HOTEL GRECOTEL CRETA PALACE, Krit-Retimno

PolupansionNa plažiBazenSopstvena plažaWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaSefPrva pomoćKablovska TVSpa

HOTEL GRECOTEL CRETA PALACE, Krit-Retimno

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/krit-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA KRITU!

Opis hotela

www.cretapalace.com

Lokacija: Moderan i luksuzan hotel, priznat kao jedan od 10 najboljih hotela u Evropi. Nalazi se u mestu Missiria na 4 km od grada Retimna, na peščanoj dugoj plaži, okružen baštama i zelenilom. okružen baštama i zelenilom.

Smeštaj: U hotelu se nalaze 153 sobe i 202 bungalova sa ukupnim kapacitetom od 683 ležaja. Sobe i bungalovi su elegantno dekorisani u brokatu i satenu, svi imaju mermerno kupatilo i balkon sa pogledom na koloritnu baštu ili more. Opremljeni su telefonom, fenom za kosu, frižiderom, satelitskom tv, muzikom,klima uređajem i sefom. Kompletno su renovirani 2009.

Dodatni sadržaj: U hotelu postoje razne usluge od iznajmljivanja kola, čuvanja dece, medicinske usluge, room service, internet cafe, menjačnica.U hotelu se nalaze 2 bazena na otvorenom, 10 privatnih bazena,1 zatvoreni bazen, teren za sportske aktivnosti, gimnastička sala,  klub za decu, restoran, prodavnice, butik odeće, frizer. Glavni restoran je renoivran i otvoren je novi bar restoran i izgrađen jenovi SPA centar na 2.000m. Otvoren je i novi dečiji klub.Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju.

 

 

 

Ukratko o Kritu

Sa površinom od 8.261 kvadrata, Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto u Mediteranu, posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Maksimalna širina ostrva je 60 km a maksimalna dužina 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala i dužine od 1.046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu ima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Iraklion.

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Izaberite hotel, datum putovanja (možete izabrati period i dobiti cene za sve polaske u datom intervalu), broj odraslih osoba i dece (unesite broj godina u trenutku pravljenja rezervacije), broj noćenja (možete takođe izabrati više opcija), uslugu (možete izabrati više opcija) i kliknite na TOUR SEARCH.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MZ/18

Iraklion

Hersonisos

Anisaras/Hersonisos

Stalida

Guves/Hersonisos

Agios Nikolaos

Retimno

Kavros/Retimno

Adelianos Kampos/Retimno

Platanjas/Retimno

Panormos/Retimno

Elunda

Hanja

Agia Marina/Hanja

Platanjas/Hanja

Amudara

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova