Blue Waves Aparthotel, Zakintos-Laganas

Blue Waves Aparthotel, Zakintos-Laganas

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/zakintos-letovanje-2022 ZA CELOKUPNU PONUDU ARANŽMANA NA SAMOSU!

Opis hotela

Napomena: Zbog odličnog položaja na lepoj peščanoj plaži, preporučujemo ovaj aparthotel svim onim onim putnicima koji tragaju za lepim ambijentom i mirnim odmorom, kao i porodicama sa malom decom.

Lokacija: Ovaj izuzetno lociran hotel apartmanskog tipa, našao je svoje mesto na dugoj peščanoj plaži letovališta Laganas, a u njegovom mirnom kraju, daleko od gužve centra ovog mesta. Plaža Laganas se nalazi u sklopu istoimenog prirodnog “Vodenog nacionalnog parka”, zbog čuvenih kornjača Carreta Caretta koje su našle svoje stanište u ovom delu jonskog mora. Između ostalog, ovo se smatra razlogom zbog kojeg brojni turisti biraju baš ovo ostrvo za mesto svog odmora. Glavni grad Zakintos je udaljen 9 km, a aerodrom 2,5 km.

Plaža: Nalazi se na plaži sitnog peska i kristalno bistrog jonskog mora. Ulazak u vodu je postepen što posebno pogoduje porodicama sa malom decom. Suncobrani i ležaljke su na raspolaganju gostima (uz doplatu na licu mesta).

Hotelski sadržaj: U svom sastavu aparthotel ima: lobi sa garniturom za sedenje, Wi-Fi u javnim delovima hotela (uz doplatu 10 evra nedeljno za jedan uređaj, odnosno 15 evra nedeljno za dva uređaja), restoran iz kog se pruža pogled na plavetnilo jonskog mora, gde gosti mogu uživati u specijalitetima grčke nacionalne kuhinje tokom celog dana (nije uključeno u cenu).

Sobe: Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa “studio” koji mogu biti kapaciteta maksimum tri osobe ili studiji sa maksimalnim kapacitetom do 4 osobe (dve odrasle i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Treći, odnosno četvrti ležaj je pomoćni-na izvlačenje. Nalaze se na visokom prizemlju ili prvom spratu. Studiji u svom sastavu imaju: mini kuhinju sa osnovnim priborom za pripremanje laganih obroka, ketler, kupatilo sa kadom, fen, sef (uz doplatu 3 evra dnevno), klima uređaj (uz doplatu 5 evra dnevno), TV, Krevetac za bebu gostima je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: Najam.

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Laganasu 

Laganas je najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, udaljeno od glavnog  grada oko 9 kilometara. Sa svojom divnom peščanom plažom, dobrom pozicijom,  raznovrsnom restoranskom i ugostiteljskom ponudom  i  mogućnostima za bavljenje sportovima na vodi, predstavlja idealan izbor za sve koji žele da dožive Zakintos na pravi način. Pročitajte još o Laganasu na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka-ostrva/zakintos

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA

ZBOG ČESTIH PROMO I AKCIJSKIH PONUDA OD STRANE HOTELIJERA, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE RADI PROVERE AKTUELNIH CENA

Cene su izražene u evrima po osobi (smeštaj+avionski prevoz+takse+transfer)

KLIKNITE ZA CENOVNIK ČARTER 1      

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA, AMERICAN EXPRESS

– Sve cene su izražene u eurima, a placanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

BB/22

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova