Najam apartmanaBazenWi-FiBarKlimaKuhinja

Hotel Oceanis, Kasandra-Kalitea

Opis hotela

Oceanis Hotel se nalazi u kosmopolitskom mestu Kalitea. Kalitea je živahna i popularna destinacija na Kasandri, Halkidiki.

Apartmani su moderno, atraktivno dizajnirani sa velikim terasama i na samo 150 metara od plaže. Hotel takođe ima otvoreni bazen.

Oceanis Hotel nudi studije sa potpuno opremljenom kuhinjom i klimom. Svaka soba ima zasebno kupatilo i balkon. Neke dvokrevetne sobe imaju prostor za sedenje. Hotel ima bazen, bar pored bazena i besplatni Wi-Fi.

Ukratko o Kalitei

Izgrađeno u središtu poluostrva Kasandra, na njegovoj istočnoj strani, Kalitea (Kallithea, Καλλιθέα) je kosmopolitsko turističko naselje, vrlo popularno u letnjim mesecima.

Kalitea je poznata po najboljem noćnom životu na Halkidikiju, sa mnoštvom klubova i barova na plaži, odnosno diskoteka van naselja, pa veliki broj mladih baš ovde provodi leto.

Udaljena 84 kilometara južno od Soluna, Kalitea se nalazi na putu ka Haniotiju od koga je udaljena nešto malo manje od 16 kilometara. Prelepo mestašce Afitos na severu udaljeno je 3 km, dok je naselje Kriopigi na jugu na svega 5 kilometara. Kalitea je i mesto iz koga polazi put za zapadnu obalu Kasandre, pa je glavni grad ovog poluostrva, Kasandria, udaljena 4,5 km, a letovalište Siviri 9 kilometara. Pročitajte još o Kalitei na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kalitea-kallithea

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova