Hotel Erato, Paralia

KLIKNITE NA www.amostravel.rs/aranzmani/olimpska-regija-paralia-letovanje-2019 ZA CELOKUPNU PONUDU APARTMANA U PARALIJI!

OPIS

Hotel Erato je renoviran za sezonu 2018 i ima 3 zvezdice i nalazi se u čuvenom letovalištu Paralia. Udaljen je od plaže na dva minuta hoda. Ispred hotela je park. Hotel ima recepciju, lift, bar, loby salon. Ispred hotela je park. Hotel ima wifi i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima frižider, klima uređaj(nije uključen u cenu), TV, TU/WC, terasu. Hotel ima bife, restoran. Usluga je na bazi polupansiona (doručak je švedski sto, večera – glavno jelo se servira (continental) , salate i desert su samoposluživanje – švedski sto).

*Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Ukratko o Paraliji

Paralija je smeštena u podnožju, planine Olimp, doma grčkih bogova. Nalazi se na oko 70 km od Soluna, a omiljeno je mesto naših turista, zbog gostoljubivopsti i tople atmosfere koja vlada među meštanima ovog letovališta. Prelepa peščana plaža koja Paraliju povezuje sa Olympic Beachom, pruža turistima neaboravan i prijatan odmor, kao i mogućnost bavljenja sportovima na vodi. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs

 

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova