Vila Apostolis, Olympic Beach

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2024 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U OLYMPIC BEACH-U!

OPIS VILE

Vila Apostolis se nalazi na početku pešačke zone (pola minuta hoda od plaže), u mirnom delu letovališta. Sobe imaju bočni pogled na more ili na ulicu. Do široke peščane plaže, vila je udaljena oko 20 metara, a od centra letovališta oko tri minuta hoda. Veliki broj supermarketa se nalazi u blizini vile, kao i većina restorana u istoj ulici ili u pešačkoj zoni do mora.

Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Smeštajne jedinice se nalaze na drugom spratu, kuća ima lift. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne kao i četvorokrevetni duplex apartman. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 10m od vile(besplatan).

Tip smeštaja:
Sve sobe imaju: klima-uređaj, kupatilo, TV, zavese, kuhinju, toaletni stočić, garderober, roletne, zastore na prozorima, terasu sa garniturom za sedenje.
1/2 studio: dvokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) ili dva standardna ležaja (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.
1/4 duplex apartman: sastoji se od dve posebne sobe. Svaka soba ima po 1 francuski ležaj , opremljena kuhinja je u hodniku apartmana.

Turistička taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana i podložna je promeni).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Olympic Beach-u

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,… Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

SAJAMSKI POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

*Visina popusta je iskazana u cenovniku za svaku smenu posebno*

CENOVNIK SOPSTVENI PREVOZ LETO 2024.

Cene su izražene na bazi najma po studiju/apartmanu za 10  noćenja

Cene su izražene na bazi najma po studiju/apartmanu za 6/7/8/12 noćenja

Cena sa zvezdicom * – cena je po osobi i obuhvata paket aranžman (autobuski prevoz i smeštaj).

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

POPUST ZA DECU: Dete do 10 g. u zajedničkom ležaju plaća 50€

AUTOBUSKI PREVOZ:
Beograd odrasli: 60€ / deca: 50€ / jedan pravac: 50€ / dodatno sedište: 50€ / izbor sedišta: 20€
Doplata za polazak iz G. Milanovac, Topola, Arandjelovac: 10€ / Požega: 20€ / Novi Sad, Zaječar, Bor, Valjevo, Užice: 25€ / Negotin, Subotica: 35€
Umanjenje za polazak: Aleksinac, Niš, Leskovac, Vranje: -5€
PRTLJAG: 1 kofer i 1 torba do 10 kg uključeni u cenu

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija /apartmana na bazi noćenja
– Autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– servis predstavnika agencije
– organizaciju i vođstvo puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje
– Turističku taksu: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku, podložna su promenama)
– Individualne troškove
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

SAJAMSKI POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

*Visina popusta je iskazana u cenovniku za svaku smenu posebno*

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana bez uvećanja – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo najviše do 12 rata bez kamate (poslednja rata do 15.12.2024.)

Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

HK/24

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova