APARTHOTEL IRIS, Skiatos-Grad Skiatos

Najam apartmanaWi-FiKlimaKuhinja

APARTHOTEL IRIS, Skiatos-Grad Skiatos

http://www.skiathosiris.gr/

Opis vile

Vila  Iris – se nalazi na 100 m od Papadiamanti ulice – glavne šetačke zone. Na samo deset minuta hoda do najbliže plaže Megali Ammos I na par minuta hoda do autobuske stanice. U  neposrednoj blizini marketa, taverni, i restorana. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne studije kao i četvorokrevetne dupleks apartmane. Dvokrevetni i trokrevetni studiji nalaze se na prizemlju i prvom spratu dok su četvorokrevetni dupleksi na drugom spratu vile. Svaki studio poseduje kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju ( manji frižder, mini električni šporet, posuđe), LDC TV, terasu. Wirelees internet koji je na raspolaganju gostima u lobiju samog hotela korišćenje je besplatno, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Promena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana dok je čišćenje svakodnevno. Hotel poseduje prelepo uređeno dvorište okruženo zelenilom pogodano za druženje I relaksaciju. Hotel Iris je idealan za porodice, parove ili grupe prijatelja koji zele da dožive Skiatos na pravi način.

Grad Skiatos

Grad Skiatos (Σκιάθος) je glavni grad i najveće naselje na ostrvu. Izgrađen je amfiteatralno oko zaliva u kome nema vetrova. Ulica Papadiamantis  i okolne ulice su pune malih, jednostavnih, belih kuća, izgrađenih jedna uz drugu, uglavnom dvospratnih, s malim verandama i dvorištima. I naravno, sa vratima i prozorima u plavoj boji. Ulice grada se uske. Okružen borovinom, grad se izdvaja svojom tradicionalnom arhitekturom i živopisnim noćnim životom. Izgrađen je na “plaži” ali je proširen do niskih okolnih brda. Prvi deo grada koji vidite pri ulasku u luku je malo poluostrvo Burtzi puno borovine i sa jedva primetnim ostacima starog utvrđenja. Velika prirodna luka ima idealan oblik i mesto i bila je osnovni element u regulisanju života na ostrvu, kako u starim tako i u ovim modernim vremenima. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.com…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PREVOZ
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE
  • NAPOMENE

FIRST MINUTE POPUSTI:

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

CENOVNIK

Iris

*Cene označene zvezdicom su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz i trajekta) po osobi

Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

U cenu aranžmana je uračunato:

– Usluge pratioca grupe i

– smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, u smenama koje su označene kao specijalana ponuda uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša,

– usluge predstvanika agencije.

U cenu aranžmana nije uračunato:

– Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša),

– međunarodno zdravstveno osiguranje putnika – može se uplatiti u agenciji

– programom nenavedene usluge,

– individualni i ostali troškovi putnika.

 

Uslovi za sezonu i vansezonu (smene sa zvezdicom):

1. Doplata za singl sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba.

2. Uslovi za decu do 10 godina i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):

– deca plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
– osoba u pomoćnom ležaju plaćaja 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

 

 

 

FIRST MINUTE POPUSTI:

-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%
-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
-Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

Cenovnik za prevoz

SKIATOS PREVOZ

 

*Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

 

1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 11. dan: Skiatos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
12. dan: Skiatos – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/2+1 Std – Dvokrevetni studio sa pomoćnim ležajem; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3+1 App – Trokrevetni apartman sa pomoćnim krevetom; 1/4 Duplex – Četvorokrevetni apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom; 1/3 Mez –Trokrevetni apartman tipa mezonet sa jednim krevetom u donjem nivou i dva kreveta na galeriji; 1/4 Mez – Četvorokrevetni apartman tipa mezonet sa dva kreveta u donjem nivou i dva kreveta na galeriji;

– U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema.
– Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
– Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
– Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

-Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.

– Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja ORGANIZATORA.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0113446880
0603033623
0603033624
Njegoševa 69, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova