HOTEL ZORAIDA GARDEN, Kosta de Almerija-Roketas de Mar

PolupansionNa plažiBazenWi-FiSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomShoppingKlimaSefKablovska TVSpa

HOTEL ZORAIDA GARDEN, Kosta de Almerija-Roketas de Mar

www.eveniahotels.com/zoraidagarden

Opis hotela

Lokacija: Nalazi se u mestu Roquetas de Mar. Kompletno je renoviran 2011. Godine. Od plaže ga deli šetalište. Sa susednim hotelom Zoraida Park zauzima površinu od 35.000 m².

Usluga: Polupansion

Smeštaj: Ima 342 sobe. Stadardne sobe imaju kupatilo sa fenom, klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu) i balkon.

Dodatni sadržaj: Veliki bazen između dva hotela, koji mogu koristiti gosti i jednog i drugog, dečiji bazen sa tematskim vodenim parkom, travnjak na kome su suncobrani i ležaljke i sa koga je omogućen direktan pristup plaži, sauna, teretana (uz doplatu), igralište za decu, animacija za decu i odrasle, internet centar (uz doplatu), prodavnica, restoran i bar.

 

 

Ukratko o Kosta de Almeriji

Costa de Almeria, turistička oblast u istočnoj Andaluziji, nova je turistička zona za naše putnike. Špancima je decenijama omiljena destinacija za odmor, kako zbog 300 sunčanih dana tokom godine, tako i zbog čistog mora, lepih, peščanih plaža koje su iz godine u godinu nagrađivane plavom zastavicom za kvalitet. Ovoj oblasti pripada oko 270 km obale, koja se proteže između dve provincije – Granada na jugo-zapadu i Murcia na severo – istoku.

Najpopularnija letovališta se nalaze u zalivu u kome centralno mesto zauzima grad Almeria, ujedno i glavni grad istoimene provincije. Grad koji je svoju istoriju započeo kao važna arapska luka 955. godine, danas je živopisni mediteranski grad, sa oko 200 hiljada stanovnika. Simbol grada Alcazaba de Almeria, je tvrđava koju su podigli Mavari u srednjem veku, a koja je delimično porušena u zemljotresu koji je zadesio tu oblast u 16. veku. Inače, grad okružuje suv pojas nalik na pustinju, te su zbog toga ovi predeli odlično poslužili kao ambijent za snimanje vestern filmova 70-tih i 80-tih godina prošlog veka. Deo ove oblasti je proglašen i za nacionalni park pod zaštitom države – Cabo de Gata. Obalom dominiraju neke od najlepših prirodnih plaža u Španiji, sa ribarskim seocima koja prekidaju kilometre peska i stena.

Najpopularnija letovališta u ovoj zoni su Roquetas de Mar (Roketas) i Aguadulce (Agvadulse). Roketas, sa hotelskom zonom u kojoj se nalazi većina hotela iz naše ponude, je udaljen od Almerie 18 km. S obzirom na brojne sadržaje poput akvarijuma, tržnih centara, akva parka, tematskih zabavnih parkova (Oasis Park – inspirisan kaubojskim filmovima), restorana, barova i skoro 90.000 stanovnika, predstavlja pravi izbor destinacije za sadržajan, porodični odmor. Godinu za godinom Roquetas de Mar je nagrađivan plavom zastavicom za kvalitet plaže, kao i nagradom za kvalitet u turizmu koji se odnosi na 8800 metara plaža koje se protežu od Agvadulsea i uključuju sve plaže Roketasa. Agvadulse je susedno letovalište, nastalo iz malog ribarskog sela, čijom panoramom dominira marina u kojoj se nalaze i neki od najboljih restorana koji služe riblje specijalitete. Barovi koji se nalaze na šetalištu uz more, kao i pabovi, diskoteke, privlače veliki broj mladih.

Razlog više za boravak u nekom od ovih letovališta je i sama Andaluzija, kojoj ovaj deo obale i pripada. Postojbina flamenka, koride, čuvenih španskih gitara, bogatih kultura i pejzaža raskošne lepote, Andaluzija je dom i nekih od najvećih umetničkih genija, poput Velaskeza i Pabla Pikasa. Duh ovog podneblja je opisao i Ernest Hemingvej u svom romanu “Sunce se ponovo rađa”. Al-Andaluz, kako su je nazivali Arapi, ujedno predstavlja i vekovnu sponu španske, arapske, romske i jevrejske kulture, koje su, svaka na svoj način, utisnule pečat ovom delu Pirinejskog poluostrva i načinile ga uzbudljivom turističkom destinacijom. Poseta nekom od gradova Andaluzije, poput Granade, Kordobe, Malage, Marbelje ili Sevilje, svakako će upotpuniti boravak na jugu Španije. Najbilža Almeriji je Granada, najposećeniji grad Španije, u podnožju venca Sierra Nevada. Jedan od najvažnijih spomenika kulture u Evropi, utvrđenje Alhambra iz IX veka (na arapskom jeziku znači crvena tvrđava ), nalazi se upravo ovde. Predstavlja palatu mavarskih kalifa i jedan je od najlepših primera arhitekture tog doba.

Malaga, grad na obali Mediterana koji uspešno spaja tragove bogate istorije, feničanske, rimske, arapske i hrišćanske epohe, sa duhom moderne Španije, udaljena je od Almerije oko 200 km. Poznata je i kao Pikasov rodni grad, gde se nalaze njegova kuća i novi muzej. Danas je drugi po veličini grad u Andaluziji, nakon Sevilje, moderan i važan privredni centar. Obilazak grada se može započeti od zidina tvrđave Alkasaba, koja okružuje stari grad, zatim čuvene ulice Granada, trgova Mersed i Konsepsion, katedrale i završiti na plaži Malageta ili u nekom od brojnih restorana uz paelju ili flamenko šou.

Pogledajte VIDEO  o Roketas De Maru.

 

  • CENOVNIK LETO 2014-EJ
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

Cena aranžmana je izražena u EUR po osobi

Spanija- Costa de Almeria- hoteli- Zoraida Garden- cenovnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legenda: RR-najam apartmana, BB-noćenje sa doručkom, HB– polupansion, FB– pun pansion,  AI-“sve uključeno” ili “all inclusive”(doručak-ručak-večera, užina u toku dana, bezalkoholna pića i alkoholna nacionalna pića-koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova u hotelima).

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe.
– Deca od 0 do 2 godine plaćaju 25 eur
– U svim hotelima/apartmanima baby cot je (krevetac za bebu) na upit i plaća se na licu mesta.
– U svim hotelima obroci se služe po principu samoposluživanja (švedski sto)

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Almerija – Beograd;
– 10 noćenja u izabranom hotelu / apartmanu na bazi odabrane usluge;
– Transfere aerodrom – hotel / apartman – aerodrom;
– Usluge predstavnika na ostrvu ;
– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

– Aerodromske takse i administrativne troškove za odrasle i decu od 2 do 12 god: :  42,30 EUR – plaćanje u agenciji (15,3 eur aerodromska taksa u Beogradu, 11 eur aerodomska taksa u Almeriji, 1 eur bezbednosna taksa i 15 eur administrativni troškovi)
– Usled promena cena na tržištu nafte moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji je iznos podložan promeni i isključivo zavisi od avio kompanije. Plaćanje ove doplate je obavezno i za putnike koji su aranžman platili u celosti pre njenog uvođenja.
– Fakultativne izlete i ekskurzije;
– Individualne troškove putnika.
– Međunarodno zdravstveno osiguranje- može se uplatiti u agenciji

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM  KURSU POSLOVNE BANKE NA DAN UPLATE

 Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.

– Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina i Diners (isti uslovi kao gotovina),

– Čekovi građana

– Uplata preko računa firme

1.dan BEOGRAD – ALMERIA – ROKETAS DE MAR / AGUADULSE Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 h pre poletanja aviona. Poletanje direktnog čarter leta za Almeriju. Po dolasku u Almeriju, transfer do hotela u Roketasu ili Aguadulseu. Usluga prema programu. Noćenje.

2.-9.dan ROKETAS DE MAR / AGUADULSE Usluge prema programu.

10. dan ROKETAS DE MAR / AGUADULSE – ALMERIA – BEOGRAD Po odjavljivanju iz hotela, slobodno vreme do transfera na aerodroma i let do Beograda.

Napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe.
– Deca od 0 do 2 godine plaćaju 25 eur
– U svim hotelima/apartmanima baby cot je (krevetac za bebu) na upit i plaća se na licu mesta.
– U svim hotelima obroci se služe po principu samoposluživanja (švedski sto)

VAŽNE NAPOMENE:

MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE.

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE EUROJET-a JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Stari (plavi) pasoši više ne važe. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Neophodna je viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova