Najam apartmanaKlimaKuhinja

VILA ANGELIKI, Halkidiki-Pefkohori

Opis vile

LOKACIJA: 40 m od plaže, ispod magistralnog puta, u centru mesta.

OPIS: poseduje trokrevetna studija i četovorokrevetne apartmane. Studija i apartmani se nalaze u prizemlju i prvom spratu.

SMEŠTAJ: trokrevetni studio (tri odvojena ležaja),četovorkrevetni apartman (soba sa dva ležaja,i dnevni boravak u kojem su dva ležaja).Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju ( osnovno posuđe,frižider, rešo sa 2 ringle),terasu, TV,klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu).

ODRŽAVANJE SMEŠTAJNIH JEDINICA: Posteljina se menja na 5 dana. Gosti sami održavaju higijenu u apartmanima tokom boravka.Vila nema peskire.

PARKING: Vila nema sopstveni parking.

MARKET/PRODAVNICA: 50m od vile.

PREPORUKA: preporučuje se onima kojima je blizina plaže, a ne luksuzan smeštaj prioritet.

 

Ukratko o Pefkohoriju

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. U prevodu naziv Pefkohori znači selo borova (pefko – bor, horio – selo), a to je i razumljivo s obzirom da je okružen borovim šumama i plantažama maslina. Prvi put ovo mesto se pominje tek negde u XVIII veku.

Pročitajte još o Pefkohoriju i Grčkoj na sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/pefkohori-pefkochori

  • CENOVNIK
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA

CENA U EUR ZA NAJAM STUDIJA-10 NOĆI

Angeliki_2612
Klima uređaj uključen u cenu.

Napomena: cene sa * obuhvataju smeštaj i autobuski prevoz po osobi

Aranžman obuhvata:
-smeštaj na bazi 10 noćenja u studiju ili apartmanu I kategorije
-predstavnik agencije ili poslovnog partnera u mestu boravka
-organizaciju i vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:
-autobuski prevoz autobusima turističke klase-visokopodni ili doubledecker(klimA,CD,DVD oprema)
-pratioc tokom putovanja
-međunarodno putno osiguranje (po uslovima osiguravajuće kuće )
-individualni troškovi

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja.

– 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, a ostatak aranžmana minimum 15 dana pre početka putovanja.

– na rate putem čekova građana.

– platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro)

 

C

Prevoz_2412
AUTOBUSKI PREVOZ:
Agencija pravi raspored sedenja uzimajući ravnopravno u obzir: starost putnika (stara lica ili porodice sa decom), bolest i fizičke nedostatke putnika, kao i vreme uplate. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu agencija dodeli. Prevoz prtljaga (2 komada) je besplatan. Putnik je dužan da vodi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija prevozi putnike do vile ili do najbližeg mesta do kojeg može doći autobus. Agencija nije dužna odneti prtljag do smeštajne jedinice. Više o obavezama Organizatora i putnika vezanim za prevoz možete se informisati u tački 7. Opštih uslova putovanja.
PASOŠI: Putnici sa “crvenim” biometrijskim pasošem putuju u Grčku bez viza.

1 dan (dan pre datuma u tabeli) – polazak autobusa iz Novog Sada (parking kod hotela Sajam) u 18.00h i Beograda (parking Sava centra – savska strana) u 19.30h. Nastavak putovanja autoputem kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa kraćim usputnim zadržavanjima.običajena mesta za pauze u zemlji i inostranstvu su neke od pumpi sa odmorištima duž autoputa,kao i motel Predjeane ili Džep,u trajanju od 20-45 minuta.Zadržavanje u povratku u „free shop-u” je od 20-30 minuta(ukoliko pratilac grupe proceni da će svraćanje u free shop proizvesti duže zadržavanje na granici može doneti uslugu da se u isti ne svraća).
2 – 11 dan dolazak u letovalište u prepodnevnim časovima. Smeštaj i boravak na bazi izabane usluge.
12 dan – napuštanje apt. do 09h. Povratak iz letovališta po utvrđenoj satnici (Leptokarija15:30, Olimpic beach,16:30, Paralia 17:00)
13 dan dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova