Noćenje s doručkomNa plažiWi-FiBarKlimaBesplatan parkingSefKablovska TV

HOTEL PORTO KOUFO, Sitonija- Porto Kufo

Opis hotela

Lokacija: Porto Kaufo Hotel nalazi se u istoimenom mestu, koje se smatra jednim od najpoznatijih ribarskih sela na Halkidikiju. Od Neos Marmarasa i čuvenog kazina u Porto Carras-u hotel je udaljen 18 km, a od aerodroma u Solunu 140 km.

Plaža: Hotel se nalazi na samo nekoliko koraka od lepo uređene peščane plaže, što ga čini odličnim izborom za porodice sa decom.

Hotelski sadržaji: Od hotelskih sadržaja gostima ja na raspolaganju: recepcija, bar, internet, konferenkcijska sala, parking. Svoj dan možete započeti ukusnim doručkom koji se služi u baru u vrtu kraj plaže.

Sobe: Hotel Porto Koufo ima 36 standardnih soba, 3 Junior Suite i 10 studija. Sve sobe su potpuno opremljene i imaju: kupatilo sa fenom za sušenje kose, frižider, sef, telefon, klima uređaj, SAT TV, balkon.

Standardne sobe (20-25 m²) – nedavno su renovirane i namenjene su za 2-3 osobe, a iz njih se pruža predivan pogled na Egejsko more.

Usluga: Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.

Napomena: Na svega par metara od hotela nalazi se marina, a u blizini su i živopisne riblje konobe. Mirno more u ovom delu, odličan je preduslov za pecanje i ronjenje.

 

Porto Kufo

Porto Kufo (Πόρτο κουφό) je najjužnije mesto na Sitoniji, udaljeno 141 km jugoistočno od Soluna, odnosno 81 od Nea Mudanje. Nalazi se južno od Neos Marmarasa I poznatog hotelskoh kompleksa Porto Carras.

To je veoma maleno ribarsko naselje na krajnjem jugu zapadne obale Sitonije, prilično popularno u letnjim mesecima. Celo područje oko naselja je puno prirodnih lepota, pećina i divnih plaža. Naselje se nalazi samo dva kilometra od Toronija, mesta u kome odseda veliki broj Srba. O tome koliko je naselje, najbolje ćete shvatiti kada posle nekoliko hotela I restorana ne budete ni svesni da ste već na putu ka Toroniju. Pročitajte još na našem sajtu www.grckanadlanu.rs/grcka/porto-kufo-porto-koufo

  • CENOVNIK
  • NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA
  • PROGRAM PUTOVANJA

CENE SU IZRAŽENE U EURIMA PO OSOBI PO NOĆI

 KLIKNITE ZA CENOVNIK

Grcka- Halkidiki- Sitonija- hoteli-Porto Koufo- kapacitet sobe

Napomena: Deca do 5 godina nemaju svoj ležaj.

POPUSTI ZA DECU

0-5 g. 1.i 2. dete gratis!
5-12 g. 1. dete : u periodu 01.05‐10.06 i 16.09‐15.10;- 6 eur
11.06‐25.07 i 26.08‐15.09 – 10 eur;
26.07‐25.08 – 15 eur

*Popusti za decu važe u slučaju smeštaja sa dve odrasle osobe.

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:

– Smeštaj u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.

– Troškove organizacije putovanja.

CENA NE UKLJUČUJE:

– Međunarodno zdravstveno osiguranje- može se uplatiti u agenciji.

-Prevoz

– Fakultativne izlete i individualne troškove kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela.

– Ostale individualne troškove i nespomenute usluge.

1.   30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% do datuma označenog u tabeli sa cenama za svaki hotel pojedinačno.

2.  čekovima građana

3.   platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

1.DAN Dolazak u izabrani hotel i smeštaj u sobe/apartmane. Slobodno vreme.Noćenje.

2. do / 3/4/…15… DAN Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj sobi/ apartmanu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

POSLEDNJI DAN Napuštanje hotela.Povratak za Srbiju. Program putovanja može biti korigovan u slucaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Google PlusInstagram
YUTA

0117700050
0603033623
0603033624
Makenzijeva 44, Beograd
(Kod Kalenić pijace)
MAPA
amostravelbeograd @gmail.com
Pon-Pet: 09-20 časova
Subota: 09-15 časova