PolupansionBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TVSpa

HOTEL GOLF, Bled

Opis Hotela

Lokacija: Hotel se nalazi u samom centru Bleda, okružen visokim starim drvećem. Iz njega se pruža pogled na jezero, ostrvo, Bledski zamak i Julijske Alpe.

Hotelska ponuda: Hotel ima 150 soba, centralni hotelski restoran i a la carte restoran „Veranda“, aperitiv bar, novi Wellness centar „Živa“ sa termalnim bazenima u dva nivoa, sa 380 m 2 vodenih površina, sauna centar sa otkrivenim bazenom za rashlađivanje i đakuzijem na terasi, salon lepote, sef na recepciji.

Sobe: Standardne sobe imaju TV, telefon, mini bar, kupatilo, fen, većina soba ima internet, balkon, a svi apartmani i neke sobe imaju klima uređaje. Sve sobe su sa pogledom na jezero ili park. Sobe su renovirane početkom 2017 godine.

Ishrana: Polupansion, doručak/večera (samoposluživanje, izbor više jela)

 

Bled

Jedinstvena lepota jezera i njegove okoline, savršen geografski položaj na južnoj strani Alpa u blizini austrijske i italijanske granice čine Bled idealnim mestom za turizam. Neodoljivim ga čine stari zamak, jezero sa termalnom vodom i ostrvce s crkvom Svetog Uspenja u središtu. Bledski grad, ćutljivi svedok njegove nekadašnje slave, ponosito stoji na steni iznad jezera, a odatle turisti imaju nezaboravan pogled na Bled i njegovu okolinu. Šumovite padine planine Jelovice i Pokljuke predstavljaju savršeno okruženje ovog mesta. Za vreme vedrih dana, mogu se videti i snegom pokriveni vrhovi Julijskih Alpa. Okolina Bleda poznata je po jedinstvenim prirodnim lepotama medju kojima je najlepša dolina rečice Vintgar. Bled je idealno mesto za porodični odmor i rekreaciju. 2004. godine Bled je obeleži 1000 godina postojanja.

Skijalište Zatrnik udaljeno je 8 km od Bleda, putem preko Gorja u smeru Pokljuke. Raspolaže sa ukupno 19 km staza za skijanje. Mrežu čine dvosedežnica, četiri ski lifa i jedan bebi ski lift, kapaciteta 4.150 skijaša na sat. Skijalište obuhvata površinu od 60 km na visinama od 881 m do 1.264 m. Uredjene su i staze za skijaško trčanje.

Skijalište Straz, udaljeno 50 m od Grand hotela Toplice na Bledu, je malo, dobro opremljeno skijalište. Ima tri staze: crnu FIS stazu nagiba 40% , dužine 400 m, visinska razlika 131 m; plavu stazu nagiba 19%, dužine 850 m; bebi ski stazu dužine 150 m. Skijlalište opslužuje žičara sedežnica dužine 345 m.
  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi po noći.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova