HOTEL GRECOTEL CLUB MARINE PALACE & SUITE, Krit-Panormos/Retimno

All InclusiveNa plažiBazenSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaSefAqua parkKablovska TV

HOTEL GRECOTEL CLUB MARINE PALACE & SUITE, Krit-Panormos/Retimno

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/krit-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA KRITU!

Opis hotela

www.clubmarinepalace.com

Lokacija: Grecotel Club Marine Palace hotel se nalazi u mestu Panormo, na severnoj obali Krita, 25 km od grada Retimna. Hotel je izgrađen 2001. godine, relativno je nov i prilično moderno stilizovan sa brojnim uslugama koje nudi.

Smeštaj: Kapacitet hotela nudi 122 sobe i 156 bungalova udobno i komforno nameštenih sa prelepim pogledom na kristalno more. Sve sobe i bungalovi opremljeni su mermernim kupatilom, fenom za kosu, balkonom/terasom, frižiderom, satelitskom tv, muzikom, telefonom, klima uređajem i sefom.

Dodatni sadržaj: Od posebnih pogodnosti u okviru hotela nalaze se 4 bazena, od kojih je jedan dečiji, mini aqua park, teniski klub, stoni tenis, fitnes sala, mogućnost sportskih aktivnosti na vodi i plaži, menjačnica, poštanska služba, internet cafe, prodavnica suvenira i nakita, medicinske usluge i usluge čuvanja dece.
Što se restorana tiče hotel poseduje glavni restoran, Grčku tavernu i Italijanski restoran, bar unutar hotela, bar pored bazena i bar u aqua parku. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

 

 

Ukratko o Kritu

Sa površinom od 8.261 kvadrata, Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto u Mediteranu, posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Maksimalna širina ostrva je 60 km a maksimalna dužina 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala i dužine od 1.046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu ima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Iraklion.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Izaberite hotel, datum putovanja (možete izabrati period i dobiti cene za sve polaske u datom intervalu), broj odraslih osoba i dece (unesite broj godina u trenutku pravljenja rezervacije), broj noćenja (možete takođe izabrati više opcija), uslugu (možete izabrati više opcija) i kliknite na TOUR SEARCH.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MZ/18

Iraklion

Hersonisos

Anisaras/Hersonisos

Stalida

Guves/Hersonisos

Agios Nikolaos

Retimno

Kavros/Retimno

Adelianos Kampos/Retimno

Platanjas/Retimno

Panormos/Retimno

Elunda

Hanja

Agia Marina/Hanja

Platanjas/Hanja

Amudara

Kalamaki

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova