HOTEL ASTRA VILLAGE, Kefalonija-Svoronata

Noćenje s doručkomRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKuhinja

HOTEL ASTRA VILLAGE, Kefalonija-Svoronata

Opis hotela

www.astra-village.gr

Hotelsko bungalov naselje vrhunskog dizajna, inspirasano Jonskom arhitekturom, nalazi se na šarmantnoj lokaciji predela Svoronata, okruženo sopstvenim vrtom od 20.000 kvadratnih metara, samo 200 m od Ammes plaže, 2 km od aerodroma, 9 km od Argostolija, glavnog ostrvskog grada.

Hotelska ponuda: Restoran, hotelski lobi sa TV salonom i barom, veliki bazen sa đakuzijem, ležaljkama i suncobranima i pool barom, igralište za decu, mini market i prodavnicu suvenira.

Soba: Naselje sadrži 50 dvokrevetnih i trokrevetnih soba smeštenih u bungalovima. Dvokrevetna soba površine 25 m2, predviđena za dve osobe i trokrevetna soba površine 35m2, predviđena za tri osobe, sadrže: klima uređaj, opremljenu kuhinjicu, frižider, telefon, sef, fen, kupailo, balkon.

Usluga: Doručak – buffet servis (samoposluživanje).

 

 

Ukratko o Kefaloniji

Ostrvo duguje svoj naziv Kefalosu, mitskom heroju. Ima i drugačijih teorija o poreklu imena ostrva. Jedna kaže da je ime izvedeno iz činjenice da je ostrvo najveće u jonskoj grupi (na grčkom se glava kaže kefali) a postoji i teorija da je „glava“ u osnovi imena ostrva zbog samog oblika koje isto ima i zovu ga „ostrvo sa glavom“. Poznato je kao “ostrvo pomoraca”.

Zbog nebrojenih lepota i šarma i svega što nudi čak i najzahtevnijim putnicima, Kefalonija je jedno od najpopularnijih jonskih ostrva. Nalazi se između Lefkade na severu i Zakintosa na jugu. Ima mnogo prelepih plaža s finim peskom i tirkizno more. Takođe, slikovita sela, nacionalni park na najvišoj planini (Enos) na kom raste retka vrsta jele i neverovatni krajolici čine ovo ostrvo nadaleko poznatim.

Prefektura Kefalonija uključuje i ostrva Itaki, Kastos i Kalamos. Ostrvo ima populaciju od gotovo 55.000 stanovnika od kojih većina živi u glavnom gradu Argostoliju koji je ujedno i glavna luka. Njihova glavna zanimanja i izvor prihoda su poljoprivreda, ribarstvo i turizam.

Ako želite da pročitate nešto više o Kefaloniji i Grčkoj posetite naš sajt www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK 2014 AVION-V
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Zaglavlje_2003

 

 

 

Astra_Village_2103

 

 

Legenda_2003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
–  prevoz avionom ( čarter let ) na relaciji Beograd – Kefalonija – Beograd
–  transfer na Kefaloniji na relaciji aerodrom – smeštaj – aerodrom
–  smeštaj u vilama / hotelima na bazi izabrane usluge prema tabeli iz cenovnika ( 10 ili 11 noćenja, u zavisnosti od termina )
– usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera
–  troškove organizacije i vođenja aranžmana

 

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– aerodromske takse 38.30 EUR (Beograd 15.3 EUR, Kefalonija 22 EUR, DCV taksa 0.98 EUR)
– YQ taksa 10 EUR (kompanijska taksa za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni.
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu (važi samo za privatni smeštaj ) fakultativne izlete i ulaznice

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

 Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.

– Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),

– Čekovi građana

– Uplata preko računa firme

 1. Dan – Beograd – Kefalonija. Početak programa putovanja sastankom učesnika na aerodromu „Nikola Tesla„ u Beogradu, u holu za međunarodne polaske, 2 SATA PRE ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA POLETANJA AVIONA. (proveriti dva dana ranije tačno vreme poletanja aviona i mesto sastanka). Let JU 5594. Planirano vreme poletanja iz Beograda 06:00. Prevoz avionom (čarter let) na relaciji Beograd – Kefalonija. (let traje oko 1h 20 min). Planirano sletanje na Kefaloniju oko 08:25 po lokalnom vremenu. Po sletanju, transfer do izabranog smeštaja. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg smeštaja, u zavisnosti od raspoloživosti slobodnih soba u hotelu)

2 – 11 ili 12. Dan – Boravak na bazi 10 / 11 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

11. ili 12. Dan – Napuštanje smeštaja. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let JU 5595. Planirano vreme poletanja sa Kefalonije 09:20. Čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Planirano vreme sletanja u Beograd: 09:45.

Kraj aranžmana.

Vreme poletanja aviona određuje avio kompanija u zavisnosti od raspoloživosti aviona.
Postoji mogućnost večernjih i noćnih letova i da se u tom slučaju ne stigne na predviđeni obrok. To ne može biti predmet žalbe putnika, jer je činjenično stanje nastupilo usled objektivnih okolnosti na koje organizator putovanja nije mogao da utiče.

Postoji mogućnost da se po dolasku u hotel dobije hladni obrok ili lanč paket (zavisi da li smeštajni objekat ima tu mogućnost).
U hotelske sobe/apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.amostravel.rs
Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela
U većini hotela doručak se služi na bazi švedskog stola, a ručak i večera – klasično usluživanje, u zavisnosti od hotela, izbor između dva ili tri menija (piće nije uključeno u cenu). Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od hotela, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije hotela
Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
Iako pojedini hoteli imaju svoje plaže, postoji mogućnost da se suncobrani i ležaljke doplaćuju

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 10-15 časova