Helen Paradise Apartments, Krit - Kato Salos - Hanja

Najam apartmanaWi-Fi

Helen Paradise Apartments, Krit - Kato Salos - Hanja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/krit-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA KRITU!

OPIS

Lokacija:

Aparthotel Helen Paradise se nalazi u letovalištu Kato Stalos, na svega 180 metara od uređene peščane plaže. Živopisna Hanja se nalazi na svega 7 kilometara udaljenosti, dok je aerodrom Hanja udaljen 20 kilometara. U blizini se nalazi market, kafeterija, mnoštvo restorana kao i autobuska stanica odakle na svakih 30 minuta saobraća lokalni autobus u dva pravca, ka gradu Hanja sa jedne strane, kao i ka popularnim letovalištima Agia Marina (1km) i Platanjas (3,5km). Helen Paradise apartmani su pravi izbor za putnike koji žele da istraže ostrvo, posebno njen zapadni deo i najatraktivnije plaže kao što su: Falasarna, Balos i Elafonisi. Retimno, živopisni popularan grad, do kojeg gosti rado odlaze ukoliko rentiraju automobil, udaljen je 60 kilometara.

Plaža:

Na samo 180 metara od apartmana je uređena peščana plaža na kojoj su gostima na raspolaganju suncobrani i ležaljke, uz doplatu na licu mesta.
Sadržaj hotela:
Aparthotel Helen je objekat koji raspolaže recepcijom i veoma komfornim apartmanima raspoređenim na dva sprata.

Sobe:

Apartmani mogu biti na prvom ili drugom spratu. Sastoje se od spavaće sobe i odvojenog kuhinjskog dela. U svom sastavu imaju i klima uređaj (uz doplatu), Wi-Fi (uključen u cenu), TV prijemnik, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), frižider, mini kuhinju sa priborom, balkon ili terasu. Apartmani su kapaciteta maksimum dvoje odraslih. Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezno najaviti prilikom rezervacije).

Usluga:

Najam.

Napomena:

Preporuka za putnike koji žele povoljan, a komforan smeštaj, a dobru lokaciju za obilazak zapadnog dela ostrva. Odličan odnos cene i kvaliteta.

Ukratko o Kritu

Sa površinom od 8.261 kvadrata, Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto u Mediteranu, posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Maksimalna širina ostrva je 60 km a maksimalna dužina 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala i dužine od 1.046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu ima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Iraklion. Pročitajte još o Kritu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/krit/

 

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja + prevoz

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-1,99 godine ne plaćaju)

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:

-povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Krit– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
-hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta
-grupni transfer autobusom od aerodroma na Kritu do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
-uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
-troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:

-aerodromske takse u iznosu od 36,50 evra (A/P BEG taxa 4.48 EUR LG, 16.72 EUR RS, 0.98 EUR RF, 0.22 EUR RS, A/P CHQ taxa 14,10 EUR). Plaćanje se vrši u agenciji. Doplata za gorivo YQ 20 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
-dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-1,99 godine ne plaćaju),
-međunarodno zdravstveno osiguranje,
-fakultativne izlete,
-lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Platnim karticama Banca Intesa, odloženo do 12 rata bez kamate

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/19

Iraklion

Hersonisos

Anisaras/Hersonisos

Stalida

Guves/Hersonisos

Agios Nikolaos

Retimno

Kavros/Retimno

Adelianos Kampos/Retimno

Platanjas/Retimno

Panormos/Retimno

Elunda

Hanja

Agia Marina/Hanja

Platanjas/Hanja

Amudara

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova