Putovanje - San Marino - Sretenje 2019. - Dan Državnosti - 2 noćenja, autobus

Putovanje - San Marino - Sretenje 2019. - Dan Državnosti - 2 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/san-marino-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U SAN MARINU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019  ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu. Ta kapela je činila jezgro budućeg grada – San Marino, glavnog grada istoimene republike koja je osnovana 301. godine. i danas broji oko 32.000 stanovnika…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02 – 18.02.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

109 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Opis smeštaja:

Smeštaj u nekom od navedenih ili sličnim hotelima:

Hotel Spiaggia Marconi 3* 

Više informacija o hotelu na spiaggia-marconi.hotels-rimini-it.com/en/
Udoban hotel sa 3*, nalazi se 2,7km od Trga Kavur i 2km od Marina Centro. Hotel ima recepciju, restoran, bar. Sobe imaju TV, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).
Hotel Villa Lalla 3*

Više informacija o hotelu na www.villalalla.com/en/
Hotel se nalazi u delu Riminija, koji nosi naziv Marina Centro. Otvoren je tokom cele godine, renoviran i poseduje 33 sobe, recepciju, restoran, tv salu, . Sobe imaju TV, klimu i sopstveno kupatilo. Doručak – kontinentalni (samoposluživanje).

Program putovanja

1.dan BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda. Noćna vožnja teritorijom Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan RAVENA – RIMINI
U prepodnevnim satima dolazak u Ravenu. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datira iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija… slobodno vreme sve do polaska za Rimini. Po dolasku smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3.dan RIMINI – DEGUSTACIJA VINA – SAN MARINO – RIMINI
Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativni izlet u San Marino. Pre dolaska u San Marino poseta jednoj od mnogobrojnih vinarija u regiji Emilija Romanja gde je predvidjena degustacija vina. Nakon degustacije vina, polazak prema gradu San Marino. Po dolasku razgledanje grada : Bazilika Sv. Marina, datira iz 19.veka i čuva relikvije sveca zaštitnika ovog grada, Gradska većnica, kule San Marina: Guaita iz XI veka, Cesta iz XIII veka i Montale XIV vek. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme skup putnika i polazak prema tržnom centru Le Befane, jedan od najvećih tržnih centara u regiji Emilija Romanja. Slobodno vreme za kupovinu. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan RIMINI – FERARA – PADOVA
Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Ferari. Grad je okružen renesansnim zidinama iz XV I XVI veka I u okviru njih smeštena je zaostavština porodice d’Este. Po dolasku razgledanje grada: Castello Estense – simbol Ferare, nalazi se u samom centru grada, u njegovoj blizini smestena je Gradska većnica, katedrala, pozorište… nakon razgledanja slobodno vreme sve do polaska za Padovu. Po dolasku u Padovu šetnja gradom: Trg Prato della Vale, Bazilika Sv Antonia Padovanskog, Palazzo della Ragione, Caffe Pedrocchi, Piazza Erbe… Nakon razgledanja slobodno vreme sve do polaska za Beograd. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju sa usputnim pauzama za odmor.
5.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

-prevoz turističkim autobusom ili mini-busom (audio, video A/C) na navedenoj relaciji
-smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Riminiju ili okolini, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
-razgledanje gradova prema programu
-usluge vodiča – pratioca tokom putovanja, troškovi organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– obavezna boravišna taksa – oko 2€ po osobi i danu za hotel 3* (plaća se na recepciji hotela)
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– individualni troškovi putnika
– fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu

Fakultativni izleti (minimum 25 osoba za realizaciju izleta):

– San Marino i tržni centar – 20€

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženbo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE:

– Doplata za 1/1 sobu – 30 eura

– Doplata za polazak iz Novog Sada (do Rumske raskrsnice) – 10€ (potrebno je minimum 4 putnika za realizaciju transfera, konačna potvrda o realizaciji transfera se dobija dva dana pred put)

 

BV/19

Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije organizatora putovanja.
• Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Italije.
• Za realizaciju fakultativnih izleta potreban je minimum od 25 putnika da bi se isti realizovali. U slučaju manjeg broja putnika, moguće je realizovati fakultativni izlet uz korekciju cene izleta.
• U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
• Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
• Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 40. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.
• Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
• Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova