Aldemar Knossos Villas, Krit-Anisaras/Hersonisos

All InclusiveNa plažiBazenWi-FiRestoranBarKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

Aldemar Knossos Villas, Krit-Anisaras/Hersonisos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/krit-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA KRITU!

Opis hotela

Kompleks luksuznih vila smeštenih na malom rtu Sv Georija, koji pripadaju hotelu Aldemar Knossos Royal. Kompleks ima elegantan stil i komfor, lep panoramski pogled, bazene i raznovrsne restorane. Idealno mesto za ekskluzivan odmor.

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Anissaras, na 2 km od mesta Hersonissos, 25 km od grada Heraklion i 40 km od grada Agios Nikolaos.

Opis sobe
Ukupno 40 vila: Vila klase Deluxe, nalazi se u hotelskom kompleksu Aldemar Knossos Villas.

3 Junior Villas (~45 m2), 3 Knossos Villas (~60 m2), 9 Knossos Maisonettes (~72 m2), Royal Maisonettes (~115 m2), Royal Suites SF Sharing Pool (~129 м2), Imperial Villa Evropi (~235 м2), Imperial Villa Phaidra (~227 м2), Villa Ariadne (~468 м2).

U vilama: klima uređaj, bračni krevet ili dva kreveta, balkon / terasa, sofa na razvlačenje, Vip set u kupatilu, fen, bade mantil, papuče, peškire za plažu, satelitsku TV, telefon, internet, sef, frižider, pribr za čaj / kafu, espresso mašina.

Ukratko o Kritu

Sa površinom od 8.261 kvadrata, Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto u Mediteranu, posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Maksimalna širina ostrva je 60 km a maksimalna dužina 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala i dužine od 1.046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu ima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Iraklion. Pročitajte još o Kritu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/krit/

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Izaberite hotel, datum putovanja (možete izabrati period i dobiti cene za sve polaske u datom intervalu), broj odraslih osoba i dece (unesite broj godina u trenutku pravljenja rezervacije), broj noćenja (možete takođe izabrati više opcija), uslugu (možete izabrati više opcija) i kliknite na TOUR SEARCH.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

MZ/18 OD

Iraklion

Hersonisos

Anisaras/Hersonisos

Stalida

Guves/Hersonisos

Agios Nikolaos

Retimno

Kavros/Retimno

Adelianos Kampos/Retimno

Platanjas/Retimno

Panormos/Retimno

Elunda

Hanja

Agia Marina/Hanja

Platanjas/Hanja

Amudara

Kalamaki

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova