Najam apartmanaWi-FiKlimaKablovska TVKuhinja

Vila Hadalis, Nea Roda

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/nea-roda-apartmani-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA RODI!

OPIS VILE

Vila Hadalis se nalazi na samom šetalištu, koje se se pruža duž plaže u centru mesta. U sklopu vile nalazi se dvorište, kao i bar na plaži sa suncobranima i ležaljkama. Vlasnici vile pobrinuli su se i oko najsitnijih detalja kada je opremljenost studija u pitanju.

Sadržaj studija: Čajna kuhinja sa posudjem i priborom, frižider, garnitura za sedenje na terasi, klima uredjaj, kupatilo sa toaletom, peškiri, rešo, terasa, tv.

Sadržaj vile: Bar na plaži, dvorište, WI-FI internet.

Tip smeštaja:

1/2 studio – U jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj.
1/3 studio – U jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni i jedan običan ležaj.
1/3+1 studio – U jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj, jedan običan ležaj i fotelja na razvlačenje.
1/5+1 apartman – U jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj i sofa na razvlačenje, u drugoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj. Svaka prostorija ima poseban ulaz, kupatilo, kuhinju, klima uređaj i terasu.

Ukratko o Nea Rodi

Nea Roda je izgrađena na najužem delu poluostrva Atos, udaljena je 115km od Soluna i nalazi se na teritoriji opštine Stagira-Akanthos. Zalazak sunca baca tihi veo misterije na živopisno primorsko mesto. Pogled sa obližnjeg brda na selo, pružiće Vam neverovatan osećaj.

Dok hodate selom, bićete prijatno iznenađeni velikim brojem arheoloških nalazišta, koja svedoče o brojnim istorijskim događajima, koji su se odigrali na ovim prostorima. Jedan od najzanimljivijih se zbio davne 480 godine pre n.e. kada je persijski kralj Kserks krenuo u osvajanje Grčke i na ovom mestu, gde se danas nalazi Nea Roda, prokopao kanal kako bi se što lakše probio sa svojom ogromnom flotom.

Nea Roda danas predstavlja jedno od najatraktivnijih mesta za odmor na Atosu. Zlatni pesak, široke peščane plaže i tirkizno more pratiće Vas tokom celog dana od izlaska do zalaska Sunca. Bujna vegetacija koja se pruža do same obale, prelepo uređena dvorišta kuća i gostoprimstvo meštana učiniće Vaš odmor jedinstvenim i nezaboravnim.

U Nea Rodi postoji lekarska ordinacija, apoteka, benzinske pumpe, supermarketi, suvenirnice, kafići i tipične grče taverne, gde posetioci mogu probati svežu ribu i morske plodove koji su na meniju direktno stigli sa lokalnih ribarskih brodića.

Za one koji žele aktivan odmor mogu posetiti Ag. Oros specijalnim čamcima. Takođe, tu su i zanimljiva susedna mesta Ierisos, Ouranoupoli i lepo ostrvo Ammouliani. U svakom slučaju, u Nea Rodi na raspolaganju su vam predivne plaže, gde možete upražnjavati sportove na vodi i pesku, a za ljubitelje ribolova ovo mesto je pravi mali raj. Pročitajte još o Nea Rodi na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su eurima po studiju/apartmanu na bazi najma za 10 noćenja

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 5% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE VAŽI DO 26.04.2015.

NEA RODA HADALIS

*Korišćenje interneta, klima uređaja i  peškira je uključeno u cenu. 

POPUSTI ZA DECU:
– Dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja.
– Servis predstavnika agencije.
– Troškove organizacije.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno putno osiguranje.
– Održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka.
– Fakultativne izlete.
– Autobuski prevoz (osim u smenama označenim sa *)
– Ostale troškove.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 5% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE VAŽI DO 26.04.2015.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

AC

Cenovnik za PREVOZ

NEA RODA PREVOZ

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska, pola sata ranije pre predviđenog vremena polaska. Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim pauzama radi kraćeg odmora i graničnih prelaza.

2-11.dan: Dolazak u mesto odredišta. Smeštaj u izabranom objektu, na bazi odabrane usluge.

12. dan (Poslednji dan boravka): Napuštanje objekta najkasnije do 9 h ( po lokalnom vremenu ). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u ranim popodnevnim satima ( po lokalnom vremenu ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih prelaza.

13. dan: Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim ili prepodnevnim satima. Kraj usluga.

LEGENDA:

Std- studio – jedna prostorija koju čine čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i naznačen broj osnovnih ležajeva,kupatilo,balkon ili terasa.

G-garsonjera – prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva,kupatilo,balkon ili terasa.

Apt-apartman – prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.

Duplex – prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i dve odvojene prostorije sa naznčenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.

Mez-Mezoneta – prostorija koju čini galerija kao spavaći deo i dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem.

VAŽNE NAPOMENE:

– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš). Prilikom prijave na prodajnom mestu
dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom
zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju,
nedobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće
putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema
Opštim uslovima putovanja.
– Sobe i apartmani, koriste se prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do
09:00h. Higijenu u apartmanima i studijima gosti održavaju, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.Dodatni, odnosno pomoćni ležajevi su uglavnom rasklopivi ili su manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Na dodatne usluge (doplata za klimu,polupansion,transfere iz Novog Sada…) iskazane u cenovniku, ne odobravaju se popusti.
– Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju.
– Oznaka kategorije vile/hotela u programu putovanja je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,Eventulane naknadne promene koje organizatoru nisu poznate ne mogu biti relevantne.
– Organizator ne garantuje spratnost,pogled,broj apartmana ili sobe,sedište u autobusu,ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.U suprotnom, garantovana je samo uplata akontacije U slučaju promene na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator zadržava pravo korekcije cena,izmene programa putovanja ili otkaz putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova