Najam apartmanaBazenWi-FiBarKlimaKuhinja

APARTMANI KARRAS, Zakintos-Laganas

Opis Hotela

Lokacija: 300 m od peščane plaže, 700 m od centra mesta Laganas. Hotel ima 62 studija i apartmana.

Sadržaji: bazen sa dečijim delom, snek bar pored bazena, roštilj, bilijar, internet.

Studiji: klima uređaj (uz doplatu), TV, telefon, kuhinjski deo se rešoom i frižiderom, kupatilo, balkon.

 

Zakintos

Zakintos je treće ostrvo po veličini u Jonskom moru. Površina ostrva je 410 km2 a dužina obale je 125 km. Nalazi se na 9,5 milja istočno od Kefalonije i na sat i po vremena od Kyllinia. Sa istočne strane ostrva pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine koje se završavaju klifovima. Na ostrvu nema visokih planina i teren je pretežno brdovit, najviša planina je Vrachionas visine 758m.

Zakintos ima dosta podzemnih voda pa samim tim i brojne izvore slatke vode. Zbog toga je ostrvo zeleno; i to jednim delom od maslinjaka, vinograda i limunovog drveća, jednim delom od voća i žitarica, kao i od brojnih suma koje se spuštaju sve do mora. Zbog sastava tla na ostrvu ima dosta pećina i useka.
Klima je umerena sa blagim i vlažnim zimama, i hladnijim letima, prosečna letnja temperatura je 27C.

  • CENOVNIK LETO 2014-F
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE SU IZRAŽENE U EUR PO OSOBI:

zaglavlje FILIP apartmani-karras-cenovnik

 

 

 

 

 

 

 

 

Legenda:

RR – “room rent”  ili najam apartmana (sobe) bez usluge ishrane; BB – “bed & breakfast” ili noćenje sa doručkom; HB – “half board” ili polupansion (doručak i večera); FB – “full board” ili pun pansion (doručak, ručak i večera);  AI – “All Inclusive” ili sve ukljčeno (doručak, ručak i večera, užina u toku dana, bezalkoholna  pića i alkoholna nacionalna pića koje se služe tokom dana, u skladu sa radnim vremenom restorana i barova); adl – odrasla osoba; chd – dete od 2 do 12 ili 13 ili 14 godina (u zavisnosti od cenovne politike hotela); inf – beba do 2 nepune godine starosti; DBL – dvokrevetna soba; TPL – trokrevetna soba; MV – “mountain view” ili pogled na planinu; GV – “garden view” ili pogled bašta ili dvorište; SSV – “side sea view” ili delimičan pogled more ili “pogled more sa strane”; SV – “sea view” ili pogled more; SF – “sea front” ili direktan pogled more ili na plažu; IV – “inland view” ili pogled kopno; LV – “lake view” ili pogled jezero; BV – “beach view” ili pogled na plažu;  mb – “main building” ili sobe u centralnoj glavnoj hotelskoj zgradi; annex – sobe u objektima koji su pored glavne hotelske zgrade; Ground Floor – prizemlje; Family room – “porodična soba” veće kvadrature za smeštaj 4 osobe,najčešće je koriste roditelji sa dvoje dece, može imati dve odvojene sobe (u zavisnosti od hotela); superior soba – soba veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne sobe; Suite – apartman veće kvadrature od standardnih soba namenjen za smeštaj višečlanih gostiju (porodica); Bungalov – objekat koji se nalazi van hotelske – centralne  zgrade i uglavnom je u prizemlju.

– Klima, sef  se doplaćuju na licu mesta, frižider- gratis

Aranžman obuhvata:

– Čarter avio prevoz na relaciji Beograd – Zakintos – Beograd;

– 10 ili 11 noćenja u izabranom hotelu/apartmanu na bazi odabrane usluge;

– Transfere aerodrom – hotel/apartman – aerodrom;

– Usluge predstavnika na ostrvu;

– Organizacija i tehničko izvođenje putovanja u celini.

Aranžman ne obuhvata:

– Aerodromske takse: aerodrom Beograd – odrasli i deca od 2 do 12 god – 15,30 EURA – plaćanje u agenciji; aerodrom Zakintos – odrasli i deca od 5 do 12 god: 22 EURA – plaćanje u agenciji; DCV taksa – odrasli i deca od 2 do 12 god. (taksa direktorijata za civilno vazduhoplovstvo): 1 EURO – plaćanje u agenciji; YQ takse – odrasli i deca od 2 do 12 god. (takse za poskupljenje goriva i zavise isključivo od avio prevoznika JAT Airways):

– Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)

– Fakultativne izlete i ekskurzije;

– Individualne troškove putnika.

–    UKUPAN IZNOS AVIO TAKSI I DOPLATE ZA GORIVO JE PODLOŽAN PROMENI. NAPLAĆUJU SE NA DAN IZDAVANJA AVIO KARTE A 48 SATI PRE POLASKA

Dodatne napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;

– Bebe od 0 do 2 godine plaćaju 25 EURA – plaćanje u agenciji;

– U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti

Načini plaćanja:

– Gotovina:

40% prilikom rezervacije a ostatak 15 dana pred put

– čekovima građana na rate

– Platnim karticama (Visa, Master, Maestro i Dina)

U slučaju promene kursa dinara na dan uplate, nenaplaćeni deo podleže promeni i doplati (valutna klauzula).

1. dan: BEOGRAD – ZAKINTOS

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, u holu za međunarodne polaske, 2 sata pre poletanja aviona.

Poletanje aviona za Skiatos. Po dolasku na Skiatos, transfer do apartmana / hotela. Usluga prema programu.

2. –  11. / 10. dan: ZAKINTOS

Usluge prema programu.

12. / 11. dan: ZAKINTOS – BEOGRAD

Po odjavljivanju iz apartmana / hotela, transfer do aerodroma i let do Beograda

VREME POLETANJA AVIONA I DOLASKA NA AERODROM BEOGRAD: 

Molimo Vas da obavezno 24 h pre polaska na put, u agenciji gde ste izvršili prijavu na putovanje, proverite tačno vreme poletanja aviona. Putna dokumentacija će Vam biti uručena na našem šalteru 2 sata pre zvanično objavljenog vremena poletanja. Po putniku je dozvoljeno nošenje 20kg prtljaga kao i 1 komad ručnog prtljaga koji odgovara standardu JAT-a. Let po pravcu traje oko 1 h i 10 minuta.

Avio prevoznik je JAT AIRWAYS. Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, kafom i sokovima.

Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama.  U slučaju kašnjenja aviona (a što je moguća pojava u čarter saobraćaju na koju Agencija nema uticaja i koja zavisi od stanja na aerodromima u Beogradu, destinaciji putovanja i drugim faktorima vezanim za plan leta kroz druge zemlje),  putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe Aerodroma Nikola Tesla. Čarter letovi su obično rano jutarnji ili u predvečernjim satima. Poslednjeg dana boravka na destinaciji, moguće je da  povratak aviona u Beograd zbog kašnjenja započne ili se završi posle ponoćnih sati  dana koji je objavljen kao poslednji dan boravka. Raspored sedenja u avionu odredjuje aerodromska služba. Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne na let.

VAŽNE NAPOMENE:

KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD STRANE ORGANIZATORA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. MOLIMO PUTNIKE DA PROVERE TAČNA VREMENA POLETANJA AVIONA DVA DANA PRE POLASKA NA PUTOVANJE. VREMENA LETOVA SU PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISE ISKLJUČIVO OD AVIO PREVOZNIKA (JAT AIRWAYS). CENA AERODROMSKIH TAKSI JE PODLOŽNA PROMENAMA I ZAVISI OD AERODROMA BEOGRAD I SKIATOS I AVIO KOMPANIJE JAT AIRWAYS.

Dodatne napomene:

– Popusti za decu se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe;

– Bebe od 0 do 2 godine plaćaju 25 EUR – plaćanje u agenciji;

– U svim hotelima / apartmanima baby cot (krevetac za bebu) je na upit i plaća se na licu mesta.

Napomena: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA).

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 80 PRIJAVLJENIH PUTNIKA NA AVIONU.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel ne otvara zbog nedevoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja uskljađeni sa YUTA standardom

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova