Hotel Grand Platon, Olympic Beach - Pieria

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U OLYMPIC BEACH-u!

OPIS HOTELA:

LOKACIJA: Nalazi se između mesta Paralia i Olympic Beach, na 200 m od plaže. Hotel se sastoji od 2 zgrade i renoviran je 2011. godine.

SADRŽAJ: Recepcija, lobi, lift, sef, wifi, usluge pranja i peglanja, parking, restoran, taverna, bar na plaži, bar na bazenu, bazen, dečji bazen, iralište, TV sala, odbojka na plaži, sala za konferencije, pogodan za osobe sa posebnim potrebama…

USLUGA: Hotel nudi polupansion (na bazi švedskog stola).

SOBE: Sve sobe su opremljene klima uređajem, SAT TV, telefonom, frižiderom, fenom za kosu u kupatilu i terasom ili balkonom.

Jednokrevetna soba

Oko 20 m2. Obično ima francuski ležaj, namenjena za 1 osobu.

Bungalov soba

Oko 40 m2, nalaze se u 3 bloka, sa pogledom na hotelsku baštu ili na bazen. Namenjene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odovjena kreveta i dve sofe).

Standard soba

Oko 30 m2, nalaze se u bloku zgrada sa pogledom na hotelsku baštu i bazen. Namenjene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa).

Superior soba

Oko 36 m2, nalaze su glavnoj zgradi u prizemlju i na prvom spratu, sa pogledom na more ili hotelsku baštu. Namenjene za 2-4 osobe (francuski ležaj ili dva odovjena kreveta i sofa).

Family soba

Pogodan je za velike porodice. Imaju odvojene spavaće sobe sa po francuskim ili dva standardna ležaja. Namenjene su za 4-5 osoba.

Website: www.grandplaton.gr

Ukratko o Olympic Beach-u

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,…Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova