PolupansionU centruWi-FiRestoranBarKlima

Hotel Plaza, Hanioti

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/hanioti-apartmani-letovanje-2015/ ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U HANIOTIJU!

OPIS

Hotel se nalazi na udaljenosti 50 m od plaže i 50 m od centra Haniotija. Sve sobe imaju klimu, TV, WI-FI, čiste se svakog dana, posteljina se menja na tri dana.

U sklopu hotela se nalaze recepcija, restoran, bar.

Ukratko o Haniotiju

Hanioti (Χανιώτη) je jedno od tri omiljena letovališta Srba na Halkidikiju i nalazi se između naselja Polihrono i Pefkohori na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra. Udaljeno 100 kilometara od Soluna odakle se dolazi za oko sat do sat i po vožnje, ovo naselje ima oko 1.000 stalnih stanovnika. Ovo je definitivno jedno od najlepših mesta na Halkidikiju, sa predivnom, dugom peščanom plažom i parkom punim zelenila gotovo u samom centru naselja. Ko jednom poseti ovo mesto, gotovo sigurno će ostati zaljubljenik koji će mu se redovno vraćati. Ono što celu ovu oblast na Kasandri razlikuje od drugih na Halkidikiju je bogatiji noćni život, izuzetna popunjenost kapaciteta i turisti iz Srbije na svakom koraku. Pročitajte još o Haniotiju na sajtu www.grckanadlanu.rs/kopnena-grcka/halkidiki-kasandra-istocna-obala/naselja/hanioti-chanioti/

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u evrima na bazi polupansiona za 10 noćenja po osobi

Cenovnik

ARANŽMAN OBUHVATA:
– 10 noćenja/11 dana na bazi polupansiona.
– Troškove organizacije.
– Usluge predstavnika agencije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.
– Individualne troškove.

POPUSTI ZA DECU:
– Deca do 12 godina letuju besplatno na zajedničkom ležaju.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NT

 

 Cenovnik za PREVOZ

DESTINACIJA MESTO
POLASKA
CENA POVRATNE KARTE
Odrasli / Deca (12 god.)
CENA KARTE U JEDNOM PRAVCU
Odrasli / Deca (12 god.)
HANIOTI Novi Sad 60 € / 50 € 40 €
Beograd 50 € / 45 € 40 €
Niš 45 € / 40 € 30 €
Vranje 40 € / 30 € 30 €
NAPOMENE Umanjenje za sopstveni prevoz u smenama sa * – 25 € po osobi
Deca do 2 godine – besplatno, ako ne koriste sedište

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan NOVI SAD-HANIOTI: Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 17:00h sa parkinga ispred LOKOMOTIVE, iz Beograda u 19:00h , iz Niša u 23:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Metamorfosi/Neos Marmaras/Toroni u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3-12. dan HANIOTI: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12-13. dan HANIOTI–NOVI SAD: Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u 15:00h za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute, Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

NAPOMENA – cena aranžmana je garantovana samo za uplaćeni iznos, ostatak aranžmana je podložan promeni usled promene kursa evra.

LEGENDA – POJAŠNJENJE OZNAKA U TABELAMA:

* Sve cene koje su označene znakom “*” (zvezdica) podrazumevaju predsezonske i postsezonske cene, a koje obuhvataju prevoz autobusom i smeštaj u odabranom objektu po osobi. Cena paket aranžmana sa ovom oznakom se umanjuje za 25 eura ukoliko se koristi sopstveni prevoz.
S Studio. Podrazumeva sobu u kojoj se kuhinjski blok i ležajevi nalaze u istoj prostoriji. Studio za 2 osobe: 2S, studio za tri osobe: 3S, studio za četiri osobe: 4S, studio za dve osobe sa pomoćnim ležajem: 2+1S, studio za dve osobe sa dva pomoćna ležaja: 2+2S, studio za tri osobe sa jednim pomoćnim ležajem: 3+1S.
A Apartman. Podrazumeva spavaću sobu fizički odvojenu od kuhinjskog bloka (običnim ili harmonika vratima, u nekim slučajevima ne postoje vrata između prostorija – raspitati se u agenciji). Apartman za četiri osobe: 4A, Apartman za četiri osobe, sa tri obična i jednim pomoćnim ležajem: 3+1A, Apartman za četiri osobe, sa dva obična i dva pomoćna ležaja, od kojih su dva u spavaćoj sobi, a dva u prostoriji sa kuhinjom: 2+2A.
M Mezonet. Podrazumeva sobu koja se sastoji iz dva nivoa, koji su fizički odvojeni unutrašnjim stepeništem. Mezonet za četiri osobe: M4.
D Dupleks apartman. Veliki apartman sa dve spavaće sobe i prostorijom sa kuhinjom. Dupleks apartman za četiri osobe sa po dva kreveta u svakoj spavaćoj sobi: 4D
NA Najam apartmana. Podrazumeva zakup apartmana ili studija u određenom periodu, a bez korišćenja organizovane ishrane, bez obzira da li se odabrani smeštaj nalazi u hotelu ili privatnom smeštaju.
BB Noćenje sa doručkom. Korišćenje usluge doručka u hotelu.
HB Polupansion. Korišćenje usluge dva obroka po program u hotelu (najčešće doručak I večera)
FB Pun pansion. Korišćenje pune usluge ishrane u hotelu (sva tri obroka)
ALL INC Sve uključeno. Korišćenje usluge punog pansiona, užina, pića u toku dana u odabranom hotelu. Ova usluga razlikuje se u svakom hotelu i u svakoj zemlji, stoga Vas molimo da se o njoj detaljnije raspitate kod svog agenta prilikom uplate aranžmana.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova