PolupansionU centruWi-FiKlima

Hotel Glaros, Neos Marmaras

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/neos-marmaras-apartmani-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEOS MARMARASU!

OPIS VILE

Lokacija: hotel se nalazi na prvoj liniji do mora u centru Neos Marmarasa, od gradske plaže je udaljen 650 m

Smeštaj: dvokrevetne i trokrevetne sobe, većina sa direktnim ili bočnim pogledom na more. Sve sobe imaju tuš wc, klima uređaj ( korišćenje uključeno u cenu), TV, frižider, mini rešo i terasu. Promena posteljine i peškira je na pet dana.
Dvokrevetne sobe – su predviđene za dvoje odraslih i jedno dete do 6 godina koje nema sopstveni krevet. Opremljene su sa dva singl kreveta ili francuskim ležajem. Većina sa bočnim pogledom na more.
Trokrevetne sobe – imaju dva singl ili francuski krevet, a treći krevet je fotelja na razvlačenje u koju može da se smeti i odrasla osoba. Maksimalan broj osoba u trokrevetnoj sobi je troje odraslih i jedno dete do 6 godina koje nema sopstveni ležaj. Sve imaju pogled more.

Sadržaj: recepcija, restoran, tuš u dvorištu. Veliki broj prodavnica, banaka i pošta su u neposrednoj blizini. Hotel nudi gostima besplatan WI-FI internet (Agencija ne može garantovati brzinu interneta. Agencija nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera).

Usluga: polupansion – doručak (kontinentalni) i večera (meni- izbor nekoliko jela )

* Agencija nije odgovorna za jačinu signala ili nestanak interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Neos Marmarasu

Neos Marmaras je najveće mesto i centar svih dešavanja na poluostrvu Sitonija, udaljeno 118 kilometara od Soluna, a 20 km od letovališta Nikiti. Naselje se nalazi na zapadnoj obali Sitonije, okrenuto ka poluostrvu Kasandra. Amfiteatralno izgrađen, Neos Marmaras je poznat po predivnoj vegetaciji koja ga okružuje i kristalno čistom Egejskom moru. Iznenadiće Vas brdovitim ulicama, ali ćete se i na to vrlo brzo navići i uživati u njegovim čarima. Ovde je na jedinstven način spojeno more sa planinom i brdima, divlja zabava i romantične šetnje, grčka nacionalna sa stranom kuhinjom.

Neos Marmaras predstavlja pravi dijamant zaliva Toroneos. Ovo naselje Vam može pružiti dobar noćni provod, dok ćete dane provesti u centru gradu sa velikim brojem prodavnica, barova, picerija, taverni i restorana, zabavnih centara i kafića. Pijačni dan je četvrtak, pa ćete tada moći da kupite najsvežije namirnice ako odlučite da na odmoru sami pripremate hranu, kao i prirodni med, domaće masline, sir i predobro vino sa Sitonije.

Posetioci Neos Marmarasa imaju izbor praktično između tri plaže, od kojih se ni jedna ne nalazi u samom gradskom jezgru, sve sa jedinstvenim pogledom na nenaseljeno ostrvce Kelifos koje se nalazi preko puta Neos Marmarasa. Ovo ostrvce nazivaju još i ostrvo kornjača, jer iz daljine po obliku podseća na istoimenu životinju. Glavna gradska plaža nalazi se van samog naselja, na jugu, u produžetku je plaža hotelskog kompleksa Porto Karas, dok je Paradiso sa severne strane i to je plaža istoimenog malog naselja koje je gotovo spojeno sa Neos Marmarasom. Pročitajte još o Neos Marmarasu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/neos-marmaras

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene po osobi (dinarski + devizni deo) za 10 noćenja za paket aranžman (polupansion + autobuski prevoz)

* Dinarski deo aranžmana iznosi  8.750 RSD za odrasle i 6.000 RSD za decu do 12 godina.

Glaros 02.02.2017

* Umanjenje za sopstveni prevoz iznosi 7.000 RSD za odrasle i 6.000 RSD za decu do 12 godina.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranom objektu na bazi 10/12 noćenja.
– Autobuski prevoz.
– Usluge pratioca grupe.
– Usluge predstavnika grupe.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka, kao i sredstva za higijenu.
– Ostale nepomenute usluge.

POPUSTI:
– Dete koje nema sopstveni krevet plaća samo dinarski deo aranžmana ukoliko koriste autobuski prevoz.
– Ukoliko stranke putuju sopstvenim prevozom cena se umanjuje od dinarskog dela.
– Ukoliko jedna osoba koristi apartman doplata je 70% na devizni deo aranžmana za smene u junu i septembru, u julu i avgustu min. 2 pune cene.
– Ukoliko se vezuju 2 smene po 10 noćenja, dinarski deo aranžmana iznosi 10.500 RSD (8.750+1.750) za putnike koji koriste autobuski prevoz, a 3.500 RSD za putnike koji idu sopstvenim prevozom, za odrasle osobe.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

AT/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova