Apart. hotel Foka Spa, Kopaonik

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/kopaonik-zimovanje-2019  ZA CELOKUPNU PONUDU SMEŠTAJNIH KAPACITETA NA KOPAONIKU!

OPIS

Apart. hotel FOKA SPA je smesten u mestu Brzeće na 1000m nadmorske visine. Nalazi se u podnozju planine Kopaonik koja je najveci planinski masiv Srbije i jedan od najlepsih ski centara ovog dela Evrope.
Karakterise ga moderan dizajn kombinovan sa planinskom arhiktekturom, vrhunski komfor i sjajna atmosfera. Svojim dodatnim sadržajem: spa centar, restoran, skijašnica, prodavnica, teretana i dr, gostima pruža sve uslove za odmor i rekreaciju tokom cele godine.
Foka SPA je prava oaza za ljubitelje svih zimskih sportova ali i onih koji tokom leta žele da uživaju u vožnji bicikla i ATV, planinarenju ili šetnji veličanstvenim stazama, branju lekovitog bilja, pečuraka i šumskog voća.

Opis apartmana:

TIP A – DRINA

(43 kvadratna metra, do 4 osobe)

Apartman sa jednom spavacom sobom i terasom. Ovaj apartman poseduje jednu spavacu sobu sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i terasu.

TIP B – SAVA

(68 kvadratnih metara, do 6 osoba)

Apartman sa dve spavace sobe i terasom. Ovaj apartman poseduje dve spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje, kuhinju, kupatilo i terasu.
TIP C- DUNAV

(90 kvadratnih metara, do 6 osoba)

Dupleks Apartman sa dve spavace sobe i terasom

Ovaj apartman poseduje na drugom nivou dve spavace sobe sa francuskim lezajem, dnevnu sobu sa sofom na razvlacenje na prvom nivou, kuhinju, kupatilo i terasu.

  • CENOVNIK
  • SKI PASS
  • USLOVI PLAĆANJA

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

–Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Karticama Bance INTESA na rate

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

SN/19

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova