Vila Apostolis, Olympic Beach

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2023 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U OLYMPIC BEACH-U!

OPIS VILE

Vila Apostolis se nalazi na početku pešačke zone (pola minuta hoda od plaže), u mirnom delu letovališta. Sobe imaju bočni pogled na more ili na ulicu. Do široke peščane plaže, vila je udaljena oko 20 metara, a od centra letovališta oko tri minuta hoda. Veliki broj supermarketa se nalazi u blizini vile, kao i većina restorana u istoj ulici ili u pešačkoj zoni do mora.

Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne kao i četvorokrevetni duplex apartman. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 10m od vile (besplatan).

Tip smeštaja:

Sve sobe imaju: klima-uređaj, kupatilo, TV, zavese, kuhinju, toaletni stočić, garderober, roletne, zastore na prozorima, terasu sa garniturom za sedenje.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) ili dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4 duplex apartman: sastoji se od dve posebne sobe. Svaka soba ima po 1 francuski ležaj , opremljena kuhinja je u hodniku apartmana.

Popusti: jedno dete do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje GRATIS smeštaj

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Olympic Beach-u

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,… Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

FIRST MINUTE POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

*Visina popusta je iskazana u cenovniku za svaku smenu posebno*

– POPUST (akontacija) – uplata akontacije od 30% do 01.02.2023. i isplata ostatka 15 dana pred put ili

– POPUST (u celosti) – uplata u celosti do 01.02.2023.

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ LETO 2023.

Cene su izražene na bazi najma po studiju/apartmanu za 10 noćenja

 

 

 

 

 

CENOVNIK AUTOBUSKI PREVOZ LETO 2023.

Cene su izražene po osobi na bazi paket aranžmana (smeštaj + autobuski prevoz iz Beograda) za 10 noćenja

 

 

 

 

 

Doplata za polazak iz Novog Sada je 22 eura na cenu paket aranžmana (minimum 3 putnika), dok putnici koji ulaze u Nišu, Leskovcu i Vranju imaju umanjenje 5 eura na cenu paket aranžmana.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija /apartmana na 10 noćenja.
– Autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– Servis predstavnika agencije
– Organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Turističku taksu: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku)
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

FIRST MINUTE POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

*Visina popusta je iskazana u cenovniku za svaku smenu posebno*

– POPUST (akontacija) – uplata akontacije od 30% do 01.02.2023. i isplata ostatka 15 dana pred put ili

– POPUST (u celosti) – uplata u celosti do 01.02.2023.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana bez uvećanja – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2023.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo najviše do 12 rata bez kamate (poslednja rata do 15.12.2023.)

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

HK/23

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova