Najam apartmanaKlimaKuhinja

VILA AMALIA, Skiatos-Grad Skiatos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Vila se nalazi u gradu Skiatosu (Amudia), na 750m udaljenosti od centra Skijatosa. Na 300m je polazna bus stanica kao i brojni noćni klubovi. Najveći supermarket je udaljen 300m za koji naši turisti dobijaju bonus kartice. Nalazi se u istoj ulici gde su vile Mylos i Chrissomali Sofia.

Usluga: Najam.

Smeštaj: Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima smeštenim u prizemlju i na prvom srpratu.

Svaki studio ima: čajnu kuhinju, dva ili tri standardna kreveta, klimu (koja je uključena u cenu), TV i terasu. Promena posteljine i peškira je tri puta u toku smene, a čišćenje je svakodnevno.

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

  • CENOVNIK LETO 2014-PL
  • PLAĆANJE ARANŽMANA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

FIRST MINUTE:
Za celokupne uplate do 25.02.2014. – 15% popusta na prevoz i smeštaj
Za celokupne uplate do 25.03.2014. – 10% popusta na prevoz i smeštaj
Za uplatu 30% prilikom rezervacije do 15.02.2014. – 10% popusta na prevoz i smeštaj

BUSOM i AVIONOM

Grcka- Skiatos- Vila Amalia- cenovnik

Legenda: St.-Studio (spavaća soba u čijem  sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa), App – Apartman (spavaća soba sa odvojenom kuhinjom); Mezoneta (spavaća soba u čijem sastavu je kuhinja, kupatilo i terasa kao i galerija sa 2 ležaja), NA – najam

ARANŽMAN AUTOBUSKI PREVOZ

Aranžman obuhvata:

– autobuski prevoz,
– 10 ili 11 noćenja u izabranom apartmanu/hotelu,
– usluge predstavnika agencije,
– troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:

– doplatu za povratni prevoz trajektom Volos-Skiatos-Volos i transfer na ostrvu: Odrasli 46 eur po osobi, deca 5-10 godina 23 eura (plaćanje u agenciji),
– Zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

ARANŽMAN AVIONSKI PREVOZ

CENA AVIO PREVOZA BEZ ARANŽMANA180 € povratna karta, 95 € jedan pravac.

Aranžman obuhvata:
– Čarter let na relaciji Beograd – Skiatos – Beograd,
– 10 ili 11 noćenja u izabranom apartmanu/hotelu,
– Usluge predstavnika agencije,
– Troškove organizacije.

Aranžman ne obuhvata:
– Troškove transfera aerodrom – apartman/hotel – aerodrom u iznosu 15 eura ( ne plaćaju deca od 0-2 god.),
– Aerodromske takse u Beogradu i na Skiatosu – 38,30 eura (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji (podložno promeni),
– YQ taksu za poskupljenje goriva – 10 eura (ne plaćaju deca od 0-2 god.). Plaćanje u agenciji (podložno promeni).
– Zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA:

1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre polaska na put

– Čekovima građana

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina…)

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BUS PREVOZ: Polazak je dan ranije u odnosu na termine iz tabele, povratak iz letovališta je poslednjeg dana boravka
Doplate: 10 eura za polazak iz Novog Sada
Cena karte u jednom pravcu: 50 € iz Novog Sada, 45 € iz Beograda, 40 € iz Niša

Popusti: Deca do 12 god. ostvaruju popust od 15 € i imaju svoje sedište osim kada koriste prevoz u jednom pravcu kada ostvaruju popust od 5 €; Deca do 2 god. besplatno ukoliko ne koriste sedište.

Program putovanja AUTOBUSOM:
1. dan – Polazak autobusa u 13:00h sa parkinga Sava centra (savska strana). Noćna vožnja.
2. dan – Dolazak na Skiatos u prepodnevnim časovima. Smeštaj u izabrani studio/apartman/hotel posle 14:00h.
2.-11.dan: Boravak u izabranom studiu/apartmanu/hotelu.
12.dan – Polazak za Beograd u 12:30h (po lokalnom vremenu).
13.dan – Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Program putovanja AVIONOM (polasci od 13.06.2014):

1. dan / BEOGRAD – SKIATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, 2 sata pre poletanja aviona. Po dolasku transfer do apartmana/hotela.
2.-10. ili 11 dan / SKIATOS
Boravak u izabranom apartmanu/hotelu. Slobodni dani za individualna razgledanja, mogućnost organizovanja fakultativnih izleta.
11 ili 12. dan / SKIATOS – BEOGRAD
Napuštanje apartmana/hotela i poletanje sa Skiatosa prema planu letenja. Let do Beograda. Kraj usluge.
Molimo Vas da obavezno 48 h pre polaska na put u Vašoj agenciji proverite tačno vreme poletanja aviona. Po putniku je dozvoljeno 20 kg prtljaga.

NAPOMENA ZA PUTNIKE NA SOPSTVENOM PREVOZU:
Predstavnik agencije, na dan dolaska putnika sopstvenim prevozom na ostrvo, ne sačekuje putnike u luci radi smeštanja u ugovorene vile. Putnici se smeštaju sami, a na osnovu uputstva za sopstveni prevoz (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovorenu vilu, kada treba da kontaktraju predstavnika telefonom). Predstavnik agencije, na dan smene iz tehničkih razloga nije u mogućnosti da smešta navedene putnike zbog dočeka nove i ispraćaja prethodne grupe, jer brod stiže u isto vreme kada i putnici koji putuju automobilom. Karte za trajekt (jedan pravac) moguće je preuzeti i platiti u luci, ali je zbog malog broja polazaka trajekta u toku dana (1-2), preporučljivo je karte naručiti i uplatiti u agenciji, po važećem cenovniku brodske kompanije, a minimum 3 nedelje pre puta: cena za odrasle je 23€ u jednom pravcu, za decu 5-10 godina 11,5€, cena je podložna promenama). Cene za prevoz automobila, razlikuju se po kategorizaciji i veličini vozila, cene su dostupne u agenciji. Usluga rezervacije i pribavljanja karata za trajekt je 990 rsd i plaća se u agenciji. Agencija ne garantuje pribavljanje karata, jer nabavka zavisi od broja raspoloživih mesta na trajektu u momentu rezervacije.

– Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Franšiza Amos Travel Arena
Španskih boraca 24v amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova