Najam apartmanaU centruKlimaBesplatan parkingKuhinja

Vila Kontessa, Psakudija (Psakoudia)

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/psakudija-apartmani-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U PSAKUDIJI!

OPIS VILE

Objekat se nalazi u glavnoj ulici u Psahudiji, od plaže je udaljen oko 100 metara, a čine ga dve međusobno povezane zgrade u kojima se nalaze dvokrevetna i trokrevetna studia, kao i četvorokrevetni apartmani prve kategorije.

Dvokrevetni i trokrevetni studiji na drugom spratu sastoje se od sobe sa dva ili tri zasebna kreveta, u okviru koje se nalazi čajna kuhinja (dve ugradne ringle, veliki frižider sa komorom, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, sto za ručavanje za dve osobe), prostranog kupatila sa tuš kadom i terase sa pogledom na dvorište.

Četvorokrevetni apartmani na prvom i drugom spratu sadrže dve zasebne sobe sa po dva singl kreveta u svakoj sobi, čajnu kuhinju (dve ugradne ringle, osnovna oprema za pripremanje hrane i ručavanje, veliki frižider sa komorom, sto za ručavanje) u jednoj od soba, kupatila sa tuš kadom i terase. Svi apartmani na terasama imaju garnituru za sedenje i opremljeni su TV-om i klima uređajem, čije je korišćenje uračunato u cenu. Objekat Kontessa ima veliki recepcijski prostor i parking za manji broj automobila.

Ukratko o Psakudiji

Psakudia (Psakoudia – Ψακουδια) je malo turističko odmaralište u zalivu Toroneos, na putu ka zapadnoj obali Sitonije, udaljeno svega 5 kilometara od Gerakinija i 81 kilometar od Soluna. Mesto je ujedno i luka i plaža nešto više od 2 kilometra udaljenog tradicionalnog sela Ormilija u unutrašnjosti Halkidikija. Ovo letovalište izuzetne lepote sagradjeno je tik uz samo more, u blizini magistralnog puta koji vodi od Nea Mudanje (21 km zapadno odavde) do Sitonije, pa se do njega može veoma lako stići.

Naselje ima svega oko 120 stalnih stanovnika, ali se njihov broj leti penje i na 4 do 5 hiljada, koji su smešteni u nekoliko hotela, velikom broju apartmana i kampu. Od turističkih sadržaja tu je i dovoljan broj restorana, taverni, kafića, picerija i pekara.

Plaže Psakudie obuhvataju 7 kilometara obale, od čega je 4 kilometara turistički razvijenih plaža i 3 kilometra malih uvala i skrivenih mesta gde možete naći mir i samoću.

Izvanredna, 4 kilometara duga peščana plaža je sa postepenim ulaskom u more, odlična za porodice sa malom decom. Zelenilo borova u kombinaciji sa plavom bojom mora i neba stvara jedinstven pogled. Pročitajte još o Psakudiji na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/psakudia-psakoudia

  • CENOVNIK SEZONA
  • CENOVNIK VANSEZONA
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u eurima na bazi najma studija/apartmana na 10 noćenja 

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 25% popusta za uplate u celosti prilikom rezervacije do 31.12.2014.
– 15% popusta za uplate rezervacije od 30%, ostatak do polaska (važi za rezervacije do 31.12.2014).

Cenovnik Sezona

Cene se sastoje iz deviznog dela (u tabeli) i dinarskog dela 9.000 dinara 

*Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu*

NAPOMENE:
– Za dve spojene smene u sezoni dinarski deo iznosi 11.000 dinara.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija/apartmana na 10 noćenja.
– Organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Autobuski prevoz.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Individualne troškove putnika.

Cene su izražene u eurima po osobi za 10 noćenja sa prevozom

* Za smene u vansezoni ne važi gotovinski popust*

Cenovnik Vansezona

Cene se sastoje iz deviznog dela (u tabeli) i dinarskog dela – 8.000 dinara

*Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu*

NAPOMENE:
– Za smene u vansezoni ne važi gotovinski popust.
– Za spojene smene putnici plaćaju devizni deo + 11.000 dinara.
– Putnici sa sopstvenim prevozom plaćaju devizni deo aranžmana + dinarski deo aranžmana koji se umanjuje za 4.000 dinara.
– Osobe koje putuju same i borave u dvokrevetnom studiju/apartmanu plaćaju dva devizna i jedan dinarski deo i imaju sedište u autobusu.

USLOVI ZA DECU:
– Deca do 7 godina starosti (2008. godište), ukoliko koriste zajednički ležaj, plaćaju samo dinarski deo aranžmana – 5.500 din, i imaju sedište u autobusu. Za spojene smene dinarski deo iznosi 9.000 din.
– Deca do 12 godina starosti,koja koriste poseban ležaj, plaćaju celokupan iznos deviznog dela aranžmana + 5.500 dinara. Za spojene smene plaćaju devizni deo po smenama + 9.000 dinara.

FIRST MINUTE POPUSTI:

– 25% popusta za uplate u celosti prilikom rezervacije do 31.12.2014.
– 15% popusta za uplate rezervacije od 30%, ostatak do polaska (važi za rezervacije do 31.12.2014).

*Za smene u vansezoni ne važi gotovinski popust*

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

EV

Cenovnik za PREVOZ

PrevozNikitiEV2

Polasci su iz Beograda jedan dan ranije u odnosu na termin početka boravka. Obavezno 2 dana pre puta proveriti tačno vreme polaska autobusa.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1-2. dan: Polazak sa ugovorenog odredišta dan ranije u odnosu na datume iz tabele, prema dogovorenoj satnici. Dolazak na destinaciju u prepodnevnim satima. Smeštaj u ugovorene smestajne jedinice. NOĆENJE.

3-pretposlednji dan: Slobodni dani za individualne aktivnosti, odmor, obilaske i izlete. NOĆENJE./USLUGA PO PROGRAMU.

Pretposlednji-poslednji dan: Napuštanje smeštajnih jedinica do 09:00 h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak po dogovorenoj satnici. Dolazak u mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

– Putnik preuzima obavezu upoznavanja i poštovanja pravila ponašanja u smeštajnom objektu a naročito na: deponovanje i čuvanje novca, dragocenosti i vrednih stvari, unos hrane i pića u sobe, poštovanje reda, smeštaja i napuštanja sobe u određeno vreme, broj osoba u sobi i dr. Ako drugačije nije ugovoreno, smeštaj putnika u objekat je najranije posle 16,00 h na dan početka korišćenja usluge, a napuštanje objekta najkasnije do 09,00 h na dan završetka korišćenja usluge.
– Agencija ne odgovara putniku za štetu nastalu zbog njegovog nepoštovanja zakonskih propisa, propisanih pravila i običaja utvrđenih od strane prevoznika, hotelijera i drugih neposrednih 8 pružalaca usluga.
– Putnik je dužan da poštuje kućni red u ugostiteljskim i hotelskim objektima i dobronamerno sarađuje sa predstavnikom organizatora i izvođačem usluga. Ukoliko putnik ne poštuje svoje obaveze, odgovara organizatoru za prouzrokovanu štetu, a organizator otklanja svaku odgovornost za štetu koju bi putnik mogao da pretrpi u takvom slučaju.
– Putnik je dužan da se na putovanju ponaša na način koji ne ugrožava život ili zdravlje njegovih saputnika i ne ugrožava sam tok putovanja. U slučaju da se putnik ponaša u suprotnosti sa ovom odlukom, predstavnik organizatora ima pravo da ga isključi sa daljeg putovanja bez povraćaja bilo kakvih troškova, osim plaćanja koja se plaćaju na
licu mesta.
– Putnik nema pravo na refundaciju zbog samovoljnog, odnosno svojom krivicom izazvanog prevremenog napuštanja smeštajnog objekta, kao ni na cenu hotelske usluge i na cenu prevoza.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova