Vila Summer Dream, Vrasna Paralia

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/orfanski-zaliv-nea-vrasna-letovanje-2022 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U NEA VRASNI!

OPIS VILE

VILA SUMMER DREAM se nalazi na plaži, i ima direktni pogled na more. Na samo 50 m od vile nalazi se mali supermarket koji je dobro snabdeven namirnicama i svežim pecivima. Veliki market Lidl se nalazi na oko 700 m udaljenosti od vile. U blizini smeštaja, uz obalu se nalazi veliki broj restorana, taverni, kafea, igraonica za decu a do susednih mesta se lako stiže šetnjom uz obalu. Vila u svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne apartmane i economy apartmane, kao i četvorokrevetne duplekse, raspoređene u prizemlju i na prvom spratu.

PEŠKIRI – DA;
WiFi – DA ;
PARKING – DA ;
KLIMA – DA (uz doplatu 3 € po danu).

Struktura:

1/2 STD – Studio sa jednim francuskim krevetom ili dva singl kreveta, kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređajem , TV-om , kupatilom. Terasa sa garniturom za sedenje i direktnim pogledom na more se nalazi prekoputa studija i do nje se dolazi hodnikom(izađe se iz studija na hodnik i pređe se na terasu – zajednička terasa za nekoliko studija). *Jedan od dvokrevetnih studija ima pomoćni ležaj – fotelju na rasklapanje.

1/3 STD – Studio se nalazi na prvom spratu i opremljen je sa tri singl kreveta, kuhinjskim delom (frižider, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređajem, TV-om , kupatilom. Terasa sa garniturom za sedenje i direktnim pogledom na more se nalazi prekoputa studija i do nje se dolazi hodnikom (izađe se iz studija na hodnik i pređe se na terasu – zajednička terasa za nekoliko studija).

1/4 APT – Apartman sa dve odvojene prostorije, u spavaćoj sobi se nalaze dva singl kreveta, i u kunjisko – dnevnom boravku dva singl kreveta. Poseduje kuhinjski deo (frižider, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima uređaj, TV, kupatilo. Nalazi se u prizemlju.

1/4 APT ECONOMY – Sastoji se od dve odvojene spavaće sobe sa brojem ležajeva za predviđeni broj osoba. Jedna od soba ima izlaz na terasu koja ima direktan pogled ka moru. Kuhinja i kupatilo (TWC) su fizički odvojeni i nalaze se prekoputa spavaćih soba.

1/4 DPL – Četvorokrevetni dupleks apartman koji u svom sastavu poseduje dve odvojene spavaće sobe (u svakoj se nalaze po dva singl kreveta), kuhinjski deo (frižider, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba) i kupatilo koji su izdvojeni od spavaćeg dela, klima uređaj, TV. Jedna od soba ima izlaz na terasu sa garniturom za sedenje i ima direktan pogled ka moru.

Turistička taksa: 0,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Vrasna Beach-u

Na oko sedamdeset kilometara od Soluna i isto toliko od Kavale, između Stavrosa i Asprovalte, u zalivu Strimonikos, u regiji Svetog Đorđa, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna.

Savršeno sređena široka peskovita plaža, dugačka 7 kilometara, kristalno čisto i toplo more, ostaju u neizbrisivom sećanju svakom ko je ikad posetio ova grčka primorska mesta. Njihova obala godinama je nagrađivana “plavom zastavom” Evropske unije i Mediterana.

Sve u ovim turističkim mestima – kafići, restorani, taverne, brižljivo izabrane vile za smeštaj gostiju – sve je podređeno odmoru i relaksaciji i zato Vrasna Paralia (Vrasna Beach) i Nea Vrasna nose epitet idealnog mesta za miran, porodični odmor.  Pročitajte jos o Nea Vrasni na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

SOPSTVENI PREVOZ

Cene su izražene u evrima po osobi, najam za 10 noćenja

Termini označeni * čine paket aranžman (prevoz + smeštaj) i nemaju umanjenje za sopstveni prevoz

 

 

 

 

 

AUTOBUSKI PREVOZ

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana (prevoz + smeštaj)

 

 

 

 

*Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli*

POPUSTI I DOPLATE – SMEŠTAJ:

– Dete od 0 do 2 godine u pratnji dve punoplative osobe – boravi gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu
– Dete od 2 do 7 godina na zajedničkom ležaju u pratnji dve punoplative osobe plaća samo cenu autobuske karte i ima mesto u autobusu;
– Dete od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju ostvaruje popust od 20 € na cenu aranžmana;
– Dete do 12 godina u pratnji dve punoplative osobe, na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 20% na cenu aranžmana, osim ako nije drugačije naznačeno u tabeli;

Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu aranžmana.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija /apartmana na 10 noćenja.
– Autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– Smeštaj u izabranom objektu.
– Organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

MY/22

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova