Putovanje - Venecija - Uskrs - autobusom, 2 noći

Putovanje - Venecija - Uskrs - autobusom, 2 noći

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/venecija-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA U VENECIJI ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE!

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/putovanja-evropski-gradovi-uskrs-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE 2018. GODINE U EVROPSKIM METROPOLAMA!

Venecija je čudesna i jedinstvena, jedna je od najbogatijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti. Izgrađena je tokom V veka u prostranoj laguni, na ušću reke Brente u venecijanski zaliv, na preko 100 malih ostrva koje razdvaja oko 180 kanala i spaja preko 400 mostova. Venecija je grad raskošne arhitekture i neke posebne svetlosti. Njene kupole, zvonici, palate i trgovi, veličanstveni su dekor mnogobrojnih remek-dela poput Ticijana, Tintoreta i  drugih velikih majstora čuvene venecijanske slikarske škole. Kompletno gradsko jezgro Venecije sa nekoliko stotina palata i preko 90 crkava deo je svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCA.

  • CENOVNIK I PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

TERMIN: 05.04 – 09.04.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

CENA ARANŽMANA: 

*SPECIJALNA PONUDA* – VAŽI ZA OGRANIČENI DEO KAPACITETA*

79 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

*REDOVNA CENA*

99 € po osobi u 1/2 i 1/2+1 sobi

Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 10 €.

Doplata za 1/1 sobu 30 €.

Opis smeštaja:

Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom, iste kategorije. Agencija zadržava pravo promene hotela za istu ili veću kategoriju. Tačan naziv hotela znaće se 7 dana pre puta.

Hotel u Lidu di Jesolo je sa 3*. Sve sobe su opremljene: sopstvenim kupatilom, centralnom klimom i grejanjem, SAT TV, telefonom (SORENTO, TROPICAL, MIAMI, AZZURRO i sl.)

Obroci: doručak – kontinentalni (slatko – slani), večera klasičan meni

Program putovanja

1.dan BEOGRAD

Polazak autobusa iz Beograda oko 21.00 h ( tačno mesto polaska biće poznato dva dana pred put ). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije, uz kraće pauze.

2.dan TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Odlazak u veliki trgovački centar Palmanova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

3.dan LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO

Doručak. Slobodan dan ili fakultativno izlet za Padovu i Veronu. Odlazak za Padovu, u kojoj se nalazi stari univerzitet, kao i druga botanička bašta na svetu. Danas je to grad sa elitnom industrijom i veoma značajnim medicinskim institucijama. Zadržavanje na najvećem gradskom trgu i obilazak crkve San Antonio Apolinare. Nastavak puta za Veronu. Obilazak grada Romea i Julije: Trg Bra, Arena, Gospodski trg, palata i grobnica porodice Skalidjeri, Romeova kuća i Julijin balkon. Slobodno vreme do 18.00 h. Kada je predviđen povratak za Lido di Jesolo. Dolazak u hotel. Noćenje.

4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Dolazak do luke Punta Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke Republike (IX-XVIII vek), Bazilike Sv. Marka sa mozaicima, Duždeve palate, Mosta uzdisaja, Mosta Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija, Kasa d`Oro jedne od najlepših palata u Veneciji poznate kao “Zlatna kuća” zbog pozlaćenih i šarenih spoljnih zidova. Slobodno vreme do 17.00h. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak puta za Beograd sa usputnim pauzama radi odmora.

5.dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– prevoz na navedenoj relaciji autobusom turističke klase, visokopodni ili dabldeker / audio, video, klima/
– smeštaj u hotelu 3* u Lido di Jesolu na bazi 2 noćenja/doručak (doručak – buffet samoposluživanje, večera klasičan meni)
– obilazak Venecije u pratnji vodiča
– organizaciju i vođstvo puta

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– brodsku kartu i check point Punta Sabioni – Venecija – P.Sabioni….15 € , deca do 12g.- 10 €
– međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
– ulaznice i fakultativne izlete

Fakultativni izleti (minimum 25 putnika za realizaciju izleta)

– fakultativni izlet Verona /Padova /…20 € /deca 15 €

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

NAPOMENE U VEZI SA FAKULTATIVNIM IZLETIMA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije… Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

POPUSTI I DOPLATE:

Deca do 12 god. u pratnji 2 odrasle osobe imaju popust 10 €.

Doplata za 1/1 sobu 30 €.

TRANSFERI IZ UŽICA, ČAČKA, JAGODINE UZ DOPLATU 20 EUR (minimum 4 putnika)
TRANSFER IZ NOVOG SADA UZ DOPLATI 15 EUR PO OSOBI.

M

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

Ostali smeštaj

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-000-50
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova