Najam apartmanaU centruNa plažiWi-FiKlimaKuhinja

Vila Tasos, Olimpska regija-Olympic Beach

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-olympic-beach-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA U OLYMPIC BEACH-u!

OPIS VILE

Vila Tasos se nalazi u centralnom delu Olympic Beach-a na samom šetalištu uz plažu. Poseduje četvorokrevetne dupleks apartmane. Smeštajne jedinice se nalaze na I i II spratu. Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremljenu čajnu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe, aspirator), kupatilo (tuš/WC), TV i terasu sa garniturom za sedenje, kao i klima uređaj koji se doplaćuje na licu mesta. U vili nema peškira. Besplatan Wi-Fi internet.

Tip smeštaja:

1/4 dupleks apartman – poseduje izdvojenu čajnu kuhinju i dve odvojene spavaće sobe

*Agencija nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Olympic Beach-u

Olympic Beach je drugi biser u okrugu Pieria, podno mitskog Olimpa i udaljen od Paralie 3 kilometra, a od Soluna oko 70km. Kristalno čisto more, velika peskovita plaža, opasana parkom punim zelenila, pružiće Vam tokom dana i večeri nezaboravne trenutke odmora i opuštanja. Neposredna blizina Paralije, sa kojom je povezana lepim šetalištem i biciklistickom stazom uz plažu dužine oko 2km omogućiće Vam obilazak još jednog atraktivnog i dinamičnog turističkog mesta. Pored mogućnosti za iznajmljivanje suncobrana i ležaljki, raznovrsna je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia (6 kilometara), ljubaznost i gostoprimstvo lokalnog stanovništva, uz mnoštvo taverni, restorana i barova, čine odmor pravim i nezaboravnim. U mestu postoji mnogo hotela, apartmanskog smeštaja, rent-a-car agencija,dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara.

Od turističkih znamenitosti i zabavnih sadržaja nudi veliki broj interesantnih izleta kao što su: obilazak Meteora, Waterland-a u blizini Soluna, obilazak Soluna, obilazak Atine,…

Pročitajte još na sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja sa uračunatim autobuskim prevozom i važe do 28.04.2017. za uplatu aranžmana u celosti prilikom rezervacije.

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja sa uračunatim autobuskim prevozom i važe do 28.04.2017. za uplatu 30% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska. 

UMANJENJA I DOPLATE:
– DOPLATA ZA POLAZAK IZ NOVOG SADA IZNOSI 10 € PO OSOBI
– DOPLATA ZA POLAZAK IZ UŽICA IZNOSI 20 € PO OSOBI
– UMANJENJE ZA SOPSTVENI PREVOZ IZNOSI 20 € PO OSOBI (NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA KOD SMENA OZNAČENIH ZVEZDICOM).
– SPAJANJE DVE SMENE – Za putnike koji koriste organizovan prevoz umanjenje iznosi 20 € po osobi. Za putnike koji koriste sopstveni prevoz umanjenje iznosi 40 € po osobi (NE POSTOJI MOGUĆNOST UMANJENJA KOD SMENA OZNAČENIH ZVEZDICOM).
– DOPLATA ZA 1/1 STUDIO IZNOSI 90% CENE ARANŽMANA (putnik dobija jedno mesto u autobusu i 1/2 studio)

POPUSTI ZA DECU:
-dete od 0–2 godine – BESPLATNO (nema sedište u autobusu i nema sopstveni ležaj);
-dete od 2–12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe u zajedničkom ležaju – BESPLATNO (plaća samo cenu autobuske karte);
-dete od 2–12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe koje koristi sopstveni ležaj ostvaruje popust 20 % (popust se odnosi samo na jedan ležaj u studiju),
-dvoje dece od 2–12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe, koja dele ležaj ostvaruju popust po 40 % od cene aranžmana ( putnici dobijaju 1/3 studio i 4 mesta na autobusu)

ARANŽMAN OBUHVATA:
– smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi 10 noćenja/11 dana – najam,
– prevoz autobusom (visokopodni, dabldeker ili minibusom audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja,
-usluge licenciranog vodiča – pratioca grupe prema programu putovanja,
-usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili ino partnera,
-troškove organizacije i vođenja aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja,
– Putnikove individualne troškove,
– Ulaznice i fakultativne izlete,
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MIL/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova