Najam apartmanaU centruWi-FiKlimaKuhinja

Vila Ahileas, Nea Skioni

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-skioni-apartmani-letovanje-2018  ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA SKIONIJU!

OPIS VILE:

Vila Ahileas nalazi se na izvandrednom mestu u centru Nea Skionija na svega 50m od plaže. Vila raspolaže sa prostranim apartmanima i dupleksima. Sve sobe su klimatizovane (klima u ceni), opremljenim kuhinjama i Tv-om i TWC-om. U blizini vile se nalaze marketi i taverne koje omogućavaju lagodan i lep odmor.

WiFi internet – DA
Privatan parking – NE
Peškiri – DA
Klima uređaj – DA

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

-Grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, a za francuski ležaj 185-200cm sa 120-155cm
-Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom

Ukratko o Nea Skioniju

Nea Skioni (Νέα Σκιώνη) je letovalište na jugozapadnom delu poluostrva Kasandra, udaljeno 108 kilometara od Soluna. Od Haniotija na istočnoj obali Kasandre, Nea Skioni je udaljen svega 9 kilometara, odnosno 15-ak minuta vožnje. Naselje je ime dobilo po antičkom gradu Skioni.

Nea Skioni ima brojne hotele i apartmane za iznajmljivanje, taverne sa svežom ribom, super markete, prodavnice sa svim vrstama suvenira. Luka ovog naselja je jedna od najvećih na Kasandri, gde pristaje gomila ribarskih brodova iz Solunskog zaliva, pa čak i sa Severnih Sporada. Šetnju lukom možete upotpuniti posetom nekoj od lokalnih ribljih taverni sa odličnim izborom za svakom gosta. Glavno zanimanje stanovnika, njih oko 900, pored turizma su i ribolov, pčelarstvo i uzgajanje maslina. Pročitajte još o Nea Skioniju i Grčkoj na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/nea-skioni

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova