Najam apartmanaKlimaKuhinja

VILA SANDY, Pefkohori

Opis vile

Vila Sandy se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, na oko 50m udaljenosti od plaže. Ovaj skromniji objekat se sastoji od dvokrevetnih i petokrevetnih apartmana, kao i trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Smeštajne jedinice se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu vile. Studiji sadrže opremljenu kuhinju (rešo sa jednim ili dva grejna polja, frižider i osnovni potrebni pribor), deo za spavanje sa tri ili četiri ležaja, kupatilo sa nižim plafonom i terasu sa garniturom za sedenje. Dvokrevetni apartmani imaju zasebnu spavaću sobu sa dva ležaja, opremljenu kuhinju, kupatilo sa nižim plafonom i dve terase sa garniturama za sedenje. Petokrevetni apartmani, pored sadržaja navedenih za dvokrevetni apartman, poseduju i dnevni boravak u kojem se nalaze tri kreveta. Sve smeštajne jedinice su opremljene klima-uređajem (koristi se uz doplatu na licu mesta u iznosu od 5 € dnevno, odnosno 7 € dnevno kod petokrevetnih apartmana sa dva klima-uređaja) i TV-om. Veličina studija i dvokrevetnih apartmana je cca 20-25m² + terase, a petokrevetnih apartmana cca 35m² + dve terase. Vila Sandy nema sopstveni parking.

 

Pefkohori

Pefkohori (Πευκοχώρι) je letovalište na južnom delu istočne obale poluostrva Kasandra, udaljeno 104 kilometara od Soluna, odnosno oko 4 kilometara od centra Haniotija sa kojim je brojnim vilama i hotelima gotovo spojen. Jedno od omiljenih letovališta Srba ima preko 1.600 stalnih stanovnika, a broj stanovnika višestruko naraste tokom sezone. Do tradicionalnog naselja Agia Paraskevi u unutrašnjosti poluostrva ima 5 kilometara, dok je letovalište, odnosno banja Lutra na zapadnoj obali Kasandre udaljena 10 kilometara.

Pefkohori se nalazi u području koji bi slobodno mogao da se nazove i ekološki raj. Turizam je ovde počeo da se razvija ranih 70-ih godina kada su počeli da dolaze brojni turisti privučeni veličanstvenim prirodnim lepotama, blagom klimom, dugačkim plažama i prepoznatljivim grčkim gostoprimstvom. Od tada se Pefkohori smatra jednim od najboljih odmarališta u celoj Evropi. Pročitajte još o Pefkohoriju i Grčkoj na sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/pefkohori-pefkochori

  • CENOVNIK
  • SEZONA
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Vila_Sandy_2611

CENA ARANŽMANA PO OSOBI I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 6.990,00
Cena obuhvata smeštaj u apt/studijima sa uključenim prevozom. Kod sopstvenog prevoza, dinarski deo se umanjuje za 2.490,00

– dete 0-2 g. besplatno (nema garantovano sedište u autobusu); deca 2-12 g. plaćaju samo dinarski deo; dodatna odrasla osoba, koja koristi pomoćni ležaj, plaća samo dinarski deo; za jednu osobu u dvokrevetnom studiju doplata 60% samo na devizni deo

– Minimum naplate u višekrevetnim apt/studijima (tipa 1/3+1 i veći) je iznos u visini cene 3 paketa

U cenu aranžmana je uključeno:

– Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
– Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu.
– Servis predstavnika agencije na destinaciji.
– Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uključeno:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
– Troškovi fakultativnih izleta
– Individualni troškovi

Doplate i popusti:

· Doplata smeštaja jedne osobe u dvokrevetnoj smeštajnoj jedinici u paket aranžmanima je 60% od deviznog dela iz cenovnika, a u sezoni ima 20% popusta od ugovorene cene zakupa studija ili apartmana.

Cenovnik – 10 noći

Vila_Sandy_2611_10noci

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 8.990,00

Cenovnik – 15 noći

 

CENA ARANŽMANA PO APT/STUDIJU I SMENI: DEVIZNI DEO IZ TABELE + DINARSKI DEO 12.990,00

Napomene:
– 3. osoba 0-12 godina u 1/2 i 4. osoba 0-12 godina u 1/3 besplatno i koristi zajednički ležaj, 5. osoba 0-12 godina u 1/4 besplatno i koristi zajednički ležaj
– pomoćni ležaj: doplata 50/75 € po smeni
– klima-uređaj uračunat u cenu 14.06-07.09, u ostalim terminima doplata 50/75 € po smeni (10/15 noćenja)
– jedna osoba u 1/2 std ostvaruje popust 20% na cenu zakupa dvokrevetnog studija

U cenu aranžmana je uključeno:

– Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana bliže opisanih u katalogu.
– Servis predstavnika agencije na destinaciji.
– Troškovi organizacije puta.

U cenu aranžmana nije uključeno:

– Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
– Troškovi fakultativnih izleta
– Individualni troškovi

Doplate i popusti:

· Doplata smeštaja jedne osobe u dvokrevetnoj smeštajnoj jedinici u paket aranžmanima je 60% od deviznog dela iz cenovnika, a u sezoni ima 20% popusta od ugovorene cene zakupa studija ili apartmana.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate

– gotovinski – uplata avansa od 40% od ukupne cene aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pred polazak
– čekovima građana na rate
– platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina…)

– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promenama.

TT

AUTOBUSKI PREVOZ  ODRASLI DECA
 POVRATNA KARTA 60 40
 JEDAN PRAVAC 40 30

– Organizator putovanja određuje mesta polazaka, mesta za pauze i njihovu dužinu.
– Putnik je u obavezi da se informiše o tačnom vremenu polaska autobusa autobusa najkasnije 2 dana pred polazak.
– Jednom putniku je dozvoljeno da ponese najviše 2 komada prtljaga.
– Agencija pravi raspored sedenja uzimajući u obzir starost putnika, bolest ili fizičke nedostatke putnika, te nije u obavezi da ispuni zahteve putnika vezane za raspored sedenja.

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na velikom parkingu preko puta hotela Kontinental, dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i to 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 21:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 21:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 21:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 22:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 22:15 (motel Stari hrast); Batočina – 22:30 (motel Košuta); Jagodina – 23:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija 23:15 (motel Ravanica); Paraćin 23:20 (restoran Tito); Pojate – 23:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 23:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 00:00 (preko puta motela Nais / pumpa Jugopetrol); Leskovac – 01:00 (motel Atina); Vranje – 02:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Ćuprija (Eko pumpa) – 23:00 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 01:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 14 časova).

Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 17 časova po lokalnom vremenu. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima.

Kraj usluga.

– Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa
–    Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja

– Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju

– Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja, redosled pojedinih sadržaja u programu, u zavisnosti od objektivnih okolnosti

– Za sve fakultativne izlete potreban je minimalni broj od 25 učesnika da bi se isti realizovali

– U slučaju nedovoljnog broja putnika krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je najkasnije 7 dana pre polaska
– U slučaju promene na monetarnom tržištu kao i promene u cenama prevoznika, konzularnog prestavništva ili osiguravajuće kuće, agencija zadržava pravo da srazmerno koriguje cenu aranžmana
– Za relizaciju aranžmana potrebno je minimum 35 prijavljenih putnika.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova