All InclusiveNa plažiBazenWi-FiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL TSILIVI BEACH, Zakintos-Cilivi

www.tsilivi-beach-hotel.gr

Opis hotela

Lokacija: nalazi se na periferiji Cilivija, na peščanoj plaži, 5 km od grada Zakintos, 8 km od aerodroma, nekoliko minuta hoda od naselja Planos, gde se nalaze brojne prodavnice, restorani i noćni barovi.

Hotelski sadržaj: 200 soba, recepcija, menjačnica, SAT TV, klima, restoran (a la carte), restoran, bar, 2 bazena, 1 dečiji bazen, spoljašnji đakuzi, terasa sa ležaljkama, uređena bašta, parking, lift, igraonica.

Sportski sadržaj: spoljašnji bazen, bilijar, stoni tenis, dečije igralište, animacije tokom dana

Sobe: balkon, klima (uz doplatu), SAT TV, telefon, frižider, fen, kupatilo, sef (uz doplatu), Wi Fi (uz doplatu)

Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak, ručak, večera, užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića)

 

Zakintos

Zakintos je treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Površina ostrva je 410 km2 a dužina obale je 125 km. Nalazi se na 9,5 milja istočno od Kefalonije i na sat i po vremena od Kyllinia. Sa istočne strane ostrva pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine koje se završavaju klifovima. Na ostrvu nema visokih planina i teren je pretežno brdovit, najviša planina je Vrachionas visine 758m.

Zakintos ima dosta podzemnih voda pa samim tim i brojne izvore slatke vode. Zbog toga je ostrvo zeleno; i to jednim delom od maslinjaka, vinograda i limunovog drveća, jednim delom od voća i žitarica, kao i od brojnih suma koje se spuštaju sve do mora. Zbog sastava tla na ostrvu ima dosta pećina i useka.
Klima je umerena sa blagim i vlažnim zimama, i hladnijim letima, prosečna letnja temperatura je 27C.

ZNAMENITOSTI

GRAD ZAKINTOS

Zakintos, jedan od najšarmantnijih gradova Jonskog mora, nalazi se na jugostočnoj strani ostrva u zalivu, iza koga se izdiže brdo prekriveno zelenilom. To je grad lepih gradjevina, interesantnih crkava, spomenika i trgova.
Dugogodišnja okupacija Venecijanaca ostavila je duboki trag na arhitekturu grada, koja se i danas može videti.
Tokom zemljotresa 1953. godine veći broj objekata u gradu je srušen, ali je grad obnovljen donacijom lokalnog stanovništva. Grad je posle obnove zadržao glavne karakteristike starog grada.
Današnjim gradom dominira trg posvećen pesniku Dionysosu Solomosu, čuvenom pesniku rodjenom na Zakintosu, oko koga se nalaze sve važnije gradjevine. U gradu se nalazi interesantna biblioteka, muzej post-Vizantijske umetnosti, kao i muzej pesnika Solomosa. U blizini trga nalazi se Muzej ikona i Muzej grada gde se mogu videti fotografije grada pre zemljotresa. Nedaleko od ovog trga nalazi se trg Sv. Marka na kome je 30. jula 1797. godine potpisana kapitulacija Venecije.
U gradu, nedaleko od Solomos trga, nalazi se crkva Sv. Dionysosa zaštitnika ostrva. Svake godine, dva puta godišnje slavi se ovaj svetac; 17. decembra proslavlja se dan kada se svetac upokojio i 24. avgust dan kada su svete mošti donesene na Zakintos.
Iznad grada, na padini, nalazi se bista pesnika Solomosa, a nedaleko od nje nalaze se ostaci nekadašnjeg zamka.
Iz grada postoje dobre autobuske veze ka okolnim selima i predivnim plazama. Aerodrom se nalazi na 4km od centra grada.

ZALIV LAGANAS

Najveći zaliv na ostrvu je zaliv Laganas, koji se nalazi jugozapadno od grada Zakintosa. To je jedan od najlepših zaliva na kome se nalaze najposećenije peščane plaže: Laganas, Kalamaki, Agios Sostis, Kanonia, Sekania.
Najpoznatija plaža u ovom delu je Lagana. Ova peskovita plaza duga je 9km. Na plaži su zastupljeni svi sportovi na vodi. Nedaleko od zaliva Laganas nalaze se dva mala ostrva Marathonisi i Pelouzo. Svakodnevno se prave izleti brodom sa plaža za ova dva ostrva.
U zalivu Laganas nalazi se Nacionalni Park Zakintos.

  • CENOVNIK 2014 - K
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Grcka- Zakintos- cenovnik- zaglavljeGrcka- Zakintos- Cilivi- hoteli- Tsilivi Beach- cenovnik

 

 

 

 

 

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd;
– 10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
– Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
– Usluge predstavnika na ostrvu;
– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske i administrativne takse: odrasli i deca od 5 do 12 god: 53 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 2 do 5 god: 31 EUR – plaćanje u agenciji; deca od 0 do 2 god: besplatno;
– Usled promena cena na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje za sve putnike starosti 6 meseci do 80    godina starosti – za drzavljane Republike Srbije ili strane drzavljane sa trajnim prebivalistem u Srbiji – mogucnost kupovine osiguranja u agenciji;
– Fakultativne izlete i ekskurzije;
– Individualne troškove putnika.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana
Uplata preko računa firme

1. dan: BEOGRAD – ZAKINTOS / Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Zakintos. Po dolasku na Zakintos, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.

2. –  pretposlednji dan: ZAKINTOS / Usluge prema programu.

Poslednji dan: ZAKINTOS – BEOGRAD / Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

– U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

– Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.

– Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora usklađeni sa YUTA standardom

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova