Putovanje - Cinque Terre - 8. mart - Dan žena 2019. - 3 noćenja, autobusom

Putovanje - Cinque Terre - 8. mart - Dan žena 2019. - 3 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/denova-cinque-terre-8-mart-dan-zena-2019  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U ĐENOVI I ISTINSKOM BISERU ITALIJE – CINQUE TERRE ZA 8. MART (DAN ŽENA)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-8-mart-dan-zena-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA 8. MART (DAN ŽENA) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Đenova, grad Kristifora Kolumba i Garibaldija, vekovna rivalka Venecije sa kojom se borila i dobijala primat na moru. Raskošne palate, stara luka sa novim sadržajem (pomorski muzej i najveći akvarijum, botanička bašta, šoping-molovi), mnoštvo prodavnica i sjajnih restorana, neopisiva živost Mediterana.

Nacionalni park “Cinque terre” (pet zemalja) pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja skup od pet terasasto izniklihnaselja na strmim liticama ligurijske rivijere, do kojih je nemoguće doći kolima. Autentičnost i nedostatak komercijlizacije čini da odišu posebnim šarmom. Živopisne kuće pastelnih boja, primorski šarm, mreža puteljaka za šetnju je nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim. CinqueTerre odiše drugačijim vremenom, kada su ljudi živeli jednostavnije i spokojnije… Vodimo Vas da i Vi doživite deo te bajke…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 06.03. – 11.03.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

199 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi 

– Doplata za 1/1 sobu je 60 eur

Opis smeštaja:

HOTEL NUOVO NORD 3* www.hotelnuovonord.com/i
Hotel se nalazi u jednoj od najbolje ocenjenih oblasti u Đenovi, u blizini čuvenih znamenitosti. Hotel raspolaže sa restoranom i barom.
Svaka soba poseduje kupatilo, (tuš/WC), telefon, TV, klimu uređaj. Doručak se služi po principu samoposluživanja, izbor više jela.

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije.
Sobe sa pomoćnim ležajem su manje konforne i treći , pomoćni ležaj može biti manji od standardnih dimenzija.

Program putovanja

1. dan 06.mart 2019.BEOGRAD
Sastanak grupe i polazak. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Đenovi.

2. dan 07.mart 2019. ĐENOVA
Dolazak u Đenovu u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje centra grada : Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv.Lorenca, stari svetionik La Lanterna, stara luka… Đenova je najveća luka Italije. Ostaci starih gradskih zidina se nalaze pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan 08.mart 2019. ĐENOVA – OBALA CVEĆA – MENTON – SANREMO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Menton i Obala cveća”. Obilazak Mentona, koji se još naziva „Biser Francuske“ – „La perle de la France“: lep stari grad, marina, pjacete. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Sanrema. Po dolasku u Sanremo, odlazak do Ruske crkve u kojoj je bio sahranjen crnogorski kralj Nikola I Petrović i kraći obilazak starog centra grada – La pinja. Slobodno vreme u centru prestonice Rivijere cveća. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 09.mart 2019.ĐENOVA – LEVANTO – CINQUE TERRE
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet do „Cinque Terre”. Cinque Terre obuhvata pet bajkovitih sela, do kojih se dolazi vozom. Obilaze se četiri sela Riomađore, Manarola, Vernaca i Monterosa. Vožnja do mesta Levanto, odakle se vozom odlazi do najvećeg sela Riomađore (Riomaggiore), koje leži na stenama duž potoka Mađore i spušta se ka moru. Nakon obilaska mesta, nastavak putovanja vozom do Manarole. Ovo selo odlikuju kuće koje se spuštaju terasasto do same obale mora. Treće selo je Vernaca (Vernazza), izgrađeno oko gotske crkve Sv.Margarite antiohiske iz 13.veka. Poslednje mesto koje se obilazi je slikovita Monterosa (Monterosso al Mare) smeštena u sreduni malog zaliva, sa kućama u obliku kula (case tori). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

5. dan 10.mart 2019.ĐENOVA –PORTOFINO – RAPALO
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i odlazak do mesta Santa Margerita, gde se nalaze velelepni dvorci. Slobodno vreme u Santa Margeriti ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet brodom do Portofina. Portofino je mala, živopisna luka. Šarmantnim izgledom i terasama na strmim liticama sa očaravajućim pogledom na more privlači veliki broj turista. Odlazak do Rapala. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

6. dan 11.mart 2019.BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relacij

– Tri noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice u mestu Đenova

– Razgledanja gradova po programu

– Usluge vodiča

– Troškovi organizovanja putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Fakultativni izleti
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
– Obavezna gradska komunalna taksa, plada se na recepciji hotela – za boravak u hotelima sa 2 i 3* 2 € po nodenju / po osobi, a za
boravak u hotelima sa 4* – 3 € po nodenju / po osobi

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

-Celodnevni izlet autobusom i vozom Cinque Terre Cena: 35 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, prevoz lokalnim vozom između naselja u okviru Nacionalnog parka “Cinque Terre”, usluge vodiča.
– Celodnevni izlet autobusom Menton i Obala cveda Cena: 25 evra.
– Vožnja brodom do Portofina Cena: 13 eura.
Prijavljivanje za ove izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Italiji, isključivo u evrima, u efektivi.
Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih izleti bi mogli da se realizuju uz korekciju cene

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

UMANJENJA
– Umanjenje za treću odraslu osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%.
– Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%.
– Umanjenje za sopstveni prevoz 60 evra po osobi (VAŽNO: putnici sa sopstvenog prevoza nemaju razgledanje grada po dolasku i  fakultativni izleti zavise od raspoloživosti mesta u autobusu)

OPCIONE DOPLATE
– Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta
– Doplata za dodatno sedište: 75 evra

F/19

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.  U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.  Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.  Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije TAX FREE).

Đenova - Cinque Terre - 3 noći autobus

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova