Eftalia Resort Hotel, Alanja-Konakli

All InclusiveNa plažiBazenSopstvena plažaSportski sadržajiRestoranBarPreporuka za porodice sa decomKlimaInternet cafeSefAqua parkKablovska TVSpa

Eftalia Resort Hotel, Alanja-Konakli

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/alanja-letovanje-2016 ZA CELOKUPNU PONUDU HOTELA U ALANJI!

OPIS HOTELA

Lokacija: Hotel Eftalia Resort nalazi se 120 km od aerodroma u Antaliji, 12km od Alanje i 800 metara od mesta Konakli. Izgrađen je 2004. godine, a renoviran 2006. godine. Kompleks od dve 5-spratne zgrade prostire se na 17.000 m2.

Plaža: Hotel se nalazi 150 metara od privatne plaže.
Hotelski sadržaji :
Glavni restoran, bar, bar na plaži, recepcija, menjačnica, lift, konsijerž, sala za sastanke i bankete, menjačnica, bazen, fitness centar, stoni tenis, pikado, sauna, wi-fi internet, parking, samouslužna perionica veša, salon lepote, usluge masaže, parno kupatilo, dečije igralište.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 325 soba. Svaka soba sadrži: kupatilo sa tuš kabinom/kadom, klima uređaj, fen za sušenje kose, telefon, mini bar, sef (uz doplatu), SAT-TV i balkon. Ukupno 120 soba ima pogled na bazen. Standardne sobe površine su 26m2 (maksimum 2+2 osobe). Hotel poseduje i 4 sobe namenjene za goste sa posebnim potrebama.

Hotelski sadržaji: Otvoreni i zatvoreni bazen i bazen za decu, bazen za relaksaciju, 1 tobogan, košarka, odbojka na plaži, pikado, vazdušna puška, stoni tenis, diskoteka, živa muzika i turske noći jednom nedeljno, ostale animacije i programi, bingo,TV soba. Plaća se internet, play station, nemotorizovani i motorizovani sportovi na vodi, bilijar i sve ostalo van koncepta.

Način služenja obroka: Švedski sto.

Ukratko o Alanji

Put od aerodroma do Alanje traje oko 100-120 minuta i za to vreme ćete upoznati najlepši predeo turske rivijere, mesto gde planinski masiv Taurus ne dozvolja lošem vremenu da priđe Alanji, a zadržava topao vazduh koji svakako prija uz toplo Mediteransko more. Pre no što uđete u grad, zadiviće Vas veličanstven pogled na `Krunu Alanje` – zidine utvrđenja koje je bilo odbrambeno uporište od okrutnih gusara koji su harali Sredozemljem. Bulevar Ataturk je najlepša ulica u Alanji sa palmama, eukaliptusima, fikusima i strelicijumima, a u poprečnim ulicama hladovinu prave drvoredi narandže i nara. Alanju zapljuskuju šljunkovita i peščana Kleopatrina plaža dugačka 3 km i Ataturkova tj. Alanjina plaža čiji se kraj ne vidi golim okom. Ulaz na plažu se ne plaća, a tamo možete iznajmiti suncobrane i ležaljke ukoliko su Vam potrebne. Zalazak sunca ostavlja poseban utisak i doživljaj koji će Vas uvek podsećati na jedan od najlepših ili možda čak i najlepši odmor.

Grad, tvrđavu i okolinu sa rekom Dimcaj i pećinom možete najbolje upoznati sa našim vodičem koji će ponuditi brojne ekskurzije i organizovati Vaš odmor tako da Vama ostaje da se samo opustite i uživate! Noćni provod u ovom gradu se može uporediti sa provodom u najboljim letovalištima Mediterana! Klubovi i diskoteke Robin Hood, Havana club, Bistro Bellman, Queens Garden, noćno krstarenje sa pena žurkom i mnoge druge atrakcije će Vas uvek asocirati na nezaboravno leto u Alanji.

Preporučujemo izlete: jeep safari, krstarenje brodom, tursko kupatilo, rafting (splavarenje), Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, Troya šou, noćno krstarenje, reka Manavgat koja se uliva u more i vodopad Manavgat, obilazak Alanje, pećine Damlatas i reke Dimcaj, akva park, obilazak Perge-Aspendos-Side…

  • CENOVNIK
  • USLOVI PLAĆANJA
  • PROGRAM PUTOVANJA
  • NAPOMENE

CENE OD 493 EUR PO OSOBI ZA 7 NOĆENJA NA BAZI ALL INCLUSIVE-A!

*Zbog svakodnevnog ažuriranja cenovnika na sajtu, za kompletnu ponudu pozovite agenciju!*

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– Čarter let na relaciji Beograd – Antalija – Beograd.
– Grupni transfer autobusom od aerodroma u Antaliji do izabranog hotela, u odlasku i povratku.
– Hotelske usluge prema programu, od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 12:00 h ) ili od vremena leta aviona (u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova putnici ne mogu tražiti umanjenje cene za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u hotelu). Ukoliko je aranžmanom predviđen organizovani avio-prevoz, kao prvi i poslednji obrok računaju se oni koji budu posluženi u avionu, i smatra se da ti obroci zamenjuju hotelske obroke uobičajene za to doba dana.
– Usluge vodiča i organizacije putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Individulani transfer 50 eur po osobi, VIP transfer 150 eur po osobi, deca do 6 god ne plaćaju transfer
– Aerodromske takse i troškovi obrade rezervacije za čarter let u iznosu od 46.28 eur (15.3 eur ukupna taksa aerodroma Nikola Tesla i 15 eur aerodroma Antalija, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, troškovi obrade rezervacije 15 eur). Plaćanje se vrši u agenciji.
– Aerodromske takse i eventualne doplate za gorivo nisu sastavni deo paket aranžmana, samim tim je i njihova promena dozvoljena do momenta polaska.
– Međunarodno putno osiguranje.
– Individualne troškove putnika i fakultativne izlete.

Uslovi plaćanja:

– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima gradjana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.

BB

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja aviona. Carter let do aerodroma Antalija . Nakon sletanja transfer do hotela. Smeštaj na bazi izabrane usluge. Nocenje.
2. – 07./10./11./14. dan : Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj destinaciji i hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti. Nocenje.
08./11./12./15. dan: Napuštanje sobe i transfer do aerodroma u Antaliji . Let za Beograd.

NAPOMENE:

– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu. Prilikom prijave na prodajnom mestu dostaviti broj pasoša. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
– Pomoćni ležajevi u sobama u kojima je moguć smeštaj za više od dve osobe mogu biti i fotelja ili sofa na razvlačenje i manjih dimenzija od standardnog ležaja.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Broj zvezdica u našoj brošuri hoteli nose po zvaničnoj nacionalnoj turskoj kategorizaciji.
– Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Agencija prosleđuje Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, udaljenost od plaže, restorana itd., ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Smeštaj je u standardnim (dvokrevetnim) sobama, osim ako nije drugačije naglašeno.
– U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja-izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
– Vremena leta su podložna izmenama u zavisnosti od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost beogradskog i odredišnog aerodroma) koji u letnjoj sezoni mogu biti otežani. Vreme leta se potvrđuje dva dana pred put i o njemu se putnici potom i obaveštavaju. Vreme leta za povratak se putnicima saopštava od strane predstavnika lično, ili putem oglasne table, najčešće jedan dan pre povratka. Molimo putnike da sva vremena provere u agenciji ili sa agencijskim predstavnikom. Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Kao početak aranžmana računa se trenutak poletanja iz Beograda, a kao kraj aranžmana poletanje iz Turske. Agencija je u obavezi da ova poletanja obavi u danima navedenim u programu. U broj dana naveden u programu su uračunati prvi (dan polaska) i poslednji dan (dan povratka). Svi datumi polaska i povratka su upisani u tabelama cenovnika. Na čarter letovima ne postoje klase sedišta kao na redovnim linijama. Nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu.
Avio karte dobijaju se na aerodromu dva sata pre leta. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. U letnjoj sezoni je zbog gužve na aerodromu za ovo potrebno više vremena pa molimo putnike da na aerodrom dolaze na vreme, odnosno 2 sata pre leta.
– Putnici mogu nositi do 20 kg prtljaga koji se predaje prilikom čekiranja i jednu torbu kao ručni prtljag. U ručnom prtljagu nisu dozvoljene makazice, manikir setovi i drugi oštri metalni predmeti, kao ni bilo koja vrsta tečnosti, što je propisano pravilima reda i poslovanja svih avio kompanija. Organizator putovanja ne preuzima odgovornost za izgubljeni, oštećeni ili ukradeni prtljag. Sva svoja prava u vezi sa prtljagom koji je izgubljen ili oštećen, putnik ostvaruje obraćajući se direktno prevozniku ili pružaocu usluge smeštaja, prema međunarodnim ili domaćim propisima i važećim uzansama.
– Minimalan broj za realizaciju putovanja je 100 putnika. Za polaske u kojima je prijavljen manji broj putnika od minimalno predviđenog, organizator putovanja ima pravo prebacivanja putnika na direktan let ili preko drugih aerodroma.
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo otkaza putovanja o čemu je dužna da putnika obavesti minimum 5 dana pre polaska.

Alanja

Karaburun

Okurcalar

Incekum

Avsalar

Turkler

Konakli

Obagol

Kestel

Kargicak

Mahmutlar

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova