Putovanje - Pariz - 8. mart - Dan žena 2018. - 4 noćenja, autobusom

Putovanje - Pariz - 8. mart - Dan žena 2018. - 4 noćenja, autobusom

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/pariz-8-mart-dan-zena-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U PARIZU ZA 8. MART (DAN ŽENA)!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-8-mart-dan-zena-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA 8. MART (DAN ŽENA) U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 08.03. – 15.03.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 7 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

279 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

– deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 40% od cene aranžmana (imaju sedište u busu, nemaju krevet u hotelu),
– treća odrasla osoba ima popust 5%,
– putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 90 €,
– doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.

Opis smeštaja:

Agencija zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Smeštaj u okolini Verone sa 3*:

HOTEL NUOVO SOLE 3* BOVOLONE

Više informacija o hotelu na www.hotelnuovosole.com

Nalazi se u blizini Verone i jezera Garda. Sobe imaju kupatilo, telefon, TV.

Smeštaj u Parizu sa 2+*:

HOTEL IBIS 2+*

www.ibishotel.com

Lanac evropskih hotela. Ima ih oko 420 u Evropi. Čisti, funkcionalni, na dobrim lokacijama. Hoteli iz ponude su moderni hoteli. Povezani su sa centrom grada metroom. Imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i TV.

(UKOLIKO U OPISANIM HOTELIMA NEMA MESTA, PUTNICI ĆE BITI SMEŠTENI U DRUGOM HOTELU ISTE KATEGORIJE I KVALITETA)

Program putovanja

1. dan BEOGRAD

Polazak iz Beograda u 21:00h sa parkinga preko puta Buvlje pijace na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifasisticke borbe. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2. dan VERONA (okolina)

Dolazak u grad ljubavi Veronu oko podneva. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan VERONA (okolina) – MILANO

Doručak. Putovanje do Milana. Pešačko razgledanje: Duomo, Zamak Sforca, Milanska Skala… Duže slobodno vreme do kasnih večernjih časova. Nastavak putovanja prema Parizu sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

4. dan PARIZ

Dolazak u Pariz oko podneva. Smeštaj u hotel. U popodnevnim časovima obilazak grada: Monmartr – boemska četvrt i poseta prelepe crkve Sakr Ker (Sveto srce)…Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5. dan PARIZ – MUZEJ LUVR

Doručak. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno poslepodne. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6. dan PARIZ – DVORAC VERSAJ – PARIZ

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. Fakultativno: Vožnja brodom po Seni. Nakon vožnje slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.dan PARIZ – DIZNILEND

Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak u Diznilend ili slobodan dan za individualna razgledanja. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

8.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz modernim turističkim autobusima (tv,klima,dvd),
– smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
– jedno noćenje sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u okolini Verone u hotelu sa 3*,
– tri noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u Parizu u hotelu sa 2+*,
– razgledanja i obilaske prema programu,
– usluge pratioca grupe tokom putovanja,
– usluge lokalnih vodiča,
– troškove organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust):

– Vožnja brodom po Seni 15 € odrasli/ 10 € deca,
– dvorac Versaj 30 € odrasli/ 20 € deca,
– Diznilend 70 € odrasli/ 60 € deca

CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE (podložne su promenama, popust za decu zavisi od institucije koja se obilazi):

– Ajfelov toranj (treći nivo) – 14 €,
– Muzej Luvr – 12 €

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

POPUSTI I DOPLATE:

– deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust 40% od cene aranžmana (imaju sedište u busu, nemaju krevet u hotelu),
– treća odrasla osoba ima popust 5%,
– putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust 90 €,
– doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana.

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

*SIGURNI POLASCI IZ NIŠA (STADION ČAIR) i ČAČKA (ŽELEZNIČKA STANICA) – DOPLATA 20 €;
KRAGUJEVCA (TRŽNI CENTAR RODA) – DOPLATA 15 € i NOVOG SADA (LOKOMOTIVA) – DOPLATA 10 €.
U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA IZ NAVEDENIH GRADOVA ISTI SE TRANSFERIŠU DO BEOGRADA I NAZAD.

PL

Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 7 dana pre termina polaska.

U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova