Najam apartmanaWi-FiBarKlimaBesplatan parkingKuhinja

Milos Studios, Parga

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/parga-letovanje-2024 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U PARGI!

OPIS VILE:

Vila Milos studios se nalazi u strogom centru Parge, odmah iznad crkve i osnovne škole. Vila Milos studios je udaljeni od šetališta u luci (popularnog sidra) oko 250m, dok je gradska plaža Krioneri udaljena oko 450m, dok je popularna Valtos plaža udaljena nekih 650m. Izvrsna pozicija pružiće Vam nezaboravne trenutke u jednom od najlepših letovališta u Grčkoj, Pargi. U neposrednoj blizini Vile Milos nalazi se mnoštvo supermarketa, pekara, poslastičarnica, prodavnica suvenira, restorana, kafića, kao i glavna pijaca u Pargi koja je udaljena 100m od Vile Milos a koja radi ponedeljkom i petkom od 7-13h gde možete kupiti sveže voće i povrće.
U sastavu Vile Milos studios se nalaze dve zgrade gde su smešteni studiji, kao i treći objekat gde je recepcija i prelepi restoran bar gde gosti mogu uživati uz meze i piće i odgledati aktuelnu utakmicu. Sam objekat je okružen zelenilom, tako da imate osećaj kao da ste u nekom parku, a ne u strogom centru Parge. U ogromnom dvorištu Vile postavljeni su stolovi sa stolicama tako da gosti mogu uživati u prirodi.

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju ili francuski ležaj dimenzija 190x155cm ili dva singl standardna ležaja dimenzija 190x90cm, dva noćna stočića, stočić sa ogledalom, TV, klima uređaj (5 eura/dnevno, plaća se na licu mesta – opciono), orman, WI-FI internet konekcija (BESPLATNO korišćenje). Kuhinja se sastoji od rešo sa jednom ringlom, frižidera, aspiratora, posuđa za dve osobe. Kupatila u svom sastavu poseduju tuš, jedan mali i jedan veliki peškir po osobi.
Svaki studio poseduje terasu na kojoj se nalazi sto sa dve stolice.

*Čišćenje je svaki dan, a promena peškira i posteljine na 3 dana.
*Korišćenje klima uredjaja – uz doplatu 5 evra dnevno (opciono),
*Wi-Fi internet– GRATIS

Turistička taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana i podložna je promeni).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Pargi

Parga je jedno od najlepših mesta na Jonskom moru. Ovo neobično šarmantno malo mesto na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir,  poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.

U njenoj ponudi se nalaze brojni restorani, taverne, kafići i prodavnice raznovrsne robe. Karakteristična je i po svojoj arhitekturi, jer je bila pod uticajem Mletačke republike. Oslikavaju je male, bele, tradicionalne kuće, uske ulice sa puno cveća. U blizini Parge su i ostrva Krf, Paksos i Antipaksos do kojih se prave jednodevni izleti, čime se ponuda Parge obogaćuje fantastičnom lepotom okolnih ostrva. Pročitajte još na sajtu  www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK BUS I SOPSTVENI
  • CENOVNIK AVIO
  • USLOVI PLAĆANJA

FIRST MINUTE POPUSTI – LETO 2024. (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE) – važe do 15.03.2024. ili do popune kapaciteta

– 20% popusta za uplatu u celosti prilikom rezervacije za smene 27.05. i 06.06.

– 13% popusta za uplatu akontacije od 30% prilikom rezervacije i isplatu ostatka 15 dana pred put za smene 27.05. i 06.06.

CENOVNIK LETO 2024. – SOPSTVENI PREVOZ

Cene u tabeli su izražene po osobi, na bazi 10 noćenja.

CENOVNIK LETO 2024. – AUTOBUSKI PREVOZ

Cene u tabeli su izražene u eurima po osobi, na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

POPUSTI ZA DECU U SMEŠTAJU:
Dete do 5 godine u zajedničkom ležaju u 1/2 studiju u pratnji dve punoplatežne osobe – nema svoj ležaj.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma za izabrani broj noćenja
– autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– servis predstavnika agencije
– organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Turističku taksu: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku i podložna je promeni).
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

FIRST MINUTE POPUSTI – LETO 2024. (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE) važe do 15.03.2024. ili do popune kapaciteta

– 10% popusta za uplatu akontacije od 30% prilikom rezervacije i isplatu ostatka 15 dana pred put za sve smene osim za smene 30.08. i 10.09.

CENOVNIK LETO 2024. – AVIONSKI PREVOZ

Cene u tabeli su izražene u eurima po osobi, na bazi 10 noćenja + avio prevoz, aerodormske takse i transfer

POPUSTI ZA DECU-AVIO:
*deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju krevet). Ne plaćaju takse.
*dete od 2 – 5 godina u pratnji dve punoplatežne osobe (ima sedište u avionu, nema krevet) – plaća cenu iz tabele
NAPOMENA : dete ne ostvaruje popust ukoliko koristi sopstveni lezaj

CENA ARANZMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranom objektu na bazi 10/11 noćenja,
– avionski prevoz u odlasku i povratku,
– aerodormske takse
– transfer na destinaciji
– usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
– troškovi organizacije i vođenja aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Turističku taksu: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku i podložna je promeni).
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:
-Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Preveza – Beograd za program putovanja ili čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia,
-aerodromske takse za odrasle i decu preko 2god. u iznosu 44,06€ (aerodrom Beograd 24,08€, aerodrom Preveza 19€, RF taksa 0,98€). Takse su podložne promeni.
-Kalkulativnu kompanijsku taksu za poskupljenje goriva YQ taksu (za odrasle i decu preko 2g.). YQ taksa predstavlja nadoknadu za gorivo i definisana je ugovorom sa avio prevoznikom. YQ taksa je podložna promeni i zavisi od promene cene goriva na tržištu. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
-servis predstavnika agencije; brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
-transfer do/od izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA:
Doplata za poskupljenje goriva, YQ taksa, iznad ugovorene cene, a na osnovu dopisa avio kompanije. Obračunavaće se na osnovu proseka poskupljenja u predhodnom mesecu za polaske u tekućem mesecu. Putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana bez uvećanja – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo najviše do 12 rata bez kamate (poslednja rata do 15.12.2024.)

– Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

SZ/24

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova