VILA FLEVZOS, Pefkohori

Opis vile

Lokacija: Mali hotel apartmanskog tipa, nalazi se u centru, u ulici prema molu, oko 80 metara udaljen od plaže.

Usluga: Najam

Kapacitet: Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima.Sadržaj: Pored recepcije sa lobijem, malog restorana za doručak, hotel na krovu ima caffe bar, mali hidromasažni bazen sa nekoliko ležaljki i suncobrana. Objekat poseduje dvokrevetne odnosno trokrevetne (2+1 pomoćni ležaj). Svaki studio sadrži kupatilo (TWC), čajnu kuhinju (bez rerne, opremljenu osnovnim posuđem) balkon i TV. Zajedničke prostorije se čiste svaki dan, a sobe svaki peti dan kada se menja posteljina.

Napomena: Klima uređaj nije uključen u cenu. WI-FI JE na raspolaganju u prizemlju hotela. Nema svoj parking..

 

Ukratko o Pefkohoriju

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. U prevodu naziv Pefkohori znači selo borova (pefko – bor, horio – selo), a to je i razumljivo s obzirom da je okružen borovim šumama i plantažama maslina. Prvi put ovo mesto se pominje tek negde u XVIII veku.

Pročitajte još o Pefkohoriju i Grčkoj na sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/pefkohori-pefkochori

  • CENOVNIK
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • NAPOMENE

naziv vileflev

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

• Boravak od 11 dana /10 noćenja/ sa uslugom po izboru, usluge predstavnika agencije.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

• Prevoz autobusom (TV,AC,) na relaciji Novi Sad – Beograd – Niš – Pefkohori – Niš – Beograd – Novi Sad, prema sledećem cenovniku, zavisno od mesta polaska:

mesto polaska

Napomena: Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa. Birana sedišta se posebno doplaćuju 20 eur po osobi. Količina prtljaga je ograničena na dve putne torbe po osobi.

Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u tabeli cenovnika. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 18 h po lokalnom vremenu.

1. dan: Beograd – sastanak putnika na parkingu Sava Centra, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. dan – 10. dan: Pefkohori – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.

11. dan: Pefkohori – napuštanje objekta, polazak autobusa u navedeno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

12. dan: Beograd – Dolazak na parking Sava Centra.

 

TM

Celokupan devizni deo se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banka na dan uplate, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana, ili preko kartica, čekovima građana i kredita kod poslovnih banaka, ili na osnovu profakture koja mora biti naplaćena u roku od 3 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre polaska. Obavezna avansna uplata kod svih vidova plaćanjaje 40% od ukupne cene aražmana.

U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije… Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.

Za putnike sa sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer. Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.
Aranžman je rađen na bazi najmanje 40 putnika. Krajnji rok za obaveštenje o otkazu putovanja u slučaju nedovoljnog broja putnikaje 5 dana pre datuma planiranog polaska.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova