Putovanje - Pariz - Dvorci Loare - Uskrs - 4 noćenja, autobusom

Putovanje - Pariz - Dvorci Loare - Uskrs - 4 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/dvorci-loare-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DVORCE LOARE ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Dolina Loare, često zvana “vrt Francuske”, je  zemlja vinograda, cveća, i zelenih brda sa preko tri stotine dvoraca. Ovo je zemlja francuskih kraljeva i vlastele, gde su ovi moćnici uživali u svojim letnjnim rezidencijama. Dolina Loare ima izuzetan značaj, kako za Francusku, tako i za čitavu civilizaciju. Zbog toga se ona od 2000. godine nalazi na UNESCO–voj listi svetske baštine. Bloa, Šenanso i Šambor su najznačajniji i najlepši dvorci u dolini Loare, arhitektonska remek dela građena u različitim stilovima i pozornice važnih i dramatičnih zbivanja u bogatoj francuskoj istoriji. Tour sa nadimkom “mali Pariz” je centar francuske istorijske regije Turen i nalazi seu donjem delu reke Loare između Orleana i Atlantika. Poznat je po vinima i govoru koji je najbliži standardnom francuskom jeziku i odlična pozicija za obilazak reke Loare i dvoraca koji se tamo nalaze. Lion  je posle Pariza i Marseja, treći grad po veličini u Francuskoj,nalazi se na jugozapadu Francuske na obalama dve reke, Rone i Saone.  Stari Lion je najlepši primer renesanse u Francuskoj.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 02.04 – 08.04.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

279 € po osobi

*REDOVNA CENA*

299 € po osobi

Opis smeštaja:

Smeštaj je u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

Bled – hotel 3*

Jadran,Trst ili Krim, lokacija Bled centar

Pariz – hotel 3*, lokacija Paris Portes na liniji metroa. Smeštaj u jednom od navedenih hotela 3* u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta hotela i perioda boravka. Smeštaj u dvokrevetnim sobama, standardno opremljenim TWC,TV I telefon. Doručak je buffet – švedski sto, kvalitetan slano-slatki. Tačno ime hotela znaće se na 15 dana pre polaska o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

Agencija zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih.  

Program putovanja

1. dan BEOGRAD NOVI SAD

Polazak iz Novog Sada u 06.30h, iz Beograda u 07.30h. Vožnja preko Hrvatske, dolazak na Bled u kasnim popodnevnim satima. Smeštaj u hotel, slobodno vreme za šetnju-predlažemo vožnju brodićem do ostrva Sv.Marije (zavisno od vremenskih uslova), šetnju do crkve Sv.Martina ili šetnju do Bledskog dvorca. Noćenje.

2. dan

Doručak. Slobodno vreme na Bledu do 14h kada je predvidjen polazak za Salzburg. Vožnja kroz tunel Karavanke i zivopisne Alpske predele. Dolazak u Salzburg, obilazak grada:vrt Mirabel, prelazak preko reke Salzah I odlazak u stari grad- čuvena ulica Getraidegase u kojoj se nalazi rodna kuća velikog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta, šetnja do Katedrale i nekadašnje Rezidencije Prinčeva u podnožju Hohen Salzburga-starog dela grada na brdu. Slobodno vreme. Polazak za Pariz u večernjim satima. Noćna vožnja preko Nemačke, usputne pauze radi odmora.

3. dan

Dolazak u Pariz u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: Republika, veliki bulevari, stara Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija,Trokadero, Ajfelova kula, Luvr, Latinski kvart sa bulevarima Sen Zermen i Sen Misel, Panteon, ostrvo Site sa Bogorodičinom crkvom – Notr Dam, Luvr. Odlazak u hotel, smeštaj. Večernji program sa vodičem-odlazak metroom do Monmartra-Mulen Ruz, trgovi Emil Gudo I Tertr, crkva Svetog Srca, panorama grada. Noćenje.

4. dan

Doručak.Fakultativni poludnevni izlet do Versaja, obilazak veličanstvenog dvorca Kralja Sunca Luja XIV-og-veliki apartmani i parkovi. Povratak u Pariz u popodnevnim satima, Ajfelova kula individualno, slobodno vreme u Latinskom kvartu. U večernjim satima fakultativni program- vožnja brodom po romantičnoj Seni, šetnja i slobodno vreme na Jelisejskim poljima. Noćenje.

5. dan

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet u dolinu Loare, obilazak dvoraca koje su gradili Kraljevi od XIII-og do XVI-og veka, priča o velikim graditeljima, istoriji ove zemlje od Luja XII-og i Fransoa I-og do Napoleona Bonaparte.Veličanstveni dvorac Bloa, roman- tični Senonso grandiozni Sambor. Povratak u Pariz u večernjim satima, noćenja.

6. dan

Doručak. Check out iz hotela, slobodan dan u gradu-šetnja sa vodičem ,shoping u ulici Rivoli, obilazak muzeja Luvr I Orsej ili fakultativni celodnevni izlet u Diznilend-dan u svetu mašte i bajki. Polazak iz Pariza u večernjim satima. Vožnja preko Nemačke-noćna vožnja…

7. dan

Vožnja preko Austrije i Madjarske, dolazak u Novi Sad i Beograd u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz modernim turističkim autobusom na relaciji po programu,
– 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* na Bledu,
– 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Parizu – Portes na liniji metroa,
– usluge licenciranog vodiča za obilaske po programu,
– troškove organizacije putovanja, hotelske takse, drumarine, dozvole i poreze.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (cene su podložne promenama, za minimum putnika za realizaciju izleta raspitati se u agenciji)

– Versaj 30 eur,

– Dvorci Loare 65 eur,

– Diznilend  60 eur (ulaznica za 1 dan – Dizni park sa prevozom).

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

ANS

Agencija zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih. 

Dolina Loare - 4 noći autobus

Dvorci Loare - 5 noći autobus

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova