Putovanje - Venecija - Uskrs - autobusom, 2 noćenja

Putovanje - Venecija - Uskrs - autobusom, 2 noćenja

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 05.04 – 09.04.

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

89 € po osobi

*REDOVNA CENA*

99 € po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 45 €

Opis smeštaja:

Smeštaj je u jednom od navedenih hotela ili sličnom.

Hotel Continental 3*, Viale Venezia 3, Lido Di Jesolo.

Hotel CA’ BRUGNERA 4*, Via Villa Varda, 4 Brugnera.

Raspolažu dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, TWC, TV, telefonom…Hoteli raspolažu sa recepcijom, restoranom, aperitiv barom…Doručak kontinentalni. Hotel može biti izmenjen u odnosu na navedeni, hotelom minimum 3* u Lido Di Jesolo ili okolnim mestima poput Ordezo, Brugnera, san dona di Piave i slično.

Agencija zadržava pravo zamene ovih hotela sličnim hotelima iste ili više kategorije od navedenih.  

Program putovanja

1. dan: NOVI SAD BEOGRAD

Polazak iz Novog Sada u 21:00h Beograda u 21.00h sa transferom do rumske raskrsnice (bez doplate). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

2. dan TRST PALMANOVA

Dolazak u Trst. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi Sv. Spiridona. Odlazak u Palmanova outlet centar. Slobodno vreme oko dva sata. Nastavak prema hotelu. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan VERONA GARDA

Doručak. Fakultativini izlet VERONA GARDA Odlazak u obilazak Verone: trg Bra, Palata Barbieri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća (nije predviđen grupni ulazak), Trg Sinjorija, Toranj Lambertijevih (nije predviđen grupni ulazak). Slobodno vreme za šoping. U popodnevnim satima kraći obilazak i poseta mesta Sirmione koje se nalazi na obali jezera Lago di Garda sa šetnjom uz jezero. Sirmione nazivaju biserom jezera Garda. Mesto je smešteno na uskom polusotrvu koje zalazi u jezero, što mu sa srednjovekovnim zidinama daje posebnu draž. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan VENECIJA

Doručak. Odjava iz hotela. Fakultativni obilazak Venecije. Odlazak brodićem do Venecije. Razgledanje znamenitosti Venecije. Tamnica u kojoj je bio zatočen čuveni Kazanova, legende o Mostu Uzdaha, panoramski pogled na crkvu Sv.Đorđa na istoimenom ostrvu, palata Zeka (nekadašnja kovnica mletačkih cekina), “Stubovi smrti”, Duždeva palata – sedište moći Mletačke republike, Biblioteka u kojoj se čuva kompletno delo pesnika Petrarke, Trg Sv.Marka, Bazilika Sv.Marka, Prokurati, kafe “Florian”, Zvonik, Astronomski sat…Šetnja do obala Kanala Grande i prelepog Ponte Rialta… Slobodno vreme do povratka brodićem za Lido di Jesolo. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja

5. dan SRBIJA

Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim satima

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase (klima/video) na navedenoj relaciji,
– smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2  i 1/2 sobama sa pomoćnim ležajem u Lido Di Jesolo ili okolnim mestima poput Ordeza, Breda di Piav, Brugnera i sl. na bazi 2 noćenja sa doručkom,
– razgledanje,
– vodič-pratilac grupe,
– troškovi organizacije i realizacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– turističku taksu koja se plaća na licu mesta 2 € (ukoliko je hotel naplaćuje)
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (cene su podložne promenama, za minimum putnika za realizaciju izleta raspitati se u agenciji)

– Vožnja brodom od Punto Sabbioni do istorijskog dela Venecije  – 20 € – povratna karta na licu mesta sa tumačenjem vodiča,

– izlet u Veronu 20 €.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

DOPLATE:

– Doplata za jednokrevetnu sobu 45 €.

ANS

Program je rađen na bazi minimum 40 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, a najkasnije 5 dana pred put.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova