Putovanje - Solun - Dan državnosti - Sretenje 2019. - 2 noći, autobus

Putovanje - Solun - Dan državnosti - Sretenje 2019. - 2 noći, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/solun-dan-drzavnosti-sretenje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U SOLUNU ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-sretenje-dan-drzavnosti-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DAN DRŽAVNOSTI (SRETENJE) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

SOLUN – drugi po veličini i značaju grad u Grčkoj, posle Atine. To je i glavni grad istoimenog okruga Solun i periferije Središnja Makedonija. Solun je jedna od najznačajnijih luka Balkana, a takođe i sajamski centar. U gradu se održava i najveće bijenale grčke dijaspore.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 14.02. – 18.02.

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA: – važi za određeni broj kapaciteta

89 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

CENA ARANŽMANA:

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

– popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 15€
– doplata za 1/1 sobu – 25€
– doplata za polazak iz Novog Sada – 15€

OPIS SMEŠTAJA:

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

Hotel Vergina 3* www.vergina-hotel.gr
Lokacija : nalazi u centru Soluna na par minuta hoda od Trga Vardari i glavne ulice ‘Via Egnatia’. Smeštaj: Svaka soba ima SATTV, klima uređaj, telefon, kupatilo, fen za kosu. Sadržaj: restoran, koktel bar, ostava za čuvanje prtljaga, sef, internet, parking. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Queen Olga 3* queenolga.gr
Gradski hotel, od centra je udaljen 1 km, u blizini obale. Pruža udobne sobe, prijatnu atmosferu i ljubazno osoblje. U blizini se nalazi Bela kula, Aristotelov trg i prodavnice. U sobama: centralna klima sa individualnim regulatorom temperature, centralno grejanje, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, Wi-Fi, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, balkon. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Metropolitan 3* www.metropolitan.gr/
Lokacija: Porodični hotel osnovan 1969. godine, u sastavu „Theoxenia“ grupe. Lociran je prema elitnom delu Soluna („Kalamaria“), na 200m od šetališta pored mora, na glavnoj ulici (Vasilissis Olgas) koja vodi prema Sajmištu(500m) i prema Beloj kuli (850m) i početku trgovačkih ulica Tsimitski i Egnatia. Smeštaj: Raspolaže sa 109 soba, od kojih su 7porodične. Sve sobe TWC sa fenom, klima, satelitska TV, frižider, telefon. Sadržaj: U sastavu hotela je caffe-bar i restoran, kao i dve konferencijske sale. Usluga: noćenje sa doručkom – kontinentalni (samoposluživanje).

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda sa BAS-ove autobuske stanice. Noćna vožnja teritorijom Srbije i Makedonije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2. dan  SOLUN
Dolazak u Solun u prepodnevnim satma. Panoramsko razgledanje grada: Bela kula, Rotonda, Galerijusov Slavoluk… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3. dan SOLUN – OLIMP – PARALIA – SOLUN
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta. Odlazak na mitsku planinu Olimp i poseta vidikovcu Stavros, koji se nalazi na 1100 m nadmorske visine i sa kog se pruža prelep pogled na najviši vrh Mitikas. Nakon toga odlazak u najpoznatije letovalište olimpske regije, Paraliju. Paralia je poznata i po mnogobrojnim prodavnicama kože i krzna, koje rade tokom čitave godine. Slobodno vreme za odlazak u šetnju i shoping u Paralii. U popodnevnim satima povratak u Solun. Noćenje.
4. dan SOLUN
Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak srpskog vojničkog groblja Zejtinlik. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u popodnevnim satima. Putovanje kroz Makedoniju i Srbiju.
5. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

ARANŽMAN OBUHVATA:

– prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
– smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotel 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Solunu, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
– razgledanja i obilaske prema programu
– usluge turističkog vodiča tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– peronsku kartu za ulazak na BAS stanicu – 50 RSD po osobi (plaća se u agenciji)
– Grčka “STATE TAX” – plada se u efektivi na recepciji hotela po dolasku – prijavi. PO SOBI, ukupno za 2 nodi: za hotel 3*- 3€
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje
– individualni troškovi, fakultativni izleti, ulaznice za muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rat bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA (deca 2-12 godina ostvaruju popust; minimum za realizaciju je 25 putnika):

– Olimp i Paralija 15 €/ 10 € deca

POPUSTI I DOPLATE:
– popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe – 15€
– doplata za 1/1 sobu – 25€
– doplata za polazak iz Novog Sada – 15€.

BV/19

Doručak u hotelima u Grčkoj je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
– Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Grčke.
• Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
• Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja organizatora.
• U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
• Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
• Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
• Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
• Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza – “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
• Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 45 putnika).
• Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
• Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

Solun - 2 noći autobus

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 10-15 časova