Putovanje - Dvorci Bavarske - Minhen - Salzburg - Uskrs 2018. - 3 noćenja, autobus

Putovanje - Dvorci Bavarske - Minhen - Salzburg - Uskrs 2018. - 3 noćenja, autobus

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/dvorci-bavarske-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA DVORCE BAVARSKE TOKOM USKRŠNJIH PRAZNIKA 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Od prelepog kraljevskog grada Vircburga u kojem se nalazilo sedište dinastije Vitelsbah, pa sve do malenog usnulog gradića Fusena, pruža se čuvena Romantična ruta Nemačke koja obuhvata najlepše predele Bavarske, a među tim najlepšim delovima, sasvim sigurno su njeni bajkoviti dvorci… Preko 60 srednjovekovnih dvoraca građenih u stilu zamkova (odbrambeni karakter), palata i letnjikovaca, nalazi se na pomenutom putu. Bila bi potrebna čitava večnost sve ih videti… No, mi smo za Vas izdvojili u ovom programu najlepše od najlepšeg što država Bavarska može ponuditi… Gotovo svi oni nastadoše po volji bavarskog kralja Ludviga II kojeg su zbog rasipništva i ekscentričnosti nazivali “ludi”. Tokom istorije se pokazalo i dokazalo da između ludosti i genijalnosti zaista stoji samo tanka crta… Čovek ima potrebu da uživa u lepim stvarima, a još ako i ima mogućnosti, onda što da ne! I tako nastadoše ti divni dvorci, satkani od snova i stihova, muzike Vagnera, proviđenja… Danas ljudi uživaju u pogledima ka tim snovima, trudeći se da dokuče za lepotom kojom dvorci zrače… Očekuju Vas sjajne priče o snovima, šetanje kaldrmom sećanja, uživanje u gastronomiji Bavarske, i još mnogo toga… Pridružite nam se u potrazi za snovima…

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 04.04.-09.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

179 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI:

Umesto 80 € – samo 50 €

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

– Dvorac Nimfenburg sa ulaznicom i obilaskom prema programu
– Izlet Linderhof – Nojšvanštajn sa obilascima prema programu i uključenim ulaznicama za dvorce
– Obilazak ostrva Hereninsel, dvorca Herenkimze sa uključenom ulaznicom i ostrva Frauinsel (bez karte za brod)

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
– Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90 €

Opis smeštaja:

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Hotel MERCURE MÜNCHEN MESSE OST 3*, Minhen ili sličan!

https://www.accorhotels.com/gb/hotel-8667-mercure-hotel-muenchen-ost-messe/index.shtml

Hotel se nalazi u istočnom kvartu grada, nedaleko od čuvenog Sajma. Ispred hotela dve autobuske linije staju i voze ka centru grada do kojeg se stiže za 20-tak minuta vožnje. Hotel je standardne kategorije 3* iz čuvenog hotelskog lanca Mercure hotela. Poseduje lobi sa recepcijom otvorenom 24 sata, WiFi, aperitiv bar, restoran, 167 smeštajnih jedinica… Standard sobe poseduju kupatilo sa tuš-WC i fenom za kosu, TV Sat, klima uređaj, WiFi…

(UKOLIKO U OPISANIM HOTELIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA)

Program putovanja

1. dan 

Polazak iz Beograda i Novog Sada u popodnevnim satima. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja carinskih formalnosti.

2. dan KIMZE – MINHEN

Dolazak u prepodnevnim satima na JEZERO KIMZE. Po dolasku u grad PRIEN ukrcavanje na brod (fakultativno) za Hereninzel (“Muško ostrvo”) na kojem će se posetiti dvorac Herenkimze koji je izgradio Ludvig II u kombinaciji rokokoa i baroka sa mnogobrojnim detaljima od zlata, skupocenog porculana i mermera. Dvorac nikada nije dovršen, a kralj je u njemu boravio samo 9 dana. Nastavak vožnje brodićem do ostrva Fraueninzel (“Žensko ostrvo”). Slobodno vreme za uživanje na ostrvu uz obilazak kompleksa Benediktinske opatije. Nastavak putovanja do MINHENA. Dolazak u popodnevnim satima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan MINHEN – NIMFENBURG

Doručak. Panoramsko razgledanje centra bavarske prestonice: Švabing – umetnički i univerzitetski kvart, Odeonplac sa Feldhernsalom i Teatiner crkvom, Minhenski dvorac Rezidenc – zimska rezidencija dinastije Vitelsbah, Bogorodičina crkva sa dva barokna zvonika, Marienplatc (Marijin trg) – srce starog Minhena sa Gradskom kućom i čuvenim Glokenšpilom – starim satom sa figurinama; crkva Svetog Petra, Stara Gradska kuća, Gradska Pivnica – Hofbrojhaus u kojoj je Hitler održao svoj čuveni govor,… Obilazak NIMFENBURGA, kraljevske rezidencije dinastije Vitelsbah iz koje potiče i čuveni bavarski “ludi” kralj Ludvig II. Razgledanje baroknih vrtova. Slobodno vreme u centru grada. Povratak u hotel oko 20h. Noćenje.

4. dan LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet. Putovanje ka oblasti Bavarskih Alpa. Uživanje u spektakularnim pejsažima koji su inspirisali Riharda Vagnera da stvori neka od najvećih remek-dela klasične muzike. Obilazak bajkovitog zamka LINDERHOF, jedinog od tri dvorca koji je kralj Ludvig II završio za života. Dvorac je okružen sjajnim parkovima sa čudnim građevinama koje pripadaju svetu Vagnerovih opera. Odlazak do možda najlepšeg i najspektakularnijeg zamka na svetu NOJŠVANŠTAJNA koji je poslužio kao inspiracija velikom Voltu Dizniju za zamak Trnove Ružice. Novi labuđi grad, kako glasi ime u prevodu, predstavlja ostvarenje sna kralja Ludviga II. U magnovenju, kralj je osmislio dvorac iz snova koji u ranim jutarnjim satima obavijaju oblaci mistične magle koja se diže iz doline ispod litice na kojoj je zamak sazdan. Zaista prizor koji će svakoga ostaviti bez daha… Nakon obilaska zamka povratak u Minhen. Noćenje.

5. dan MINHEN – SALCBURG

Doručak. Odjava iz hotela u 9h. Odlazak iz Minhena i putovanje do obližnjeg SALCBURGA u Austriji. Po dolasku, sledi organizovani pešački obilazak baroknog grada uz razgledanje: dvorac Mirabel sa fantastičnim vrtovima, Katedrala – veličanstvena barokna crkva sa dva zvonika, Rezidencija – sedište biskupske uprave u srednjem veku, Mocartova rodna kuća, panorama Salcburškog zamka… Slobodno vreme do 15h. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Mađarske.

6. dan

Dolazak u Novi Sad / Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
– 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni „buffet“ – samoposluživanje) u hotelu sa 3* u široj zoni grada Minhena
– smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe
– obilaske Minhena i Salcburga prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
– usluge vodiča
– organizacione troškove

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
– Ostale nepomenute usluge
– Obavezna doplata na licu mesta za brodski transfer Prien-Hereninzel-Fraueninzel-Prien – 8 €

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI

PAKET IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI:

Umesto 80 € – samo 50 €

Navedena cena uključuje sledeće izlete:

– Dvorac Nimfenburg sa ulaznicom i obilaskom prema programu
– Izlet Linderhof – Nojšvanštajn sa obilascima prema programu i uključenim ulaznicama za dvorce
– Obilazak ostrva Hereninsel, dvorca Herenkimze sa uključenom ulaznicom i ostrva Frauinsel (bez karte za brod)

U slučaju da paket izleta nije rezervisan prilikom prijave i plaćen u agenciji, cene fakultativnog programa za uplate na licu mesta su:

– Dvorac Nimfenburg sa vodičem, muzej kočija i muzej porcelana – 15 €
– Izlet Linderhof – Nojšvanštajn sa ulaznicama za dvorce i autobuskim prevozom – 45 €
– Ulaznica i obilazak dvorca Herenkimze, ostrva Hereninsel i Frauinsel – 20 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI I DOPLATE:

– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 80 €
– Doplatu za dodatno sedište u autobusu – 90 €

Doplata za polazak iz Čačka, Kragujevca i duž autoputa Batočina-Beograd – 10 €

FS

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 45. Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova