Noćenje s doručkomNa plažiBazenWi-FiRestoranBarKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL BLUE SUITES, Skopelos-Panormos

www.skopeloshotels.eu

Opis hotela

Lokacija: Ovaj hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža Skopelosa – Panormos, 16 km od grada Skopelos.

Usluga: Noćenje sa doručkom – u restoranu se služi doručak na principu švedskog stola (izbor vise jela – samoposluživanje)

Sadržaj soba: Hotel poseduje 5 apartmana i 12 komfornih soba, svaki sa toaletom (T/WC), klima uredjajem, SAT TV, Wi-Fi internetom, sefom, frižiderom i balkonom, gde većina gledaju ka bazenu i moru.

Sadržaj hotela: Na raspolaganju gostima je veliki parking samo za goste hotela, restoran, bazen i bar.

 

Ukratko o Skopelosu

Skopelos jedno od 4 ostrva koje zajedno sa Skiatosom, Alonisosom i Skirosom čine grupaciju ostrva Severni Sporadi.

Ostrvo se prostire na 96 km2 borove šume, maslinjaka, palmi, vionograda i ostalih egzotičnih biljnih vrsta i zajedno sa tirkizno zeleno plavim kristalno čistim morem peščanim plažama daje idealnu preporuku za vaš odmor. Na 67 km duge peščane obale nalaze se mnoge plaže ali i mirne uvale sa borovim šumama koje se spuštaju skroz do mara i tako daju idilican prikaz mesta idealnog za odmor. Skopelos je drugo po veličini ostrvo ove grupacije i posle Skiatosa najnaseljenije. Infrastruktura ostrva je dosta dobra i zadovoljava sve potrebe turista koji dolaze na ovo ostrvo. Na Skopelosu se nalazi nekoliko naseljenih mesta, od kojih su najveća grad Skopelos, Panormos, Lutraki, Stafilos.

Grad Skopelos je glavni grad (naselje) ostrva Skopelos, po kome je i dobio ime, mada je u lokalnom stanovništvu jos poznat pod nazivom Hora (Chora) ili “mesto”. Nalazi se na jugoistočnom delu ostrva i u njemu je i glavna luka. U mestu danas živi oko 3500 stanovnika od ukupno 5000 koliko ima celo ostrvo. U gradu se nalaze minimarketi, restorani i ribarnice, taverne i kafici i vizantijse pravoslavne crkve a smatra se jednim od najlepših (i kako lokalci kažu najlepšim) mestom u celoj ostrvskoj Grčkoj.

Panormos je letovalište u zalivu Panos, 15 km jugozapadno od Skopelos grada i okruženo je borovinom. U samom mestu se nalazi očuvan akropolj iz antičkog vremena koji su koristili lokalni stanovnici pri svojim ritualima i molitvi bogu Panu. Plaža Panormos je jedna od najlepših plaža na Skopelosu, zlatni pesak, bujna borova vegetacija i tirkizno more do kojih se dolazi prelazeći jedan mali fjord.

  • CENOVNIK LETO 2013-EJ
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI:

blue suites 1

 

Legenda:

RR – “room rent” ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; BB – “bed & breakfast” ili noćenje sa doručkom; HB – “half board” ili polupansion (doručak i večera); FB – “full board” ili pun pansion (doručak, ručak i večera); AI – “All Inclusive” ili sve ukljčeno (doručak, ručak i večera, užina u toku dana, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova); adl – odrasla osoba; chd – dete od 2 do 12 ili 13 ili 14 godina (u zavisnosti od cenovne politike hotela); inf – beba do 2 nepune godine starosti; DBL – dvokrevetna soba; TPL – trokrevetna soba; MV – “mountain view” ili pogled na planinu; GV – “garden view” ili pogled bašta ili dvorište; SSV – “side sea view” ili delimičan pogled more ili “pogled more sa strane”; SV – “sea view” ili pogled more; SF – “sea front” ili direktan pogled more ili na plažu; IV – “inland view” ili pogled kopno; LV – “lake view” ili pogled jezero; BV – “beach view” ili pogled na plažu; mb – “main building” ili sobe u centralnoj glavnoj hotelskoj zgradi; annex – sobe u objektima koji su pored glavne hotelske zgrade; Ground Floor – prizemlje; Family room – “porodična soba” veće kvadrature za smeštaj 4 osobe,najčešće je koriste roditelji sa dvoje dece, može imati dve odvojene sobe (u zavisnosti od hotela); superior soba – soba veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne sobe; Suite – apartman veće kvadrature od standardnih soba namenjen za smeštaj višečlanih gostiju (porodica); Bungalov – objekat koji se nalazi van hotelske – centralne zgrade i uglavnom je u prizemlju.

 

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Skiathos – Beograd;
11 ili 10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;

– Transfere: minibusom od aerodroma Skiatos do luke Skiatos, trajekt (ili water taxi) od luke Skiatos do luke Skopelos, minibusom od luke Skopelos do izabranog hotela / apartmana, poslednji dan boravka transfer minibusom od hotela / apartmana do luke Skopelos, trajekt (ili water taxi) od luke Skopelos do luke Skiatos, minibusom od luke Skiatos do aerodroma Skiatos;

– Usluge predstavnika na ostrvu;

– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

 

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske takse: aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god – 15,30 EURA – plaćanje u agenciji; aerodrom Skiathos – odrasli i deca od 5 do 12 god: 22 EURA – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo): 1 EURO – plaćanje u agenciji; YQ takse – odrasli i deca od 2 do 12 god. (takse za poskupljenje goriva i zavise isključivo od avio prevoznika JAT Airways):

– Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

– Fakultativne izlete i ekskurzije;

– Individualne troškove putnika.

UKUPAN IZNOS AVIO TAKSI I DOPLATE ZA GORIVO JE PODLOŽAN PROMENI. NAPLAĆUJU SE NA DAN IZDAVANJA AVIO KARTE A 48 SATI PRE POLASKA

Dodatne napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;

– Bebe od 0 do 2 godine plaćaju 25 EURA – plaćanje u agenciji;

– U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

 

 

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti

Načini plaćanja:

– Gotovina:

40% prilikom rezervacije a ostatak 15 dana pred put

– čekovima građana na rate

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

1. dan: BEOGRAD – SKIATOS – SKOPELOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona.

Poletanje aviona za Skiatos. Po dolasku na Skiatos, transfer do luke Skiathos i nastavak brodom i autobusom do luke Skopelos. Po dolasku u luku Skopelos transfer do hotela na Skopelosu. Usluga prema programu.

2. – 11. / 10. dan: SKOPELOS

Usluge prema programu.

12. / 11. dan: SKOPELOS – SKIATOS – BEOGRAD

Po odjavljivanju iz hotela, transfer do luke i vožnja brodom do Skiatosa. Transfer do aerodroma Skiatos i let do Beograda.

Napomena za “dressing code”:

Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*. Za gospodu duge pantalone i majice sa kratkim rukavima (ne šortsevi i atletske majice). Za dame adekvatna garderoba (zabranjen je ulazak u kupaćim kostimima i šortsevima).

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (JAT AIRWAYS). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I SKIATOS I AVIO KOMPANIJE JAT AIRWAYS.

Dodatne napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;

– Bebe od 0 do 2 godine plaćaju 25 EUR – plaćanje u agenciji;

– U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedevoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja uskljađeni sa YUTA standardom

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova