Studio Michalis, Skiatos - Trulos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2017 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Lokacija: Studio je udaljen od centra grada 10 km i nalazi se u zoni Trulosa. Studio se nalazi oko 550 metara od Trulos plaže, jedne od najlepših plaža ostrva. Autobuska stanica sa koje saobraća redovna autobuska linija do plaže Kukunaries ili centra grada Skijatosa je udaljena oko 450 m. Supermarket je udaljen 400m od studia, kao i nekoliko kafića i taverni. Idealan je za smeštaj porodica sa decom i bebama (zbog blizine plaže sa prirodnim hladom).

Plaža: Trulos je plaža koja leži u jednoj od najpopularnijih turističkih oblasti Skiatosa, na udaljenosti od oko 10 km jugozapadno od glavnog grada ostrva. Ime nosi po ostrvcu koje je tačno preko puta, a ima izgled kupole (trulos u prevodu sa grčkog označava kupolu). Plaža je kompletno organizovana sa svim potrebnim sadržajima (ležaljkama , sunconbranima i tavernama).

Hotelski sadržaj: U sklopu studia se nalazi vrlo lepo uređeno dvorište sa zelenilom i ležaljkama i suncobranima. Svi gosti mogu koristi otvoreni bazen susednih Thanos Studia.

Smeštaj: Svi studiji su kompletno opremljenom kuhinjom, TV-om, kupatilom sa tuš kabinom, terasom, klima uređajem (doplata 7 evra po danu) i sefom (doplata 2 evra po danu) U studijima se mogu smestiti 2 odrasle osobe i dete ili 3 odrasle osobe (treći ležaj je pomoćni).

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

Cene su izražene u evrima po osobi za 10 noćenja za paket aranžman –  avio prevoz + transfer + smeštaj na bazi najma

ULTRA LAST MINUTE: SMENA 27.06.-07.07. – (SMEŠTAJ I AVIONSKI PREVOZ) -279 evra po osobi

*Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi (deca 0-2 godine ne plaćaju)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Skijatos– Beograd čarter letom kompanije AirSerbia,
– hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana. Takođe se ne može tražiti umanjenje cene ili refundacija za hotelske usluge koje nisu korišcene zbog fakultativnih izleta
– grupni transfer autobusom od aerodroma na Skijatosu do izabranog hotela, u odlasku i povratku,
– uslugu predstavnika i vodiča na srpskom jeziku,
– troškove organizacije i pripreme aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Aerodromske takse u iznosu od 38,58 evra (A/P BEG taxa 15,30 EUR , RF taxa 0,98 eur, A/P JSI taxa 22,30 EUR). Deca do 5 godina ne plaćaju A/P JSI taksu od 22,30 evra. Plaćanje se vrši u agenciji. Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska, deca 0-2 godine nemaju zasebno mesto u avionu,
– Doplata za gorivo YQ 10 evra po osobi, deca do 2 godine starosti ne plaćaju doplatu za gorivo. Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do momenta polaska na put.
– Dinarski deo aranžmana 1.990 RSD po osobi(deca 0-2 godine ne plaćaju),
– Međunarodno zdravstveno osiguranje,
– Fakultativne izlete,
– Lične troškove i ostale nepomenute usluge pod „Cena putovanja uključuje“

ULTRA LAST MINUTE: SMENA 27.06.-07.07. – (SMEŠTAJ I AVIONSKI PREVOZ) -279 evra po osobi

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB/17

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova