Putovanje - Prag - Uskrs 2018. - 3 noćenja, autobus

Putovanje - Prag - Uskrs 2018. - 3 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/prag-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PRAGU ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Prag je osnovan u 9. veku po dolasku Slovena u Češku i tokom jedanest vekova svoje burne istorije bio prestonica jednog carstva, jednog kraljevstva i dve republike – Svetog rimskog carstva, Kraljevine Bohemije, Republike Čehoslovačke i Republike Češke. Grad je dostigao svoj zenit u vreme vladavine Karla IV, koji je izgradio Karlov most, gotsku Katedralu Svetog Vida,  a 1348. godine osnovao je Karlov univerzitet.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN PUTOVANJA: 05.04. – 10.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

119 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*Uz blagovremeni upit u agenciji, postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama uz doplatu.*

Opis smeštaja:

Hotel AURA 3*

www.hotelaura.cz

Prag, Kostelecká 819/67,tel.+420607111444

Hotel se nalazi u mirnoj četvrti Čakovice u blizini tržnog centra Čakovice i na liniji autobuskog gradskog prevoza. Ima recepciju i restoran. Sobe su dvokrevetne sa kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om. Wi-fi je besplatan.

Doručak – samoposluživanje

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Program putovanja

1. dan (četvrtak, 5. april 2018.) BEOGRAD

Sastanak u Beogradu u 17:30 sat kod Arene. Polazak autobusa u 18.00 sati. Polazak iz Novog Sada u 19:15 sati ispred železničke stanice, kod lokomotive; polazak iz Subotice u 20.30 sati. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku.

2. dan (petak, 6. april 2018.) PRAG

Dolazak u jutarnjim satima u Prag. Po dolasku, razgledanje pešice ovog divnog grada na Vltavi: Hradčani – manastir Strahov, Loreto, katedrala sv. Vida, stari kraljevski dvorac. Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, Klementinijum, Jevrejska četvrt sa najstarijom sinagogom u Evropi, Pariska ulica,Staromestski trg, gradska većnica, Tinska crkva, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, kuća Franca Kafke, Prašna kula, Karlov univerzitet, Vaclavske namesti… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan (subota, 7. april 2018.) PRAG – ZAMAK HLUBOKA – ČEŠKI KRUMLOV – PRAG

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet “Češki Krumlov”. Ovo je grad o kojem prvi pisani dokazi potiču iz 1253 godine a koji je do danas očuvao svoj gotički i renesansni izgled. Grad je proglašen delom svetske kulturne baštine kao jedinstveni primer očuvane srednjevekovne urbane celine jednog od najljepših čeških gradova. Veliki deo gradske arhitekture predstavljaju objekti nastali od 14 do 17. veka u stilovima gotike, renesanse i baroka. Crkva sv. Vida i veliki dvorac porodice Roženberg (drugi po veličini u Češkoj posle praških Hradčana) dominiraju gradom okruženog rekom Vltavom. Obilazak istorijskog centra grada pešice: gradska vrata Buđejovice, Latran, crkva Sv.Vida, zvonik, zamak Roženberk, gradski trg sa većnicom. Slobodno vreme.. Fakultativni obilazak dvorca Hluboka nad Vltavom, koji je podignut još u 13. veku od strane Otakara II. Dvorac ima 11 tornjeva od kojih najveći ima 60 m. Obilazak unutrašnosti dvorca, sa privatnim odajama princeze Eleonore, koji poseduju bogatu zbirku nameštaja, oružja i umetničkih dela. Slobodno vreme. Povratak u Prag. Noćenje.

4. dan (nedelja, 8. april 2018.) PRAG – DREZDEN – PRAG

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom do Drezdena. Do temelja razoren februara 1945. godine u savezničkom bombardovanju Drezden je posle zadivljujući verne i precizne rekonstrukcije koja je trajala više od pola veka u potpunosti uspeo da obnovi svoj nekadašnji sjaj. Po dolasku, razgledanje ovog grada umetnosti a posebno muzike, koji se naročito ponosi svojom operom, jednom od najuglednijih u svetu, filharmonijom i horom. Obilazak istorijskog gradskog jezgra pešice: opera Zemper, palata Cvinger , čuvenog Murala na kojem su prikazani svi vladari Saksonije koji se nalazi u Avgustovoj ulici, Bogorodičina crkva, Dvorska crkva…Slobodno vreme.. Povratak u Prag. Noćenje.

5. dan (ponedeljak, 9. april 2018.) PRAG – TELČ

Doručak. Slobodno prepodne u centru grada. Fakultativni izlet brodom “Prag sa Vltave” uz muziku Smetane, kolače i kafu. Nastavak putovanja do grada Telča koji se nalazi na listi svetske kulturne baštine. Obilazak pešice sa vodičem renesansnog trga iz 16 veka sa fontanama, jezuitskom gimnazijom, crkvama, zvonikom. Slobodno vreme. U večernjim satima polazak za Srbiju . Noćna vožnja.

6. dan (utorak, 10. april 2018.) BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim satima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz autobusom na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom),
– tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije tri zvezdice u Pragu,
– razgledanja Praga prema programu,
– usluge vodiča
– troškovi organizovanja putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI

Prijavljivanje za ove izlete je prilikom prijavljivanja za putovanje a plaćanje je u Češkoj, isključivo u evrima, u efektivi. Potrebno je najmanje 25 učesnika za realizaciju ovih izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izleti bi mogli da se realizuju uz korigovanje cene.

– Celodnevni izlet autobusom “Drezden”. Cena: 25 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, razgledanje Drezdena i usluge lokalnog vodiča.
– Celodnevni izlet autobusom “Češki Krumlov”. Cena: 25 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom, razgledanje grada. Obilazak zamka Hluboka nad Vlatavou, cena 20 evra sa ukljucenim autobuskim prevozom, rezervacijom, ulaznicom, obilaksom zamka sa loklanim vodičem
– Izlet brodom “Prag sa Vltave” Cena: 15 evra. U cenu je uključeno: prevoz autobusom do pristaništa, jednočasovna plovidba, kolač, kafa ili čaj i usluga lokalnog vodiča.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

F

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje. U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije TAX FREE).

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova