Putovanje - Pariz - 8. mart - Dan žena 2018. - 3 noćenja, avion

Putovanje - Pariz - 8. mart - Dan žena 2018. - 3 noćenja, avion

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/pariz-8-mart-dan-zena-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PARIZU ZA 8. MART (DAN ŽENA)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-8-mart-dan-zena-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA 8. MART (DAN ŽENA) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 08.03. – 11.03.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

429 € po osobi u 1/2 sobi

– Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi – popust 10%;
– Doplata za 1/1 sobu 140 €.

Opis smeštaja:

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Ibis Paris la Defense Centre 3*

www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml

Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra “Les 4 temps” je udaljen samo jednu stanicu metroa.

Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama.

Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, besplatnim WiFi-om.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)

(UKOLIKO U OPISANIM HOTELIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA)

Program putovanja

1. Dan (Četvrtak 08.03.2018.) BEOGRAD-PARIZ

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 04.40h; Polazak aviona za Pariz kompanijom Air Serbia u 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam…Nakon obilaska smeštaj u hotel Ibis La defense 3*. Slobodno popodne. Noćenje.

2. Dan (Petak 09.03.2018.) PARIZ -LUVR

Doručak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra (odlazak i povratak metroom). Slobodno posle podne. Noćenje.

3. Dan (Subota 10.03.2018.) PARIZ –VERSAJ

Doručak u hotelu; Slobodan dan ili fakultativni izlet do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Noćenje.

4. Dan (Nedelja 11.03.2018) PARIZ – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Monmartr i Latinsku četvrt (odlazak i povratak metroom. Transfer do aerodroma oko 17.00h. Poletanje aviona za Beograd u 20:35h (JU 315). Sletanje na aerodrom “Nikola Tesla” u 22:55h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
– Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem na srpskom jeziku
– Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
– Usluge lokalnih vodiča prema programu,
– Transfere prema programu
– Boravišnu taksu u hotelu
– Troskovi organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– Aerodromske takse: 130€ (na dan objavljivanja programa – podložne promeni),
– Fakultativne izlete
– Međunarodno zdravstveno osiguranje

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika):

– VERSAJ – Poludnevni fakultativni izlet za Versaj i obilazak dvorca Luja XIV. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i “Dvorana ogledala”. Šetnja prelepim vrtovima, delo arhitekte Le Notra, sa mnogobrojnim fontanama, skulpturama, alejama i šumarcima raznovrsnih oblika. Povratak u Pariz. Cena po osobi: 65 € odrasli / 40 € deca, obuhvata: ulaznicu za dvorac VERSAJ, usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku, odlazak i povratak metroom i vozom; (+ po želji, ulaznice za vrtove 8 eur (na licu mesta).

– LUVR – Poludnevna fakultativna poseta jednom od najstarijih i najbogatijih muzeju na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija “Mediči” sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora “Miloska Venera” i “Pobeda iz Samotrake”… Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Cena po osobi: 45 € odrasli / 25 € deca. Obuhvata: ulaznicu za muzej i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku ( odlazak i povratak metroom);

– LATINSKA ČETVRT I MONMARTR – Tročasovna šetnja uskim ulicama Latinske četvrti, boemskog dela grada u kome se nalaze neki od najpoznatijih bistroa prestonice u kojima su se okupljali čuveni pesnici, filozofi i umetnici XX veka (“Le Flore”). Panorama Panteona u kome su sahranjeni velikani poput Voltera, Rusoa, Viktor Igoa, Emila Zole, Marije Kiri… Obilazak se nastavlja odlaskom do Monmartra. Obilazak brežuljka poznatog po crkvi Svetog Srca i vidikovca sa koga se pruže fenomenalan pogled na ceo grad. (Cena izleta: 35 €, odlazak i povratak metroom).

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI I DOPLATE:

– Deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi – popust 10%;
– Doplata za 1/1 sobu 140 €.

PL

Aranžman je rađen na bazi od minimum 20 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

AGENCIJA IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel do 10:00 h.
Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
Agencija nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova