Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

Vila Teodora, Parga

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/parga-letovanje-2024 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U PARGI!

OPIS VILE

Vila starijeg datuma na prelepoj poziciji u mirnom okruženju, iznad Valtos plaže, udaljena je od šetališta uz more, luke i strogog centra oko 300 metara. Od plaže Valtos je udalljena oko 450 metara, a od Krioneri plaže oko 650 metara. Idealna lokacija vile Teodora sa pogledom na more, tvrdjavu ili grad, okružena malim tavernama i kafeima odakle se pružaprelep pogled, pruža mogućnost odabira gradskih plaža ili plaže Valtos, a od centra je na svega nekoliko minuta hoda. Sastoji se od četvorokrevetnih+1 i petokrevetnih+1 dupleks apartmana s pogledom na Valtos, more i grad. Dupleks apartman se nalazi na prvom spratu i sastoji se od kuhinje, dnevne sobe s trpezarijom, TV-om, dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i dva standardna+pomoćni ležaj (s po jednim klima uredjajem i terasama), kupatilo sa kadom i trećom, velikom terasom iz dnevne sobe s garniturom za sedenje i pogledom na tvrdjavu, more i Valtos. Klima uredjaj se doplaćuje na licu mesta (opcija), 6 eur dnevno po apt (u 1/4+1 i 1/5+1 – 2 klima uredjaja). Veličina apartmana je cca 60 kvm + terase. Vila Teodora je B+ kategorije ima peškire i nema mogućnost parkiranja ispred vile.

Turistička taksa: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku. Nije sastavni deo aranžmana i podložna je promeni).

U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-90 cm sa 180-200 cm, francuski ležaj 115-150 cm sa 180-200 cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Pargi

Gradić koji se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora, odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom koja je okružena planinama i maslinjacima. Bogata istorija grada koja seže čak do antičkog perioda, raskrsnica istoka i zapada, jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulrutno – istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, mikenski grob, Manastir Vlaheron, crkva Svetog Sostisa… Pargu karakteriše i raznolikost plaža, duge peščane kao i male mirne uvale do kojih se stiže jedino čamcem. Ljubazni i gostoprimljivi domaćini, uzbudljiv noćni provod, niz festivala, avanture i sportovi na vodi. Duh ovog grada je živahan i moderan sa tragovima tradicionalnog. Naspram Parge se nalaze ostrva Paksos, Antipaksos i Krf do kojih se organizuju izleti. Ovaj prelepi gradić je pravi biser koji svakako treba otkriti. Pročitajte više o Pargi na sajtu www.grckanadlanu.rs

  • CENOVNIK 10 I 15 NOĆENJA
  • USLOVI PLAĆANJA

FIRST MINUTE POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

– 15% popusta za uplate u celosti – važi do 05.03.2024.

– 5% popusta za uplatu 30% prilikom rezervacije  i isplatu ostatka 15 dana pred put – važi do 05.03.2024.

CENOVNIK LETO 2024. – SOPSTVENI PREVOZ 10 NOĆENJA

Cene su izražene po osobi, najam za 10 noćenja

CENOVNIK LETO 2024. – SOPSTVENI PREVOZ 15 NOĆENJA

Cene su izražene po osobi, najam za 15 noćenja

CENOVNIK LETO 2024. – AUTOBUSKI PREVOZ 10 NOĆENJA

Cene su izražene u evrima po osobi na bazi paket aranžmana (prevoz  + smeštaj)

*Za polazak iz Niša cena se umanjuje za 5 eura po osobi*
*Doplata za transfer Novi Sad-Beograd – 22 eura*

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Najam studija /apartmana na 10/15 noćenja.
– Autobuski prevoz (ako je u pitanju paket aranžman)
– Servis predstavnika agencije
– Organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno osiguranje.
– Turističku taksu: 1,50€ po sobi dnevno (plaća se na licu mesta, direktno vlasniku i podložna je promeni)
– Individualne troškove.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu

FIRST MINUTE POPUSTI (OBRAČUNAVAJU SE NA CENE IZ TABELE)

– 15% popusta za uplate u celosti – važi do 05.03.2024.

– 5% popusta za uplatu 30% prilikom rezervacije  i isplatu ostatka 15 dana pred put – važi do 05.03.2024.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put

– Čekovima građana bez uvećanja – 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2024.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMEX

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo najviše do 12 rata bez kamate (poslednja rata do 15.12.2024.)

– Cene su izražene u evrima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

SB/24

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova