Putovanje - Dalmacija - Uskrs 2018. - 2 noćenja, autobus

Putovanje - Dalmacija - Uskrs 2018. - 2 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/dalmacija-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U DALMACIJI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Ponekad poželimo da se vratimo kroz vreme i doživimo neke lepe trenutke koje smo imali pre deceniju, dve, tri… Nažalost, to nije moguće, ali ova tura je osmišljena tako da nas vrati bar na kratko, ako je to moguće, u ta neka davna, lepa vremena… Naš put vodi ka obali lepog plavog Jadrana, i divnom Pelješcu na kojem ćemo posetiti drevni grad Ston poznat po svojim moćnim zidinama, i najčuvenije letovalište Pelješca Orebić…

Zanoćićemo u Neumu, jedinom letovalištu Bosne i Hercegovine. Mali i usnuli gradić nudi divne šetnje kraj lepo uređene obale… Već sutradan, kada nas sunce Dalmatinsko probudi i kada pogledi odlutaju ka Pelješcu, krenućemo na jedan divan izlet u Dalmaciju sa posetom Makarskoj, najpoznatijem letovalištu Dalmatinske rivijere i naravno Splitu, jednom od najlepših gradova na Jadranu. Već sutradan naš put se nastavlja i kreće ponovo put mirisne Dalmacije… Posetićemo divni Šibenik koji se ponosi svojim starostavnim tvrđavama i naravno nadaleko poznatom katedralom. Potom ćemo posetiti Zadar, grad koji ima posebnu atmosferu u kojoj svi posetioci uživaju. Ovo putovanje je skrojeno za uživanje i prisećanje… Pridružite nam se!

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 05.04.-09.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA:

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Fakultativna doplata za obe večere u Neumu – 20 € – OBAVEZNA UPLATA U AGENCIJI!

IZLET ZA SPLIT AKO SE UPLATI U AGENCIJI:

Umesto 35 € – samo 25 €

Ukoliko izlet nije uplaćen u agenciji, cena je 35 €

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 €

Opis smeštaja:

Tačna imena hotela i njihova lokacija biće poznati 10 dana pre polaska na putovanje.

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Hotel STELLA 3*, Neum

http://www.stella-neum.com/ ili sličan

Hotel se nalazi na jednom platou, uzbrdici, iznad centralne zone letovačlišta Neum. Pasarelom (stepenište), spojen je sa centrom i plažom. Hotel poseduje recepciju otvorenu 24 sata, sef na recepciji (uz doplatu), lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, lepu letnju terasu sa pogledom na more. Sobe su standard kategorije 3* i poseduju sve kupatilo sa tuš-WC, TV, telefon, centralni grejni sistem.

(UKOLIKO U OPISANIM HOTELIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA)

Program putovanja

1. dan

Polazak iz Novog Sada i Beograda u ranim večernjim satima (oko 19h). Putovanje preko Lazarevca, Čačka, Požege, Užica i dalje preko Višegrada, Foče, Trebinja… Kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan STON – OREBIĆ – NEUM

Dolazak u STON na poluostrvu Pelješac u prepodnevnim satima. Kraći obilazak centra grada i slobodno vreme za odmor. Nastavak putovanja preko idiličnih predela poluostrva Pelješac do OREBIĆA, najpoznatijeg letovališta na Pelješcu i grad pomoraca i kapetana. Po dolasku sledi slobodno vreme za uživanje u prelepom ambijentu i za ručak u nekoj od lokalnih konoba. Nastavak putovanja ka NEUMU. Po dolasku sledi smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan NEUM – MAKARSKA – SPLIT

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, ili polazak na celodnevni izlet (9h-21h). Odlazak do MAKARSKE, jednog od najpoznatijih letovališta Dalmacije. Po dolasku, sledi slobodno vreme u trajanju od 2 sata. Nastavak putovanja do SPLITA, drugog po veličini grada u Hrvatskoj. Istorijski centar Splita se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Po dolasku, sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: čuvena splitska Riva – prelepa promenada sa bezbrojnim kafeima i restoranima, Dioklecijalnova palata – najveća atrakcija Splita sa ostacima nekadašnje rezidencije rimskog imperatora Dioklecijana, Peristil – glavni trg u starom delu grada, ulazni deo nekadašnje Dioklecijanove palate, katedrala Sv. Duje, Krstionica… Slobodno vreme za uživanje u prelepim uličicama starog grada. Povratak u hotel do 21h. Noćenje.

4. dan NEUM – ŠIBENIK – ZADAR

Doručak. Odjava iz hotela u 8.30h. Putovanje preko Splita do ŠIBENIKA. Po dolasku sledi kraći organizovani obilazak grada uz razgledanje znamenite katedrale Sv. Jakova, Kneževog dvora, Gradske kuće, Poljane… Slobodno vreme za uživanje i šetnju ulicom kralja Tomislava i divnom obalskom promenadom… Odlazak do obližnjeg ZADRA. Po dolasku, sledi organizovano razgledanje istorijskog centra grada u kojem se na svakom koraku sreću ostaci drevne Rimske civilizacije. Šetnja do znamenite crkve Sv. Donata izgrađene na temeljima Rimskog foruma, potom šetnja do Narodnog trga i Gradske kuće sa Gradskom lođom,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćna vožnja ka Srbiji preko Zagreba…

5. dan

Povratak u prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji (autobus sa kompletnom opremom)
– 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Neumu
– Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobama sa kupatilom
– razgledanja Stona, Orebića, Šibenika i Zadra prema programu
– usluge vodiča
– troškove vođstva i organizacije putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
– Obavezna doplata za turističku taksu 2 € po noćenju – PLAĆANJE U AGENCIJI
– Fakultativna doplata za obe večere u Neumu – 20 € – OBAVEZNA UPLATA U AGENCIJI!

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

IZLET ZA SPLIT AKO SE UPLATI U AGENCIJI:

Umesto 35 € – samo 25 €

Ukoliko izlet nije uplaćen u agenciji, cena je 35 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI I DOPLATE:

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 40 €

FS

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova