Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

Studio Ilias, Skiatos - Tzaneria

KLIKNITE NA http://www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2020  ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Lokacija:

Područje Tzaneria, na kome je smešten Ilias studio, se nalazi u veoma bujnom i zelenom delu ostrva. Od istoimene peščane plaže studio je udaljen 200 metara. Sa gradom Skijatos, udaljen 7km, povezan je redovnom autobuskom linijom, kao i taksijem na vodi koji kreće sa plaže Tzaneria. Od glavnog puta udaljen je oko 300 metara, a supermarket i taverna se nalazi odmah pored studija. Studio Ilias je preporuka za parove i porodice koji žele da borave u miru nedaleko od plaže.

Plaža:

Tzaneria je peščana plaža na oko 7 km od grada. Do nje se može doći i lokalnim autobusom (stanica br.11) ili koristeći taksi. Ima tri reda suncobrana i na njoj možete imati veliki izbor sportova na vodi kao i školu ronjenja.Na plaži se nalazi i bar u kome možete uživati tokom čitavog dana.

Hotelski sadržaj:

Lepo uređeno dvorište ,sa par stepenika do svakog studija, puno zelenila daje ovom ambijentu poseban šarm. Wi – fi internet je slabog protoka i dostupan je u javnim delovima vile.

Sobe:

Svaki studio je kompletno opremljeni kuhinjom, TV-om, kupatilom sa tuš kabinom, balkonom sa pogledom na more, besplatnim Wi-Fi internetom i klima uređajem. U studio se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni).

Usluga:

Najam.

Napomena:

U blizini peščane plaže sa lepim okruženjem ovaj studio predtavlja oazu mira.

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova