 kilometara i obuhvata i turistička naselja El Gunu i Makadi Bej.Pored sjajne klime, dugih peščanih plaža sa šetalištima, toplog i čistog mora, jedna od turističkih preporuka ovog egipatskog letovališta je i blizina Luksora, arheološke prestonice Egipta. Posebna atrakcija za turiste su safari vožnje džipom po pustinji, kao i druženje u beduinskim selima…

U starom delu grada su brojni orijentalni bazari…U južnom je dvorac „1001 noć“ s bezbroj sadržaja za dobru zabavu koja vas čeka i u takođe brojnim restoranima, noćnim barovima, diskotekama…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

CENOVNIK SE NALAZI ISPOD FOTOGRAFIJA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

1A/18

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova