HOTEL GARNI FINESO, Crna Gora-Budva

Noćenje s doručkomWi-FiRestoranKlimaBesplatan parkingSef

HOTEL GARNI FINESO, Crna Gora-Budva

Opis Hotela

Lokacija:  500m od plaže, 200m od autobuske stanice, na 10 minuta od starog grada, 40 minuta vožnje od Bokokotorskog zaliva, 50 minuta od Nacionalnog parka Lovćen. Udaljenost od aerodroma u Tivtu iznosi 20km.

Hotelski sadržaji: novootvoreni hotel, 14 soba i 3 apartmana. U okviru hotela nalazi se restoran i parking sa video nadzorom.

Sobe: kupatilo sa TV, centralnom klimom, mini barom, sefom, bežičnim internetom, terasom.

Apartman: za maksimum 4 osobe, kupatilo, TV, centralnom klimom, mini barom, sefom, bežičnim internetom, terasom.

Usluga: na bazi noćenja sa doručkom (samoposluživanje).

 

 

Budva

 

Budva je primorski grad na Jadranskom moru u Crnoj Gori. Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma, i poznata po peščanim plažama, noćnom životu. Najčuvenija plaža Budve je Mogren.

Značajni turistički objekti se nalaze unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje budvanski Stari grad. Stari grad je bio teško oštećen u razornom zemljotresu 1979. godine, ali je potpuno obnovljen. Osam godina je trajala velika obnova starog grada.

Ime Stari Grad, Budva je nosila u Srednjem veku. Većina arhitekture Starog Grada je Venecijankog porekla. Vrata, prozori, balkoni i mnoge druge male, ali primetne stvari su rimskog stila Venecijanske Republike. Postoje tri osnovne crkve u Starom Gradu. Prva je Svetog Ivana, koja je sagrađena u 7. veku i sve do ukidanja Budvanske biskupije bila je katedrala, druga Bogorodičina crkva (Santa Maria in Punta) koja datira iz 840. i treća, Svete Trojice, koja je sagrađena 1804. godine. Venecijanski zidovi Starog Grada su zanimljiva turistička atrakcija.

  • CENOVNIK 2013-F
  • PROGRAM BORAVKA
  • USLOVI I NAČINI PLAĆANJA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI:

 garni

 

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge i troškovi rezervacije.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: individualni troškovi, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, troškovi prevoza.

1. dan BEOGRAD – CRNOGORSKO PRIMORJE. Dolazak u hotel, smeštaj posle 14h. Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge i dužine boravka.
Poslednji dan CRNOGORSKO PRIMORJE – BEOGRAD. Napuštanje hotela do 9h.

Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Plaćanje može biti:

1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije, ili d) platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina);

2. čekovima na rate

Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. U svim objektima gde ima ishrane, usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela, ili se nudi meni – klasičan način usluživanja, izbor dva do tri jela. Popusti za decu i odrasle osobe na pomoćnom ležaju se ostvaruju uz dve punoplatežne osobe.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova