Hotel Plaza Skiathos, Skiatos-Kanapica

Noćenje s doručkomBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaSefKablovska TV

Hotel Plaza Skiathos, Skiatos-Kanapica

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU NA SKIATOSU!

OPIS HOTELA

www.plaza.gr

Lokacija: Hotel je udaljen 100m od peščane plaže, 6km od grada Skijatosa, 7km od aerodroma, 400m od glavne ulice.
Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, bazen, bar na bazenu, room servis, igralište za decu, recepciju, sefove, parking,…
Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, fen za kosu, kupatilo, TV, telefon, sat TV, mini bar, balkon ili terasu… Hotel ima i sobe za nepušače.

Ukratko o Kanapici

Kanapica (Καναπίτσα) je malo turističko mesto oko istoimene, vrlo popularne plaže. Nalazi se na početku slikovitog rta Kalamaki, odmah iza plaže Tzaneria, svega 6 kilometara jugozapadno od grada Skiatos.

Ovde ćete pronaći dosta alternativa za smeštaj, a imate i nekoliko taverni uz more u kojima ćete uživati u hrani i pogledu na ostrva Cugria i Arkos.

Kanapica je jedna od najboljih plaža na Skiatosu i vrlo malo drugih se šarmom i ambijentom može meriti sa njom. Mnogo puta je dobijala Plavu zastavu što nije bio slučaj 2012. godine. Pročitajte još o Kanapici na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/kanapica-kanapitsa

  • CENOVNIK 1
  • CENOVNIK 2
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja

Plaza feb2017

 

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd;
– 9 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
– Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
– Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske i administrativne takse u iznosu od 38,28 eur za odrasle i decu preko 5 godina i 16,28 eur za decu 2-5 godina.
– YQ taksa 10 eur po osobi (odrasli i deca 2-12 god) doplata za gorivo . Iznos takse je podložan promeni.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje;
– Fakultativne izlete i ekskurzije;
– Individualne troškove putnika.

 

Cene su izražene u evrima po osobi za 9 noćenja

plaza

 

* Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;
* Bebe od 0 do 2 godine su GRATIS

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd;
– 9 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
– Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
– Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske i administrativne takse u iznosu od 38,28 eur za odrasle i decu preko 5 godina i 16,28 eur za decu 2-5 godina.
– YQ taksa 10 eur po osobi (odrasli i deca 2-12 god) doplata za gorivo . Iznos takse je podložan promeni.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje;
– Fakultativne izlete i ekskurzije;
– Individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

K/16 F/16

1. dan: BEOGRAD – SKIATOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona. Poletanje aviona za Skiatos. Po dolasku, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.

2. –  pretposlednji dan: SKIATOS – Usluge prema programu.

Poslednji dan: SKIATOS – BEOGRAD

Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda.

NAPOMENE:

VAŽNA NAPOMENA: Prilikom transfera na Skijatosu, zbog specifičnosti puteva i prilaza objektima, autobus nije u mogućnosti da pridje do samih objekata, putnici izlaze iz autobusa na glavnom putu, prelaze peške put do izabranog objekta, a prtljag ce biti dovežen manjim vozilom do studija i apartmana.

– Doplata za biranje spratnosti u smeštajnim objektima iznosi 5 eur po osobi po danu.
– Sve usmene informacije koje nisu u skladu ili su u suprotnosti sa objavljenim programom putovanja, ne mogu biti predmet prigovora putnika za neispunjenje obaveze organizatora.
– Besplatno je samo ono što je eksplicitno navedeno kao besplatno ili FREE. Pominjanje pojedinih usluga u okviru opisa hotela poput interneta, sefa, klima uredjaja, teretane, sportskih terena i sl, samo predvidja njihovo postojanje u hotelu i ne podrazumeva i besplatno korišćenje već je za njihovo korišćenje moguća naplata na licu mesta od strane recepcije.
– Besplatan internet ili WIFI oznaka ne podrazumevaju kvalitetan signal ili brzi internet u svim delovima hotela. Moguće je da je isti obezbedjen samo u pojedinim delovima oko recepcije ili bazena, bara i sl. Brzina protoka može biti i sporija.
– Pojedini hoteli praktikuju da se prilikom uručivanja daljinskih upravljača za klima uredjaj i TV, traži deponovanje odredjenog iznosa kao sredstvo obezbedjenja, a koji se vraća poslednjeg dana po vraćanju ključa i uredjaja.
– Ukoliko je u programu putovanja naznačeno da se klima ureñaj plaća na licu mesta, neophodno je da prilikom prijave za putovanje naznačite želju za istim, kako bi taj zahtev bio prosledjen recepciji (hotel ne mora posedovati klima uredjaje u svim sobama hotela te raspoloživost istih je na upit).
-Gost preuzima brigu čuvanja vrednih stvari te stoga savetujemo da koristite sefove a vrednosti ne ostavljate u sobi.
– Obaveza je putnika da za putovanje obezbedi ispravan putni dokument i da se pridržava carinskih i drugih propisa. Putnici koji u pasošu imaju navedeno kao mesto rodjenja Rep.Makedonija ili samo Makedonija umesto BJRM ili FYRM mogu imati problema prilikom ulaska u grčku (postoji mogućnost zabrane ulaska). Molimo Vas da o tome konsultujete Konzularno odeljenje Grčke Ambasade.
– Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum roñenja onako kako stoji upisano u pasošu (posebno se odnosi na devojačko prezime putnice, skraćeni oblik imena i sl.). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi kao i u samim hotelima. Kod ostvarivanje popusta za dete, merodavan je datum rodjenja i starost deteta u trenutku započinjanja putovanja. Za sve ove slučajeve pogrešno prijavljenog podatka, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i dodatnih troškova pripadaju putniku.
– Putnik je obavezan da poseduje MEDJUNARODNO PUTNO OSIGURANJE koje se može pribaviti u prodajnoj službi. Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….), kao i meñunarodno putno osiguranje.
– Opisi hotela i apartmana su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program). Ulazak u sobe je zvanično posle 16h, a može biti i ranije u zavisnosti od raspoloživosti soba.Izlazak iz soba poslednjeg dana je najkasnije do 12h. Produžetak boravka poslednjeg dana odobrava isključivo recepcija hotela uz nadoknadu.
– Sve navedene sobe su standardno dvokrevetne. Treći ležaj je tzv pomoćni ležaj i može biti drugačijih karakteristika (manji od normalnog ili krevet na rasklapanje, drugačijeg oblika i sl) što se može odraziti na komfor putnika.
– Opis AI usluge nalazi se odštampan uz program putovanja. Ukoliko ga ne možete naći, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi smo Vam ga prosledili ili uručili direktno
– Opisi plaža su generalni, te na istoj može biti različitih struktura tla, od sitnog peska do šljunka. Takodje se u opisima
može razlikovati stanje na obali i plaži od dela ulaska u vodu (pesak van vode, šljunak u vodi i sl.)
– Buka u objektima oko hotela, regulisana je lokalnim zakonima i pravilima i o njima brinu nadlezni inspekcijski organi
-Dress code/pravila oblačenja (većina hotela ima obavezan dress code za vreme obroka u restoranima, obično večera. Zabranjen je ulazak u kratkim pantalonama i zahteva se od muškaraca da imaju pantalone sa dugim nogavicama).
– Apartmani i hoteli nižih kategorija u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odreñenim periodima dana ili primenu tople vode samo u odredjenim delovima dana (obično 17-21h).
– Obzirom da su apartmani i hoteli objekti koji svoje usluge ostvaruju rentiranjem, nije za očekivati nove madrace, posteljinu, frižidere i šporete već opremu koju je neko upotrebljavao pre Vas prethodnih godina ali se Vama ustupa u ispravnom stanju
– U objektima na bazi najma, moguće je da se opremljenost kuhinje razlikuje od objekta do objekta, usled loma ili otudjenja opreme. Oprema ne podrazumeva kompletan servis na kakav ste navikli u svom domui (različite vrste šerpi, supijera, kadica) već bazičnu opremljenost priborom za jelo, čašama, šoljama i tanjirima. Upotreba kuhinje u apartmanima je bazičnog karaktera za podgrejavanje hrane ili kuvanje kafe a nikako za ozbiljno pripremanje obroka.
– Rezervacije hotela koje su radjene po uslovima RANIH REZERVACIJA ili EBD podrazumevaju da se u slučaju otkaza kompletnog aranžmana primenjuje propisaa stopa otkaza bez obzira da li je gost našao zamenu. U slučaju mogućnosti zamene, putnici koji menjaju putnike koji su odustali će se zadužiti novom cenom po važećem cenovniku na taj dan.

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 10-15 časova