Vila Kipros 2, Skiatos - Grad Skiatos

Najam apartmanaU centruWi-FiKlimaBesplatan parkingKuhinja

Vila Kipros 2, Skiatos - Grad Skiatos

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/skiatos-letovanje-2018 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA NA SKIATOSU!

OPIS VILE

Nalazi se u strogom centru Skiatosa na kraju glavnog šetališta na ulice Papadiamanti , a na samo 250 m od peskovite plaže Megali Amos. Vila Kipros 2 se sastoji iz dve zgrade i poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, četvorokrevetne i petokrevetne apartmane i šestokrevetne i sedmokrevetne duplex mezonete. U sklopu ove prelepe vile se nalazi i privatni parking koji je za naše goste besplatan za korišćenje. DVOKREVETNI/TROKREVETNI STUDIO u svom sastavu ima 2 ili 3 singl standard ležaja dimenzija 90X190 cm, Izuzetno prostrani studiji imaju TV/KAT, A/C (klima uređaj), orman, kao i mali stočić za ručavanje sa dve/ tri stolice. Kuhinja je izdvojena od spavaće sobe. Veliki kombinovani frižider, šporet sa rernom, ketler i svi nepohodni sudovi. Kupatilo je lepo sređeno i ima TUŠ sa zavesom. terasa sa stolom i dve/tri stolice upotpuniće vaš odmor. ČETVOROKREVETNI APARTMANI se sastoje iz dnevnog boravka u kome se nalazi sofa na razvlačenje dimenzija 190X110 cm i fotelje na razvlačenje, TV/KAT, A/C (klima uređaj), manji stočić i kompletno opremljena kuhinja sa velikim kombinovanim frižiderom, šporetom i neophodnim sudovima za četiri/ pet osoba. Spavaća soba se sastoji od dva/tri singl standard ležaja dimenzija 90X190 cm, ormana. Kupatilo ima TUŠ sa zavesom. Terasa je prostrana i ima sto sa četiri/pet stolica.PETOKREVETNI/ŠESTOKREVETNI / SEDMOKREVETNI DUPLEX / MEZONETA se sastoje od 3 spavaće sobe, dva kupatila i dnevnog boravka sa kuhinjom. Ulazi se u veliki prostrani dnevni boravak, sofa na razvlačenje dimenzija 190X110 cm, sto i stolice za ručavanje, TV/KAT, A/C (klima uređaj) i kompletno opremljena kuhinja, sa kombinovanim frižiderom i šporetom. Iz dnevnog boravka se ulazi u prvu spavaću sobu u kojoj su dva singl standard ležaja dimenzija 90X190 cm, ormar, noćni stočić. U sklopu dnevnog boravka se nalazi prvo kupatilo sa TUŠ/WC. Na gornjem nivou se nalaze dve spavaće sobe. U jednoj je francuski ležaj, fen za kosu, orman i A/C (klima uređaj), a u drugoj su dva spojena singl standardna ležaja dimenzija 90X190 cm, orman, A/C (klima uređaj). Takođe na gornjem nivou postoji i drugo kupatilo sa TUŠ/WC-om. Ovaj izvrsni duplex poseduje i jednu ogromnu terasu sa setom stola i stolica, kao i manju terasu.

*WI-FI Internet besplatno;
*STUDIJI POSEDUJU PEŠKIRE;
*KLIMA UREĐAJ BESPLATNO KORIŠĆENJE;
*ČISĆENJE APARTMANA JE SVAKODNEVNO;
*PROMENA POSTELJINE I PEŠKIRA NA 2 PUTA TOKOM BORAVKA

*AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI BRZINU INTERNETA I NIJE ODGOVORNA U SLUČAJU SLABOG SIGNALA ILI NESTANKA INTERNETA USLED TEHNIČKIH PROBLEMA GRČKIH OPERATERA.

Ukratko o gradu Skiatosu

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima.

Skiatos ima bogatu istoriju i baštinu pošto je bio osvajan od strane raznih neprijatelja tokom vekova. To je isti grad još od antičkog perioda u kome se živelo sve do vizantijskih vremena kada se stanovništvo preselilo u utvrđeno selo Kastro na severu u potrazi za sigurnošću. U ranom 19. veku su napustili Kastro i vratili se u grad Skiatos, 1829. godine i od tada je njihov broj porastao a grad se proširio tako da se može reći da je naselje relativno novo. Pročitajte još o gradu Skiatosu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/grad-skiatos-skiathos

  • CENOVNIK AVIO
  • CENOVNIK SOPSTVENI
  • USLOVI PLAĆANJA

LAST MINUTE PONUDA ZA SMENU 10.07.

APP 1/3 – 399 EUR

APP 1/4 – 329 EUR

Cene su  izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa uključenim avionskim prevozom ( cena ne obuhvata aerodromske takse i transfer)

* Cene iz tabele označene zvezdicom (*) za termin 31. 05. i 18.09. obuhvataju 10 noćenja u smeštaju i kombinaciju avionskog i autobuskog prevoza i to: polazak je autobusom 01.06, a povratak avionom 10.06. i polazak avionom 18.09 a povratak autobusom 28.09. Umanjenje za sopstveni prevoz je 80 eura po osobi.

UKOLIKO DETE DO 7 GODINA U PRATNJI DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE, U DVOKREVETNOM SMEŠTAJU, DELI LEŽAJ SA NJIMA, PLAĆA SAMO AVIO KARTU, TAKSE I TRANSFER NA OSTRVU U IZNOSU OD 199 EURA (ISTO VAŽI I KOLIKO U TROKREVETNOM STD SU SMEŠTENE TRI PUNOPLATEŽNE OSOBE I DETE DO 7 GODINA, DETE NEMA SVOJ LEŽAJ, VEĆ DELI LEŽAJ SA PUNOPLATEŽNOM OSOBOM I PLAĆA AVIO KARTU, TAKSE I TRANSFER)

CENA ARANŽMANA SADRŽI: 
– Autobuski prevoz u odlasku i avionski prevoz u povratku kod smene 31.05
– Avionski prevoz u odlasku i autobuski prevoz u povratku kod smene 18.09
– usluga smeštaja na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termin iz tabele + avionski prevoz
– Servis predstavnika naše agencije
– Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj

 CENA ARANŽMANA NE SADRŽI:
– Trajekt karte za putnike, koji imaju autobuski prevoz u sklopu programa putovanja. Cena za odrasle 25 eur (cena je okvirna i podložna promenama) / deca 5-10 godina -12.5 eur (cena je okvirna i podložna promenama). Plaća se vodiču u autobusu.
– Za smenu 31.05 i 18.09 aerodromske takse 23 EUR ( Skiatos 22 EUR, DCV taksa 1 EUR ) – ne plaćaju deca do 2 godine. I YQ taksa 10 EUR (taksa avio     kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni – ne plaćaju deca do 2 godine
aerodromske takse 39 EUR ( Beograd 16 EUR, Skiatos 22 EUR, DCV taksa 1 EUR ) – ne plaćaju deca do 2 godine (takse za smene: 10.06, 20.06., 30.06., 10.07, 20.07, 30.07, 09.08, 19.08, 29.08, 08.09.)
– YQ taksa 10 EUR (taksa avio kompanije za poskupljenje goriva, plaća se u agenciji ). Podložna je promeni – ne plaćaju deca do 2 godine.
– Trošak transfera aerodrom-odabrani smeštaj-aerodrom u iznosu 15 eura po osobi (deca do 2 god GRATIS)
– međunarodno zdravstveno osiguranje
– održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu ( važi samo za privatni smeštaj )
– fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove

LAST MINUTE PONUDA ZA SMENU 10.07.

APP 1/3 – 279 EUR

APP 1/4 – 209 EUR

Cene u tabeli su izražene po osobi na bazi 10 noćenja i obuhvataju smeštaj po osobi

POPUSTI ZA DECU U SMEŠTAJU:
– Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
– Dvoje dece do 10 godina,  u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
– usluga smeštaja na bazi odabrane usluge iz tabele , za odabrani termin iz tabele
– Servis predstavnika naše agencije
– Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje.
– Održavanje higijene smeštajnih jedinica tokom boravka kao i sredstva za higijenu.
– fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

 

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

SZ/18

Google PlusInstagram
YUTA

011/77-041-87
011/77-010-19
011/77-041-86
011/77-000-50
011/77-000-60
011/34-468-80
011/40-471-49
060/30-336-24
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova